Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Bursztynko, najważniejsze, że udało Ci się stamtąd wyrwać i z serduchem ok.
No i gratuluję Synka, jednak chłopaki górą
My byliśmy dziś na 18stce bratanicy męża (tej co to pytała gdzie na zdjęciu usg nasze dziecko ma RYJA)
Jak się okazało po tej akcji usunęła mnie ze znajomych na fb (co za szczeniackie zachowanie...). Zorientowałam się dopiero w tym tygodniu, bo przestała mnie zalewać fala słit foci ze szkolnej toalety
Postanowiliśmy utrzeć jej nosa, i jak wszyscy dawali pieniądze, my kupiliśmy jej złote kolczyki. Naprawdę ładne (planuję kupić sobie podobne) więc nie ma się do czego przyczepić, ale na pewno liczyła na kasę.
Dziś właściciel budynku w którym wynajmujemy lokal zamontował klimatyzacje!jednocześnie podnosząc czynsz, no ale trudno. Grunt że nie będę mdlała z gorąca przy operacjach.
Dobrej nocki wszystkim!
Anaaa:), Macierzanka:), martusia1986, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Misty
Bursztynko super, że już jesteś w domu i wszystko jest ok
Co do usg to widać, że chłopaki rządzągratuluję!
Kasia powodzenia w nowym cyklu!
Lenka również pozdrawiam :*
Santoocha, nie ma się czym przejmować. Zachowanie tej bratanicy mówi samo za siebie.
Padam dzisiaj po ciężkim dniu. Spokojnie tu na forum, ale widać, że każdy korzysta z pięknej pogody
My jutro wybieramy się na basen. Troszkę dupkę zamoczę, a co!
A teraz uciekam spać. Życzę wszystkim dobrej nocy :*Macierzanka:), Misty87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Hej,
Wróciłam ze spontanicznego wyjazdu z mężem. Potrzebowałam odpocząć od wszystkiego. Teraz wracam z powrotem do rzeczywistości. Szczerze, dawno nie miałam takiego trudnego okresu w życiu w różnych jego sferach i nie zanosi się aby ten okres szybko się skończył.
Dla zainteresowanych co u mnie: mąż łyka witaminy, czekamy na wizyty na NFZ aby diagnozować problem i szukać jego rozwiązania, ja wracam do termometru aby zebrać więcej info na temat swojego organizmu.
Kocham lato, ale z utęsknieniem czekam na jesień w nadziei, że coś się poprawi.
Poza tym potrzebuję ciszy, najchętniej wyprowadziłabym się na bezludną wyspę, więc pewnie z ciekawości będę Was podglądać ale nie mam chyba ochoty na udzielanie się.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
santoocha, Anaaa:), Lena87, Another, Kaśka28 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Hej,
Wróciłam ze spontanicznego wyjazdu z mężem. Potrzebowałam odpocząć od wszystkiego. Teraz wracam z powrotem do rzeczywistości. Szczerze, dawno nie miałam takiego trudnego okresu w życiu w różnych jego sferach i nie zanosi się aby ten okres szybko się skończył.
Dla zainteresowanych co u mnie: mąż łyka witaminy, czekamy na wizyty na NFZ aby diagnozować problem i szukać jego rozwiązania, ja wracam do termometru aby zebrać więcej info na temat swojego organizmu.
Kocham lato, ale z utęsknieniem czekam na jesień w nadziei, że coś się poprawi.
Poza tym potrzebuję ciszy, najchętniej wyprowadziłabym się na bezludną wyspę, więc pewnie z ciekawości będę Was podglądać ale nie mam chyba ochoty na udzielanie się.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
Zadam takue banalne pyranie, badalas prolaktyne ????
-
Anutka wrote:Zadam takue banalne pyranie, badalas prolaktyne ????
Tak AnutkaMoja prolaktyna całe szczęście jest okej. Problem leży po stronie męża. Jego morfologia plemników wynosi 1 % prawidłowych, gdzie norma jest od 4% (przed 2010 nawet od bodajże 14%...). I właśnie z tego powodu chce mierzyć dalej tempkę żeby jak najbardziej precyzyjnie określić owu, bo plemniczki są słabe, jest ich mało, są nie ruchliwe więc dobrze byłoby trafiać jak najbliżej owu, no i liczyć na cud
Anutka lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Tak Anutka
Moja prolaktyna całe szczęście jest okej. Problem leży po stronie męża. Jego morfologia plemników wynosi 1 % prawidłowych, gdzie norma jest od 4% (przed 2010 nawet od bodajże 14%...). I właśnie z tego powodu chce mierzyć dalej tempkę żeby jak najbardziej precyzyjnie określić owu, bo plemniczki są słabe, jest ich mało, są nie ruchliwe więc dobrze byłoby trafiać jak najbliżej owu, no i liczyć na cud
Z. lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Co maz bierze ??? Moj Androvit bral
Raczej czego nie bierzeFertimen, l-karnitynę, wit. C, mace, koenzym q10 i nie wiem czy coś jeszcze. Teraz czekać trzeba gdzieś do września na efekty...
Dziękuję za zainteresowanie, miłe toLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Raczej czego nie bierze
Fertimen, l-karnitynę, wit. C, mace, koenzym q10 i nie wiem czy coś jeszcze. Teraz czekać trzeba gdzieś do września na efekty...
Dziękuję za zainteresowanie, miłe to
będzie efekt zobaczyszczego Ci życze z całego
swoja drogą ciekawe kiedy dostane te @.. juz dzis 2-gi dzień po odstawieniu lutki. -
chyba sie jeszcze wstrzymam od tego clo w tym cyklu.. gin na urlopie a u mnie wyszła wysoka prolaktyna która raczej wstrzymała owu, rozregulowała cykle... mam nadziee ze za 2 tyg przepisze mi np bromergon i jak zaczne brac i bromka to może wdrożyc clo .. hmmm nie wiem ooo ..
Anutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:chyba sie jeszcze wstrzymam od tego clo w tym cyklu.. gin na urlopie a u mnie wyszła wysoka prolaktyna która raczej wstrzymała owu, rozregulowała cykle... mam nadziee ze za 2 tyg przepisze mi np bromergon i jak zaczne brac i bromka to może wdrożyc clo .. hmmm nie wiem ooo ..