Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj tam oj na wiosne to bocian wlasnie doleci...juz tyle lata ze napewno znalazl do Ciebie droge i za to ze chcialas zebysmy my wszystkie zaciazyly a Ty mozesz na koncu,to teraz postanowil Cie wynagrodzic,bo jak wiadomo ostatni beda pierwszymi!!!Zasluzylas na to kochana*_*
Laura, Z., Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja się w sumie najpierw smuciłam, że cykl stracony, ale teraz sobie myślę, że jakbym zaskoczyła w połowie kwietnia, to będzie dzidzi styczniowe, tak jak mamusia
Laura, Z., Ania07, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Bursztynka wrote:ja lubię jajaXxMoniaXx wrote:Dziewczyny kiedy sie bada androstendion ? bo miałam to na recepcie wraz z testosteronem i prolaktyną do zbadania ale laborantka mi tego nie zrobiła bo nie umiała poczytać co to .. i zrobiła tylko te 2 .. ale tak mysle że to chyba to i nie iwem teraz czy i kiedy dorobić to badanie , bo czekam na @ , a po okresie mam przyjśc ok 9 dc do ginki na monitoring i z wynikami.
Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Oj tam oj na wiosne to bocian wlasnie doleci...juz tyle lata ze napewno znalazl do Ciebie droge i za to ze chcialas zebysmy my wszystkie zaciazyly a Ty mozesz na koncu,to teraz postanowil Cie wynagrodzic,bo jak wiadomo ostatni beda pierwszymi!!!Zasluzylas na to kochana*_*
Maniuś, Laura lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja zakładam luty... trzymam się optymistycznej wersji - bo coś optymistycznego musi być teraz w moim życiu.
Teraz była Jagoda a będzie w lutym Tymon!!! Albo Tymon i Pola
zaklinam, zaczarowuję rzeczywistość!!!!Another, Z., Maniuś, Nati89, Ania07, sara_nar, Laura, dżona, AnusiaM, santoocha, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Ja zakładam luty... trzymam się optymistycznej wersji - bo coś optymistycznego musi być teraz w moim życiu.
zaklinam, zaczarowuję rzeczywistość!!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Malinowa Panienka wrote:Ja zakładam luty... trzymam się optymistycznej wersji - bo coś optymistycznego musi być teraz w moim życiu.
zaklinam, zaczarowuję rzeczywistość!!!!
My też będziemy czarować o to!
marta2807 wrote:Ahhh nie przedstawiłam się. Mam na imię Marta. To mój 3 cykl starań, aktualnie 10 dzień po owu, testy negatywne są i chyba do bani, Znów trzeba będzie się posmutać
Puk, puk! 10dpo to za wcześnie na testowanie! Nie ma @ jest nadzieja, poczekaj jeszcze troszkę, jeszcze dwie kreski mogą się ujawnić. U mnie też 3 cs
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
marta2807 wrote:Ahhh nie przedstawiłam się. Mam na imię Marta. To mój 3 cykl starań, aktualnie 10 dzień po owu, testy negatywne są i chyba do bani, Znów trzeba będzie się posmutać
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzięki za słowa otuchy. Powtarzałam to sobie w poprzednich cyklach i nic. Ja jestem maniaczką testowania - od trzech dni zasuwam codziennie z paskowymi. Takie moje chore hobby. Muszę szybko dowiedzieć się, jakby coś tam miało rosnąć, bo za mocne leki biorę... Poza tym cykl mi coś szwankuje - góry i doliny:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Zycze ci tego z calego serduszka piekne imiona
podoba mi się jeszcze Hanna, Agata, Karol, Filip, Borys, ale niestety moja brzydsza połówka nie chce o tym słyszeć.
Będę czarować razem z WamiLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość