Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bój się hsg i zaciąż :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Bój się hsg i zaciąż :)
    hehe boje się i nic z tego :D to w tym cyklu jeszcze bardziej się będę bała :D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż też niech się boi i super plemniczki daje :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o muszę mu powiedzieć,żeby i on się bał :D a co :P

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Większa siła strachu :)

Magdas lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas musi być dobrze !

Nati89 cieszę się, że do nas sie odezwałaś, już sie martwiłam.

Pozdrawiam wszystkie <3

Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie dzisiejszej..Odebrałam swój histo i napisane tak : Doczesna zmieniona zapalnie.Kosmki łożyskowe z cechami włóknienia. Endometrium hypersekrecyjne..
    Dzwoniłam do swojej pani doktor z kliniki i we wrześniu działamy
    Teraz aby pierwsza @ szybko przyszła..

Ania_84, nick nieaktualny, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia trzymam kciuki :)
    znikłam bo dostałam maila o takiej tresci z mojej szkoly

wyobrazcie sobie moja reakcje.. tak sie wkurwilam ze az poszlam do szkoly i zrobilam awanture powiedzialam ze nic nie bede zmieniac bo jest to niezgodne z prawem, i nie ma zamiaru sobie narobic klopotow bo statystyka uczniow poszla juz do urzedow.. reszta nauczycieli tez sie nie zgadza i skladamy pozew zborowy w sierpniu
    bo jak sie okazalo 1 wresnia chc wymienic sobie kadre i zmniejszyc nam stawki uwaga na 16 brutto ;/

niech sie wala..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:47

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu brak słów poprostu...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ja rozumiem jak nie raz sie podciaga frekfencje bo np uczen nie chodzil ale zdaje spr na 5 szkoda mi go udupic.. ale jak mi na ani jednej godzinie nie byl nie podchdozil do egzaminow .. no to dla mnie to jest paranoja bo jak wszyscy wystawia mu 2 to otrzyma swiadectwo ukonczenia np tech masazysty abo farmaceuty czy asystentkistom ;/
    a to sa zbyt powazne zawody ;/

Magdas lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i potem idź do dentysty jak tam będzie taki asystent albo do apteki jak taki farmaceuta... masakra.. Polska mie coraz bardziej zaskakuje :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jaki to by nie był zawód to po prostu działa po pierwsze na niekorzyść szkoły bo wychodzą z niej nic nie umiejący ludzie, a po drugie jest to maksymalnie niesprawiedliwe w stosunku tych uczących się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :D

ale burzowo u Mnie, pioruny okropne lecą a przy tym oberwanie chmury jest o.O

Wizyta u Gin.

Pęcherzyk 19 mm , Endometrium 15 mm ...
    Jutro zastrzyk pregnyl 2 x 5000 j.

Jeśli chodzi o Budowę .. papiery przeszły są u Naczelnika i czekają na podpis :D
    tak więc w końcu będę mogła zacząć fundamenty kopać :D

Same dobre wiadomości dziś mam w tak smutnym dniu :( <3

Z., Ania_84, Nati89, santoocha, przedszkolanka:), Maniuś, Laura, Anaaa:), Macierzanka:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena pięknie :) to po clo tak ruszyły :)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 to oznacza tylko lepszy początek, kropeczka czuwa :*

nick nieaktualny, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Natka ma racje :) kropeczek czuwa i kibicuje :) moe wlasne te dobre wiesci to poczatek nowego zycia :) za co trzymam kciuki :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    generalnie to ten filmik mowi wsio na temat dzisiejszego dnia i tego co mysle o naszej szkole ;D ps niesluchajcie tego przy dzieciach i w pracy na glos :D https://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena no to teraz nie ma innej opcji , musi sie udać :)
    brałaś clo ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Z. Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie kupiłam donga, a co!
    Skoro mąż łyka tyle pigułek to żeby nie czuł się samotny to i ja sobie wezmę ;)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Hej dziewczęta :)
    Dzisiaj dołączył do nas nowy członek rodziny animal-graphics-rabbits-601241.gif
    Już go pokochałam, jechał do mnie aż 400 km :). Taki słodziak malutki :D
    W piątek mam wizytę u ginka, zobaczymy co z torbielką i co dalej zaproponuje....
    Jakoś tak mi się poodmieniało i poczekamy jeszcze na dzidzie, teraz inne plany mamy z mężem. Będę wpadać na ovu ale już nie tak ze starankami jak kiedyś ;).
    Trzymam kciuki za starające się i za mamuśki :)
    Pozdrawiam Was Kochane <3
    Laura witamy cie spowrotem a co to tam planujecie? fajnie ze masz nowego pupila:D zwierzatko w domu to fajna sprawa:D
    Magdas wrote:
    eh no jednak zapewne @ będzie bo coraz więcej się pojawia. No nic mówi się trudno żyje się dalej... jeszcze jeden cykl przed hsg przed nami
    Magdaś dasz rade kochana a po hasg moze cos ruszy i juz niedlugo bedziesz cieszyla sie brzuszkiem rosnacym:D
    martusia1986 wrote:
    Jestem po wizycie dzisiejszej..Odebrałam swój histo i napisane tak : Doczesna zmieniona zapalnie.Kosmki łożyskowe z cechami włóknienia. Endometrium hypersekrecyjne..
    Dzwoniłam do swojej pani doktor z kliniki i we wrześniu działamy
    Teraz aby pierwsza @ szybko przyszła..
    trzymam kciuki aby wszytko bylo dobrza
    Lena87 wrote:
    Dzień Dob

ale burzowo u Mnie, pioruny okropne lecą a przy tym oberwanie chmury jest o.O

Wizyta u Gin.

Pęcherzyk 19 mm , Endometrium 15 mm ...
    Jutro zastrzyk pregnyl 2 x 5000 j.

Jeśli chodzi o Budowę .. papiery przeszły są u Naczelnika i czekają na podpis :D
    tak więc w końcu będę mogła zacząć fundamenty kopać :D

Same dobre wiadomości dziś mam w tak smutnym dniu :( <3

Lena!!!! uper super super!!!! az micha mi sie cieszy ze tak w koncu przestalo byc pod gore...
    smutny dzien to prawda Kochana ale wasze kochanie nad wami czuwa tak jak pisaly dziewczyny moze teraz jest odpowiedni moment bedziesz cieszyla sie i z domku i z kropeczki wiesz ze zycze ci tego z calego serducha!!!

A ja mam tak dziwna @ ze szok nigdy tak nie mialam...5 dzien juz i ciagle lekkie krwawienie...w sumie na upartego nawet podpaski nie musialabym miec....ale nie mam watpliwosci ze to krwawienie a nie plamienie bo przy podcieraniu jest tego najwiecej...a tak przez caly dzien tylko ciapie...moze to przez to ze w ciagu 2ch msc udalo mi sie zrzucic te 4 kg...moze za intensywnie....ale to nic bo akurat i tak mamy przerwe w starankach wiec poodchudzac sie moge ale skonsultuje to na nastepnej wizycie, jak juz wznowimy starania:D jestem dobrej mysli tylko troche mnie zastanawia ten stan...zawsze mialam bolesny 1-2dzien i 2-3 dzien mocne kwawienie i konczylo sie a teraz tak powoli ciapie i juz tak dlugo...i to plamienie w srodku cyklu...hmmm ale mysle ze to z wysilku fizycznego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 17:30

Laura, Laura, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ