Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wrecz przeciwnie.. ostatnio przychodzi dopieszczamy ja.. ale zmeinilismy zwirek.. nie zdarza jej sie to czesto ale zdarza sie
gdzies od 3 mesiecy moze zdarzylo jej sie z 8 razy
a w czasie ostatnim czyli okolo tygdonia z 3 razy i wlasnie plus to dziwne zachowanie
nie traci na wadze ale dosc czesto podchodzi pic.. bo jej rozstawlilam w ta duchte wieceje misek z woda na gorze i dole..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 18:34
-
nick nieaktualnyJakiegoś Ciula mało śmieszne żarty się trzymają ..
Dzwoni i pyta się Mnie, czy sprzedam Mu moje ślubne pończochy
Rozłączyłam się bo zostałam bez słów ..
Napisał smsa że chce Moje Pończochy a Gdy Tomek zadzwonił na ten numer to się nie odezwał nic
Ludziom się naprawdę nudziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:02
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej witam sie i ja:d widze ze dzisiaj troszke wiekszy ruch niz ostatnio:d pewnie wszytkie wrocily z urlopow do szarej rzeczywistosci:D
Lena trzymam kciuki kochana i w koncu sie ruszylo tak bardzo trzymalam kciuki:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Monia, w końcu się doczekałaś @
Natka, też mam taki patent żeby nie prasować
Hej Rudasku :*
Misty, III trymestr to już ostatnia prosta! Ale ten czas leciza niedługo dołączę do Ciebie/Was
Kochana wszystko będzie dobrze :* nie stresuj się i odpoczywaj
Melula tu nikt nikogo nie zanudza i nie denerwuje. Jesteśmy po to by się wspierać, więc jak coś Ci leży to pisz śmiało
Ania, trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści o wynikach
Lena, świetna wiadomość! Czyli jednak coś się ruszyło! Cieszę się niezmiernieteraz musi być już tylko lepiej
Santoocha, widzę dalej pracujesz na pełnych obrotach. Uważaj na Was i nie przemęczaj się :*
U mnie w dalszym ciągu upały.. nie daję rady. Kolejna noc nie przespana. Ból krzyża i kręgosłupa jest nie do zniesienia. Synek bardzo aktywny. Widać jak brzuch podskakuje i jak się takie "kulki" robią
Mało się udzielam, ale pamiętam o Was. Pozdrowionka dla wszystkich :*Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nigdzie nie byłam na wczasach i raczej nie wybieram się ..
Nadal oczekuję pozwolenia na budowęCały czas doszukują się pierdółek i odraczają sprawę
Możliwe, że za wcześnie się cieszę, ale sam fakt że coś się ruszyło
Kochane jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie wszystko ok...operacja meza zbliza sie wielkimi krokami ale bedzie dobrze:)
Skonczyli u nas robic elewacje budynku i w koncu moglam urzadzic balkon:) kwiaty mi przez to zwiedly ale juz je scielam i rosna na nowo:)
wlasnie siedze na balkonie a piesek zasnal mi na rekach:)
a no i jest mnie mniej o 4 kg:)z czego jestem niemilosiernie dumna:)Lena87, Bursztynka, Nati89 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
W sumie to jakbym miala chodzic sama to niedalabym rady juz bym dawno wymiekla ale kolezanka mnie motywuje:) chce sie zmiescic w moja kiece slubna a ja bardz chce sie jej pozbyc zawsze jakas kasa wpadnie i miejsce w szafie sie zrobi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:30
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ale widze Lenka u ciebie tez sliczny suwaczek....i tez chudniesz:) co robisz? cwiczysz biegasz silownia basen??
Nic,odrzuciłam ziemniaki, pieczywo, słodycze i napoje gazowane
Czekam aż chęci przyjdą na ćwiczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:40
-
nick nieaktualny