Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Nie wytrzymałam i weszłam na nowy wątek. Właśnie mam nockę w pracy i umieram.
@ się spóźnia 3 dzień. Masakra. To pewie przez ten wyjazd do Holandii. Było super, ale denerwowało mnie, że dzieczyna szwagra 4msc ciąży paliła papieros za papierosem, piła dużo kawy i w sumie jedyne co jadła to słodycze. Zero warzyw i owoców.
Maliowa trzymam kciuki za Tymona
Z nowych wieści to wiem, że Misty spodziewa się bliźniaków. Coś jeszcze mnie omineło ??marta2807, Kaśka28, dżona, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Hej Marta witamy
10dpo za wcześnie na test. Poczekaj jeszcze kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:43
-
sara_nar wrote:Hej dziewczyny. Nie wytrzymałam i weszłam na nowy wątek. Właśnie mam nockę w pracy i umieram.
@ się spóźnia 3 dzień. Masakra. To pewie przez ten wyjazd do Holandii. Było super, ale denerwowało mnie, że dzieczyna szwagra 4msc ciąży paliła papieros za papierosem, piła dużo kawy i w sumie jedyne co jadła to słodycze. Zero warzyw i owoców.
Z nowych wieści to wiem, że Misty spodziewa się bliźniaków. Coś jeszcze mnie omineło ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:43
-
nick nieaktualny
-
Sara, współczuję nocki w pracy, może u Ciebie też fasolka jest skoro okres się spóźnia? A z tym paleniem w ciąży to jakaś porażka ;/
Marta, jeśli rzeczywiście musisz szybko wiedzieć to może beta? Ja się nie znam za bardzo więc bardziej szczegółowo nie pomogę niestety.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
marta2807 wrote:A może to nie wyjazd do Holandii opóźnia @?
Ale jestem zła, dziewczyny z pracy wiedziały od początku, że mam ten wyjazd i jeszcze przed mówiły, że ie będzie problemu, że się zorganizują, a dzisiaj zachodzę do pracy i okazało się, że iby ja nic nie powiedziałam kiedy dokładnie jadę i dodatkowo za dniówkę za każdy dzień wzięły sobie po 10 zł,niby nie majątek, ale przy wypłacie 900zł za 4 dni wzięły sobie 280zł ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:48
-
sara_nar wrote:Hej dziewczyny. Nie wytrzymałam i weszłam na nowy wątek. Właśnie mam nockę w pracy i umieram.
Z nowych wieści to wiem, że Misty spodziewa się bliźniaków. Coś jeszcze mnie omineło ??
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Myślę, że jednak wyjazd. Tym bardziej, że w tym cyklu wydaje mi się, że nie miałam ovu.
-
Z. wrote:Sara, współczuję nocki w pracy, może u Ciebie też fasolka jest skoro okres się spóźnia? A z tym paleniem w ciąży to jakaś porażka ;/
Marta, jeśli rzeczywiście musisz szybko wiedzieć to może beta? Ja się nie znam za bardzo więc bardziej szczegółowo nie pomogę niestety.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Marta spokojnie .. o ciąży mówi się po 16 wyższych tempkach.
A te pozytywne testy w 9dpo czy 10dpo wychodziły, bo widocznie dziewczyny miały krótkie fazy lutealne. Najlepiej robić test w dniu spodziewanej @.sara_nar lubi tę wiadomość
-
Jutro z pierwszym dniem wiosny mam nadzieję, że przeczytam tu o samych zielonych kropach! Tego Wam kochane życzę!
A teraz, mimo, że bardzo miło mi się z Wami gaworzy, to idę pod prysznic i do męża
Dobrej nocki wszystkim!Laura, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laura wrote:Marta a ten słodki króliczek w awatarze to twój?
ja też mam pięknego słodziaka w domkuZ., Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Jutro z pierwszym dniem wiosny mam nadzieję, że przeczytam tu o samych zielonych kropach! Tego Wam kochane życzę!
A teraz, mimo, że bardzo miło mi się z Wami gaworzy, to idę pod prysznic i do męża
Dobrej nocki wszystkim!Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny