Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie dzisiejszej..Odebrałam swój histo i napisane tak : Doczesna zmieniona zapalnie.Kosmki łożyskowe z cechami włóknienia. Endometrium hypersekrecyjne..
Dzwoniłam do swojej pani doktor z kliniki i we wrześniu działamy
Teraz aby pierwsza @ szybko przyszła..Ania_84, Lena87, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Martusia trzymam kciuki
znikłam bo dostałam maila o takiej tresci z mojej szkoly
wyobrazcie sobie moja reakcje.. tak sie wkurwilam ze az poszlam do szkoly i zrobilam awanture powiedzialam ze nic nie bede zmieniac bo jest to niezgodne z prawem, i nie ma zamiaru sobie narobic klopotow bo statystyka uczniow poszla juz do urzedow.. reszta nauczycieli tez sie nie zgadza i skladamy pozew zborowy w sierpniu
bo jak sie okazalo 1 wresnia chc wymienic sobie kadre i zmniejszyc nam stawki uwaga na 16 brutto ;/
niech sie wala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:47
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
wiecie ja rozumiem jak nie raz sie podciaga frekfencje bo np uczen nie chodzil ale zdaje spr na 5 szkoda mi go udupic.. ale jak mi na ani jednej godzinie nie byl nie podchdozil do egzaminow .. no to dla mnie to jest paranoja bo jak wszyscy wystawia mu 2 to otrzyma swiadectwo ukonczenia np tech masazysty abo farmaceuty czy asystentkistom ;/
a to sa zbyt powazne zawody ;/Magdas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
ale burzowo u Mnie, pioruny okropne lecą a przy tym oberwanie chmury jest
Wizyta u Gin.
Pęcherzyk 19 mm , Endometrium 15 mm ...
Jutro zastrzyk pregnyl 2 x 5000 j.
Jeśli chodzi o Budowę .. papiery przeszły są u Naczelnika i czekają na podpis
tak więc w końcu będę mogła zacząć fundamenty kopać
Same dobre wiadomości dziś mam w tak smutnym dniuZ., Ania_84, Nati89, santoocha, przedszkolanka:), Maniuś, Laura, Anaaa:), Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena Natka ma racje
kropeczek czuwa i kibicuje
moe wlasne te dobre wiesci to poczatek nowego zycia
za co trzymam kciuki
-
generalnie to ten filmik mowi wsio na temat dzisiejszego dnia i tego co mysle o naszej szkole
ps niesluchajcie tego przy dzieciach i w pracy na glos
https://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs
-
Laura wrote:Hej dziewczęta
Dzisiaj dołączył do nas nowy członek rodziny
Już go pokochałam, jechał do mnie aż 400 km. Taki słodziak malutki
W piątek mam wizytę u ginka, zobaczymy co z torbielką i co dalej zaproponuje....
Jakoś tak mi się poodmieniało i poczekamy jeszcze na dzidzie, teraz inne plany mamy z mężem. Będę wpadać na ovu ale już nie tak ze starankami jak kiedyś.
Trzymam kciuki za starające się i za mamuśki
Pozdrawiam Was Kochane
Magdas wrote:eh no jednak zapewne @ będzie bo coraz więcej się pojawia. No nic mówi się trudno żyje się dalej... jeszcze jeden cykl przed hsg przed namimartusia1986 wrote:Jestem po wizycie dzisiejszej..Odebrałam swój histo i napisane tak : Doczesna zmieniona zapalnie.Kosmki łożyskowe z cechami włóknienia. Endometrium hypersekrecyjne..
Dzwoniłam do swojej pani doktor z kliniki i we wrześniu działamy
Teraz aby pierwsza @ szybko przyszła..Lena87 wrote:Dzień Dob
ale burzowo u Mnie, pioruny okropne lecą a przy tym oberwanie chmury jest
Wizyta u Gin.
Pęcherzyk 19 mm , Endometrium 15 mm ...
Jutro zastrzyk pregnyl 2 x 5000 j.
Jeśli chodzi o Budowę .. papiery przeszły są u Naczelnika i czekają na podpis
tak więc w końcu będę mogła zacząć fundamenty kopać
Same dobre wiadomości dziś mam w tak smutnym dniu
Lena!!!! uper super super!!!! az micha mi sie cieszy ze tak w koncu przestalo byc pod gore...
smutny dzien to prawda Kochana ale wasze kochanie nad wami czuwa tak jak pisaly dziewczyny moze teraz jest odpowiedni moment bedziesz cieszyla sie i z domku i z kropeczki wiesz ze zycze ci tego z calego serducha!!!
A ja mam tak dziwna @ ze szok nigdy tak nie mialam...5 dzien juz i ciagle lekkie krwawienie...w sumie na upartego nawet podpaski nie musialabym miec....ale nie mam watpliwosci ze to krwawienie a nie plamienie bo przy podcieraniu jest tego najwiecej...a tak przez caly dzien tylko ciapie...moze to przez to ze w ciagu 2ch msc udalo mi sie zrzucic te 4 kg...moze za intensywnie....ale to nic bo akurat i tak mamy przerwe w starankach wiec poodchudzac sie moge ale skonsultuje to na nastepnej wizycie, jak juz wznowimy starania:D jestem dobrej mysli tylko troche mnie zastanawia ten stan...zawsze mialam bolesny 1-2dzien i 2-3 dzien mocne kwawienie i konczylo sie a teraz tak powoli ciapie i juz tak dlugo...i to plamienie w srodku cyklu...hmmm ale mysle ze to z wysilku fizycznego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 17:30
Laura, Laura, martusia1986 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️