Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki i również życzę miłego dnia
Lena super wieści i zaciskam kciuki za pęcherzyki
Ania jakoś ja też nie wyobrażam sobie mojego kota sikającego do kubeczka
Kasia gratuluję utraty kilogramów
Wszystkie ściskam i serdecznie pozdrawiam :* :*Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my mamy dzis zalatany dzien z rana badania z krwi ja i mezu
poznije wet z psem i kociakiem; psiak weterynarze sa zadziwieni jak pienie sie goimówia ze za tydzen bedzie po wszytskim
kocica.. badania nie wykazaly poki co nieprawidlowosci jesli chodzi o pecherz i nerki mamy jeszcze ostateczne pozniej zrobic mocz.. choc bedzie to trudne ;/
pokki co dostala blokade hormonalna bo ewidentnie ma ruje ;/
w zamian za zastrzyk przy okazji miala manicureoczywscie dla niej to nie byla rzyjemnosc
Pozniej na chwile do pracy
zaraz jade z mezem na EKG i USG
pozniej o 17:45 maz ma rozmowe a nasepnie fuche zlapal okolo19-20 jedzie na montaz mebli
caly dzien na wariackich papierach
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia czyli nie masz czasu nawet się nudzić, a co dopiero myśleć
Ja od rana też jeździłam, musiałam zawieźć projekty związane z budową ..
Nie mogę doczekać się jutrzejszego dniaprzegląd pęcherzyka czy rośnie i po południu telefon do Starostwa czy Dostaliśmy pozwolenie na Budowę
Bo już zbyt długo to wszystko trwa -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Cześć Dziewczyny
Martusia Dziękuję, ważne aby zaczęły jajniki pracować
Mam nadzieję że za niedługo znowu podejdziecie do in vitro
Dziękuję kochana :* Też mamy taką nadzieję że wszystko będzie ok i będziemy mogli podejść we wrześniuNarazie czekam na @ pierwszą po zabiegu więc różnie może przyjść...
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Hej dziewczyny, powracam po urlopie.. Odebrałam wyniki ANA, czy któraś miała te cholerne przeciwciała i wie cz to się leczy i jak?? Mój dobry humor uderzył o bruk i chyba dziś już nie wstanie.. Ech, jak nie urok to sraczka..
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ana-p-ciala,2471.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:25
olka30 lubi tę wiadomość
-
dobra kilka CV wyslanych do Gdanska
moj maz zakochal sie w tym miesice stwierdzilism ze mozna by tam na jakis czas sie przebookowacLena87 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja po krotkiej przerwie...robota w robocie i robota w domu...ale to w sumie dopiero poczatek...mimo to sie ciesze bo czas szybko leci i nie mam zbytnio czasu na myslenie...w sobote juz moze dostaniemy klucze do nowego mieszkania i pozniej przewozenie,wynoszenie,ukladanie...ale przynajmniej cos sie dzieje...@ na dniach powinna sie tez zjawic,tak ze bede miec wystarczajaco duzo wrazen
A dzisiaj cos jestem ogolnie przygnebiona,nie wiem czemu...
Pozdrawiam Was wszystkie moje drogieLena87 lubi tę wiadomość