Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Wydaje mi sie ze mnie juz nie lubicie
zadnego komentarza,zadnego like'a
Oczywiscie zartuje
Teraz bedzie mnie tu raczej mniej...Ale bede tesknicManiuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
kroliczek cudny!! uwielbiam futrzaki:)
Manius a czemu chcesz odwiedzac nas rzadziej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 21:07
Laura lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu bo juz od poniedzialku wszystko pakuje,w weekend przewozenie,a pozniej rozpakowywanie...przeprowadzka...ale przynajmniej cos sie dzieje,nie mam czasu o niczym innym myslec
P.s. Ciesze sie ze jednakk mnie lubicie,bo juz pare dni nikt mi nie odpisywal na posty...ale wszystko rozumiem,przeciez kazda z nas ma tez swoje problemy...
Bede na pewno podczytywac,ale nie wiem czy bedzie czas na pisanie...jak sie odrobie to wroce w 100% -
no ja mysle Manius
i kochana ja nawet nie zwracam uwagi czy mi dziewczyny nie odpisuja niema sie co boczyc i pisac po prostu dalej:) pamietajcie jestesmy tu wszystkie dla siebie i kazda dla kazdej:)Maniuś, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Lena pięknie
to po clo tak ruszyły
?
XxMoniaXx wrote:Lena no to teraz nie ma innej opcji , musi sie udać
brałaś clo ?
Tak, brałam CLO 3 dni po 3 tabletki i 2 dni po 2..
Jeśli się nie uda to od przyszłego cyklu nadal po 3 ..
Natka098 wrote:Lena87 to oznacza tylko lepszy początek, kropeczka czuwa :*Kaśka28 wrote:Lena!!!! uper super super!!!! az micha mi sie cieszy ze tak w koncu przestalo byc pod gore...
smutny dzien to prawda Kochana ale wasze kochanie nad wami czuwa tak jak pisaly dziewczyny moze teraz jest odpowiedni moment bedziesz cieszyla sie i z domku i z kropeczki wiesz ze zycze ci tego z calego serducha!!!
Mam taką nadzieję że kropeczek chce wrócić do Nas..
Kochane jesteście
Tak w ogóle to prądu nie miałamdopiero nie dawno włączyli
Laura wrote:Hejka
UWAGA! Mój króliśhttp://zapodaj.net/207f83b6f27f2.jpg.html
Lena trzymam kciuki
Piękny Króliczek
Maniuś marudziszprzecież wiesz że każda wróci na swój tor jesienią
Laura, Maniuś, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Usg? będzie dobrze
Jutro zastrzyk - Pregnyl 10 000 j. a ja się boję zastrzyków ..
Jak byłam mała to chorowałam na szkarlatynę z anginą, wtedy dostawałam końskie dawki że chodzić nie potrafiłamprzez godzinę musiałam leżeć na kozetce ..
A usg w piątek
Cześć KasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 21:55
-
Lenus bedzie dobrze musi pomysl ze to krok dalej na tej kretej drodze i juz niedlugo wyjdziecie na prosta:D jak juz rosna pecherzyki to niech pekaja i do dziela:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️