Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki wieczorkiem
Malinowa współczuję ogromnie i wspieram mocno To okropne co przeżyłaś i przeżywasz teraz, poniekąd rozumiem Twoj ból i ciała i przede wszystkim duszy, ale u mnie to była inna historia. Jesteś silną i dzielną kobietą pamiętaj o tym. Płacz, pisz ile tylko chcesz i co chcesz- to pomaga i masz do tego pełne prawo. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i siły, wielkiej siły, która Ci teraz będzie teraz bardzo potrzebna
Znowu mam napad totalnego zmęczenia, już mam tego dosyć, ale dam radę. Dziś za wszelką cenę próbowałam znaleźć sobie jakieś zajęcie i w ogóle nie myśleć o nim Posprzątałam dom, umyłam okna i podłogi ogarnęłam wszystko, a ono i tak postawiło na swoim, ale nie dam mu wygrać Nie wiem jak to opisać, ból głowy i takie dziwne uczucie obciążenia, rzuca się na oczy i zwalnia koncentracje.
Monia ja dziś mam 14dc przed ovu i dziś mi endo kazał zrobiś testosteron i androstendion - chyba to nie ma znaczenia kiedy.
Jutro napiszę do każdej z osobna na wykresikach, a dzisiaj wybaczcie, po prostu pobęde z Wami
Laura, Ania07, Złota, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
marta2807 wrote:Dzięki, zasiałaś jeszcze ziarnko nadziei:) Kupiłam sobie dziś w tesco Pepino niby czułe na 10 jednostek jakichś tam. Wiecie coś o nich - czy warto, czy to jakiś badziew?
-
sara_nar wrote:Ja je zawsze kupuje, niestety jeszcze nie przyniosły mi szczęścia, ale jak jest coś na rzeczy to pokażą dwie kreski
Miło się gawędziło, dobrej nocy -
Właśnie wykresu nie prowadzę, bo jak mam nockę w pracy, to nie zawsze idę spać i jakoś odpuściłam sobie.
Marta dobrej nocy i trzymam kciuki. Sama nie wiem z tym testem. Nie chcę się rozczarować. Chociaż może po pracy skoczę do tesco po test. Akurat jestem samochodem. Chociaż brzuch teraz tak boli, że pewnie nie doczekam do rana z testem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 22:01
-
marta2807 wrote:Ok, bardzo dziękuję. Kupiłam tylko jeden. Wykorzystam jutro z porannego moczu. Potem zostały mi tylko te mniej czulsze.
Miło się gawędziło, dobrej nocyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Właśnie wykresu nie prowadzę, bo jak mam nockę w pracy, to nie zawsze idę spać i jakoś odpuściłam sobie.
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Dzona witamy
hej Kasiu, ja też trzymam kciuki za Was
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:hej Kasiu, ja też trzymam kciuki za Was
sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyczesc :*
biegne czytac co tu sie dzisiaj działo
juz sie boje od góry smutne wieści?
martwie sie tez co sie ze mna dzieje
nie mam okresu a raczej odrobine krwi z przezroczystym sluzem i dzisiaj brazowy tampon tak jak w 3 dzien - ostatni okresu
to nie był okres a raczej 3 dni plamien
naczytałam sie w necie ze to moze byc poronienie albo pozamaciczna a gin dopiero w poniedziałek -
AnusiaM wrote:czesc :*
biegne czytac co tu sie dzisiaj działo
juz sie boje od góry smutne wieści?
martwie sie tez co sie ze mna dzieje
nie mam okresu a raczej odrobine krwi z przezroczystym sluzem i dzisiaj brazowy tampon tak jak w 3 dzien - ostatni okresu
to nie był okres a raczej 3 dni plamien
naczytałam sie w necie ze to moze byc poronienie albo pozamaciczna a gin dopiero w poniedziałekDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny