Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze sobie przypomniałam Lenka rzuciło mi sie w oczy przy pobierznej lekturze, ze jajniki ruszyły super oby tak dalej
A teraz serio spadam sprzatac po wczorajszych gosciach bo juz wczoraj sił mi zbrakło i przygotowywac sie na dzisiajLena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej kochane, Monia dzieki za pamiec:) U mni wszystko ok, odpoczywam po remoncie kuchni, który trwał 2 tygodnie i dodatkowo przedpokoj i malowanie lazienki. Także dodatkowo sprzątanie tydzień. We wrzesniu czeka nas pokój i tez zbieram siły. Mielismy jechac na wakacje, ale chyba wygispodarujemy jakis weekend bo nie wyrobimy z kasa, a nie moge splukac sie do konca, liczyla, ze kuchnia wyjdzie mnie 5 tys.. chcialam tak podstawowo zrobic.. a wyszlo 9 .. dobrze, ze moge liczyc na moich kochanych rodzicow.. Bylam ostatnio nad woda i troche sie odprezylam:) Co do dzidziusia wizyte mam 5 sierpien wtedy tez mam poznac plec, czuje, ze bedzie coreczka, maz zas ze chlopiec
Czuje sie oki, ale nie czuje jeszcze ruchow tak mi sie wydaje chyba ze sie myle i te przelewanie i takie nieprzyjemne wiercenie w brzuchu to to.
-
I ja tez wpadlam na chwilke tylko zeby powiedziec Wam dzien dobry
Pozniej pakowanie ciag dalszy...
Wczoraj sie oczywiscie poplakalam,ale przynajmiej juz dzis mi lepiej...czasem po prostu trzeba...tak ze to zapewne i znak ze @ niedlugo zapuka do drzwi...pytanie tylko czy tutaj jeszcze czy juz do tych na nowym mieszkaniu
Pozdrawiam wszystkie,te podczytujace tylko takzeMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
czesc Dziewczęta
troszke Was nadrobiłam
ja niby na L4 a non stop coś i nie ma mnie przy kompie:)
Za chwile wpada do mnie przyjaciółka wiec też pewnie cały dzień spędzimy na plotkach i wojarzach po mieście
u mnie w miare ok choć mdli mnie dalej:(
dziś prawie zwróciłam sniadanie...
mam nadzieje ze już wkrótce sie to skończy -
Przyszłam się pożalić
ehh mam śluz podbarwiony krwią pierwszy raz w życiu to zapewne oznacza,że @ przylizie niedługo
ehh jak nic pójd na to hsg
a miałam nadzieje,że uda się wymigać co prawda małą nadzieje ale miałam....
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ostatnie wyniki miałam w maju i teraz oba wyniki o raz tyle za duże.. wg norm hiperprolaktymia czy jakoś tak... nie zbiło sie tego niepokalankiem- jest za słaby... więc ewidentnie wg mnie tu jest problem , zwłaszcza , że mam długie cykle i przestałam miec owulacje... gdybym miała owulki to może bym sie tak tym nie przejmowała, ale jak nie ma owilki to ciązy też nie bedzie.
Rozumiem Cię. Ja miałam prolaktynę 31 ng/ml -
eeee dzisiaj mam 27 dc w tamtym cyklu dostałam @ w sumie zazwyczaj 27 dc zaczynała się ale nigdy tak powoli poprostu przychodziła normalna małpa i już no ale dzień jeszcze długi..w sumie po dupku to już nic mnie nie zdziwiW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie szukaj jeszcze, bo szkoda pieniędzy jak nie będzie potrzebny
Ja w tym cyklu nie mogłam wziąć donga bo @ trwała zbyt długo i musiałam progresteron już zacząć brać, ale mam nadzieje na przyszły cykl, ewentualnie pójdę do lekarza żeby clo mi już dawał bo bez sensu tyle czekać
-
Hej dziewczęta
Dzisiaj dołączył do nas nowy członek rodziny
Już go pokochałam, jechał do mnie aż 400 km. Taki słodziak malutki
W piątek mam wizytę u ginka, zobaczymy co z torbielką i co dalej zaproponuje....
Jakoś tak mi się poodmieniało i poczekamy jeszcze na dzidzie, teraz inne plany mamy z mężem. Będę wpadać na ovu ale już nie tak ze starankami jak kiedyś.
Trzymam kciuki za starające się i za mamuśki
Pozdrawiam Was KochaneNatka098, olka30, Z., Maniuś, santoocha, Misty87, Kaśka28, Anaaa:), Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Nie szukaj jeszcze, bo szkoda pieniędzy jak nie będzie potrzebny
Ja w tym cyklu nie mogłam wziąć donga bo @ trwała zbyt długo i musiałam progresteron już zacząć brać, ale mam nadzieje na przyszły cykl, ewentualnie pójdę do lekarza żeby clo mi już dawał bo bez sensu tyle czekać
kurde brzmie jak lekomanka nie mogę jednego to wezmę drugie
Laurafajnie,że masz nowego króliczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 12:02
Laura, Z. lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdas wrote:a mój powiedział,że clo po hsg chociaż on narazie nie widzi sensu bo pęcherzyki są. Co prawda mam clo w domu ale nie zaryzykuję brania bez wiedzy gina dlatego wymyśliłam tego donga
kurde brzmie jak lekomanka nie mogę jednego to wezmę drugie
Laurafajnie,że masz nowego króliczka
e tam lekomanka, każda chce jakoś się wspomóc, wiesz u mnie nie ma owulacji, cykle nieregularne, więc clo spowoduje owulację i może coś zaskoczy. Mam zdiagnozowane PCOS więc clo to jedna z metod leczenia. -
nick nieaktualny