Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu wiem ze u was tez trudno ale czy na wszelki wypadek robilas test ?? bo milekarz zawsze mowil jelsi krwawienie jest lekkie a nie ma dnia mocnego krwawienia to trzeba zrobic test bo w ciazy wystepowac moga lekkie krwawienia a nie tylko plamienia..
-
Kochanna tylko ze mysmy w tym cyklu kochali sie moxe 2 razy z czego raczej nie w okolicach ovu..
Sory za ewentualne bledy ale przeenioslam sie na tableta bo kompa mi szkoda przy burzy:)Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
wiec moze faktycznie przez to ze schudlas.. ale dal pewnosci ja bym zrobila
wiesz nie raz wystarczy jeden raz magiczny
-
nick nieaktualnyKasiu ale co szkodzi zrobić test, ale w sumie może to być od ćwiczeń i chudnięcia. Ja podczas chudnięcia całkiem straciłam okres.
Sportowcy wyczynowi często całkiem nie mają okresu, bo organizm jest nastawiony na wysiłek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:42
-
Hmmm ale w sumie ja tylko chodze...a lekarz gadal ze kazdy kg w dol pomoze...no dzi
siaj juz odpoczywam i wczoraj tez nie bylam ale 3-4razy w tygodniu kijki to chyba nie tak duzo...hm ale naewni dla mojego organizmu to szok:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyPrzypomniało mi się jak kiedyś w tv oglądałam program o kobiecie, która dowiedziała się że jest w ciąży jak zaczęła rodzić
Nie wyobrażam sobie tego ale myślała ze dostała menopauzy(miała jakoś 45lat) a brzuch jej w ogóle nie urósł, myślała ze tylko trochę jej się przez menopauzę przytyło.
-
nick nieaktualny
-
Hejka
UWAGA! Mój króliśhttp://zapodaj.net/207f83b6f27f2.jpg.html
Kasia rób testa
Lena trzymam kciuki
Natka098, Ania_84, przedszkolanka:), Misty87, Macierzanka:), XxMoniaXx, Anutka, Magdas lubią tę wiadomość
-
Wydaje mi sie ze mnie juz nie lubicie
zadnego komentarza,zadnego like'a
Oczywiscie zartuje
Teraz bedzie mnie tu raczej mniej...Ale bede tesknicAnia_84, Natka098, Laura, Lena87, Macierzanka:), XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Hejka
UWAGA! Mój króliśhttp://zapodaj.net/207f83b6f27f2.jpg.html
Kasia rób testa
Lena trzymam kciukicmok mcok
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Wydaje mi sie ze mnie juz nie lubicie
zadnego komentarza,zadnego like'a
Oczywiscie zartuje
Teraz bedzie mnie tu raczej mniej...Ale bede tesknicLaura, Maniuś lubią tę wiadomość