Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:myślicie że jest sens brania CLO przy tak wysokiej prolaktynie ? czy to coś wogóle da ? bo wg mnie lepiej ok miesiaca choc brac dobry lek na obniżenie i potem zacząc z clo..
i w 1 cyklu z clo byl sukces
-
Natka098 wrote:Myślę że jest sens bo nawet to już będzie pewnego rodzaju przygotowanie na kolejny cykl, tym bardziej że pijesz szałwie to na pewno coś tam się jeszcze obniżyła prolaktyna.
-
Hej dziewczynki my juz w domku
ehhh4 dni szybko zlecialo
no ale po dopieszczeniu nszej Kami i Kajtusia dopiescilismy sie juz w swoim domkuna odkladke i pocieszenie ze tak krotko
ostatnio stwierdzilam ze cos sie zmienilo.. chyba nasze podejscie do wszystkiego co ma zwiazek z dzieckiem mnie nawet nie ciagnie do mierzenia..
a wyniki..yy no coz zapomnielismy ze mamyjuz do odebrania mielsmyzadzwonic ale jakos tak po co .. moze se zbiore w nastepnym tyg -
mozemy miec konsultacje tel.. choc to pewnie w piatek nie wiem nawet..
mozmy jechac ale chyba nie damy rady bo maz bedzie mogl odebrac dzien wolny 31 lpca..a ten lekarz jest tylko w piatek ..;/
wie chyb tylko tel sie skonsultujemy a w sierpniu na spokojnie pojedziemy do novumdo dr Wolskiego ion nam powie dokladnie czy sa szanse i czy jest sens meczyc meza kluciem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć Dziewczęta, witam sie z WAmi z L4
o jak dobrze być "chorym"heheheheh
ja znikłam bo byłam w rodzinnych stronach na chrzcinach
ale już jestem i biore sie za ogarnięcie domku, jakieś pranie itd!a straszliwie mi sie nie chce
Czekam na jakiś odzew z pracy, bo zaniosłam l4, poszło po firmie ze ciązowe, a szefowa na wczasach, choć jej synuś ze mna pracuje wiec już jej powiedział z jakiej przyczyny to zwolnienieciekawe czy do mnie zadzwoni czy oleje temat
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Witam sie z Wami w III trymestrze!
Monia widzisz bedziesz miala spokoj na wyjezdzie
Natka, ja tez nie znosze prasowac! Ostatnio maz musial we wszystkim przejac paleczke
Faktycznie strasznie tu pusto ostatnio. Cos czuje, ze po wakacjach znow bedzie ruch, a wtedy ja bede bardzo rzadko
Dziewczyny, odliczam kazdy cenny dzien...juz mam takie schizy,ze co wstaje do wc to ze strachem patrze,czy czasem nie chlusna mi wodyAnaaa:), Bursztynka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość