Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz Monia stwierdzilismy ze poki co orpcz rodzicow nic tu nas nie trzyma..na dodatek musimy kupic do nie swojego domu wegiel ..czyli koszt okolo2-3 tys .. wiec te pieniadze woalalbym wydac na mieskanie i zaryzykowanie
szczegolnie ze znalezlismy oferty dla meza w jego fachu od 6-8 tys ..
wynajecie 2 pokojowego mieszkanka w Gdansku koszt 1000 zl + 570 czynsz +media
czyliokolo2 tys +z tys na jedzonko .. to mamy 3 tys 2 tys wplacalisbysmy na kredyty zeby szybciej splacic co skrocilo by nam kredyt z 2 lat na pol rokua nie mowie juz o tym ze ja tez widze oferty dla siebei
dlatego jak tylko sie odezwie kos to ryzyk fizyk
po drugie musimy miec kase na biopsje leczenie i jak cos ICSI
a ne chcemy wchodzic z dlugami w ciazeszczegolnie ze na pewno bedziemy musieli wiecej wydac na leki przed
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MOj mi powiedzial ta..jak jest praca to jedziemy
nie ma co trymac sie Kielc bo tu wiecej niz min krajowa nie zarobimy i ciagle bedziemy mslec czy starczy do 1-go
pozatym musimy wyorzysac czas ktory i tak jest nam potzebny na oczekiwania na badania wyniki refundcje i pozbyc sie dlugow stanc na nogi -
MOj mi powiedzial ta..jak jest praca to jedziemy
nie ma co trymac sie Kielc bo tu wiecej niz min krajowa nie zarobimy i ciagle bedziemy mslec czy starczy do 1-go
pozatym musimy wyorzysac czas ktory i tak jest nam potzebny na oczekiwania na badania wyniki refundcje i pozbyc sie dlugow stanc na nogi -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:MOnia wg mnie sprobuj ne raz wystarczy zaczac brac bromka lub inny lek i spada prl szybko
na razie zaczęlam zioła o sroki 3 i pije szałwie, żeby prolaktyna juz spadała zanim dostane leki.
-
Dobry wieczor. Ja tylko sie przywitac,nie nadrabialam od kilku dni-wybaczcie.
Mialam na dzisiaj termin przyjecia do szpitala,ale nie przyjeli bo nie ma miejsc,paranoja. mam jutro byc na 10 ,kurde,a pogoda taka sliczna i w dodatku moj ma urlop,w koncu od kilku lat bo tak to zawsze dorabiac szedl,ale coz.
Nie wiem czy bede miala tam neta jak cos.
Pozdrawiam wszystkieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
XxMoniaXx wrote:Aniu a kiedy macie te wyniki mieć ?
mamy miec konsultacje z lekarzem telefoniczna
moze w czwartek ..
-
jakos dzos wsio doluje..
teraz jak tak gadam z mezem.. to zdalm sobie sprawe jak podejmie nowa prace to nie maco myslec o biopsji bo to trzeba wziasc wolne a pozniej tydzien do 2 tyg zwolnienia .. wiec do konca roku pewnie nie ruszymy
teraz z nim gadalam a co jesli wyjdzie ze nie ma sensu robic biopsji czy zdecydujemy sie tak jak mowil na dawce czy na adopcje..odp meza.. a raczej jego wzrok.. nie kaz mi podjekmowac tej decyzji ..
płakac mi sie chce bo mam wrazenie ze nasze dziecko sie oddala spowrotem..
wiem ze maz sie nastawil ze moze jednak ...ale co jesli nie i jednak nie bedzie chcail dawcy.. w sumie to on pierwszy wysedl z ta propozycja.. a ja mialam oporyteraz widze ze chyba zaczal miec wtpliwosci .. czemu to jest takie trudne -
nick nieaktualny
-
Tak Natus- tylko o adopcje nie jest wcale tak łatwo staz malzenski powinien byc 5 lat .. u aswe wrzesniu minie dopeiro 2 pozatym nie mamy wlasnego domu , srednia jesli chodzi o kase ez ne jest taka jaka powinna byc w wymogach, dom nie jest dostosowany do wymogów.. .. a maz wczesniej powiedzial ze wolalby patrzec jak dziecko rsnie w brzuszku . byc od poczatku pry nim ..
-
Aniu nie ma co sie załamywać jak nie znacie wyników !!! będą dobre i zostaniecie rodzicami !!!!!! na pewno mąż na plemniki jakieś !
nie wyobrażam sobie być w Twojej sytuacji !!! naprawde jesteście oboje bardzo silni i widać jak bardzo sie kochacie..
zapewne wasz związek Bóg tylko wystawia na próbę , a w nagrodę uszczęśliwi i umocni was dzidziusiem. Ja ze swojej strony trzymam kciuki i kibicuje. -
Bursztynka wrote:Monia, ja miałam podwyzszona prolaktyne i nie bralam bromka. Clo też miało być bez bromka. Moja gin stwierdziła że ten hormon ciężko się bada i jest on baaaardzo ale to bardzo podatny na stres i wynik może być sztucznie podwyższony.
-
ehh dzieki dziewzynki .. z jednej str wiem ze wszytsko sie ulozy..ale jak sobie pomysle ze z racj nowej pracy maz nie bedze mogl brac wolnego czyli tym samym biopsja i sie przesunie ..bo biopsja to jeden dzien ale pozniej L4 tydz lub dwa.. wiec pewnie biopsje zrobimy dopieor po nowym roku .. bo przeciez w pierwszych 3 miesiacach nie damy rady zrobic.. bo trzeba sie w nowej pracy wykazac ..
-
nick nieaktualnyWiem mniej więcej jak to wygląda, a może mimo wszystko warto by było może się tym zainteresować, i chociaż próbować, wiadomo że to długi proces ale szczęście można dać jakiemuś dziecku. A przy ukazaniu badań o braku możliwości posiadania własnego dziecka, czas oczekiwania zazwyczaj się skraca. To jest bardzo trudna decyzja i trudny temat, trzeba dojrzeć do każdej decyzji.
-
nick nieaktualny