Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oooo i frytki z majonezem uwielbiam
i marchewkę surową kroję w słupki i łyżeczkę majonezu i tak sobie maczam te marcheweczki w tym majonezie
mi też się spodobało to bursztynkowe serduchoZ., Nati89, Laura, Ania07, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kiedy sie bada androstendion ? bo miałam to na recepcie wraz z testosteronem i prolaktyną do zbadania ale laborantka mi tego nie zrobiła bo nie umiała poczytać co to .. i zrobiła tylko te 2 .. ale tak mysle że to chyba to i nie iwem teraz czy i kiedy dorobić to badanie , bo czekam na @ , a po okresie mam przyjśc ok 9 dc do ginki na monitoring i z wynikami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:11
-
Malenq wrote:Another też bym coś zjadła...ale nie jadam o tej godzinie, piję sobie koper włoski na zapełnienie żołądka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:13
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny kiedy sie bada androstedion ? bo miałam to na recepcie wraz z testosteronem i prolaktyną do zbadania ale laborantka mi tego nie zrobiła bo nie umiała poczytać co to .. i zrobiła tylko te 2 .. ale tak mysle że to chyba to i nie iwem teraz czy i kiedy dorobić to badanie , bo czekam na @ , a po okresie mam przyjśc ok 9 dc do ginki na monitoring i z wynikami.
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:Dołączam dziewczyny, wyrwałam się na chwilę, bo przyszła dzisiaj paczka z hybrydami do paznokci i musiałam wypróbować, humorek od razu lepsze, ze nie będę musiała malować paznokci co dwa dni a i piję orzechówkę
co nie zmienia faktu, ze @ nie ma, na razie do gin się nie zapisywałam, poczekam, aż dostanę, oby szybko bo chcę zaczynać nowy cykl
Wypij za mnie, bo ja już na wszelki wypadek nie pije, chyba, że soczek!
Laura wrote:tak smakowe niewiem...
ale zamdliły mnie...pewnie jaja były stare heh
A ty już nie zwalaj na stare jaja no wiesz! Ciąża jak nic!
Malenq wrote:Dobrej nocki, mykam, jakiś jeszcze filmik i lulku...dzisiaj słomiana wdowa jestem, całe łóżko dla mnie;)
Dobrej nocki
Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nie doczekam do kuchennych rewolucji. Już mi zapałki w oczach nawet nie pomagają. Usypiam na siedząco.
Jutro zaczynam wsuwanie dup.ka jak tempka będzie dalej wysoka. Zobaczymy co w tym moim zluzowanym cyklu wyjdzie. Najgorsze że z dup.kiem znowu będę miała wszystkie objawy ciążowe, ehhhh.Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:tak smakowe niewiem...
ale zamdliły mnie...pewnie jaja były stare hehZ., Laura, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej dziewczynki...Laurus mysle ze jest cos chyba na rzeczy:)trzymam kciuki i czekam na wiadomosci jutro:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:20
Ania07, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Haha, leżę Ja myślałam, że Wy o innych jajach i już chciałam pisać, że stare jaja mogą mieć wpływ na testowanko
Podobno stareee jaja też mogą zrobić swoje hahah!
Tylko my babki mamy termin przydatności...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:19
Ania07, Laura, Another, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Kaśka dasz radę. Motyw zachowałam. Przynajmniej nie będziecie myśleć o jedzeniu patrząc się na mnie. No z wyjątkiem Another, która wszędzie widzi cukierkiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️