Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Stresuje sie tym jutrzejszym badaniem , że ta cholerna prolaktyna mi nie spada, no i dam sobie ręke uciąć, że nie spadnie...
ale najbardziej mnie wkurza, że jest problem i wiadomo, że nie mam owulki przez to chyba i jestem bierna...
niby biore cyclodynon ale to tak jakbym lizała lizaka na ból gardła..
a wizyta u gina możliwa dopiero za przeszło 2 tyg.... bo teraz on jest na wakacjach , a potem ja , a zresztą wywołujemy okres to bez sensu tam iśc...
jak już bym brała coś konkretnego na to zbicie to bym była dużo spokojniejsza !!! -
Kochana moim zdaniem wcale nie zamiera tylko wszystkie korzystaja z wakacji urlopu i pogody:) na jesien tak jak dziewczyny pisza a teraz i tak codziennie ktos piszs wiec ciegle jestesmy w czolowce ale w sumie nie o to chodzi tylko o to ze zawsze znajda sie tu osoby ktore wespra i pomoga:)
Ania_84, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28, Lena87, Maniuś, XxMoniaXx, Anutka, martusia1986, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Dziewczyny co sadzicie o kremie - balsamie przeciw rozstepom z serii babydream, bezpieczne ?
wróciłam z laboratorium, wyniki wieczorem na e-mail. Dobrze, ze nie musze jechać znów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 08:24
Anutka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Eh dziś ponowne podejscie do układania ciuchówwczoraj leń mnie opanował
kurcze no wszystko inne moge robic ale nie ciuchy
więc płytki pomyłam w łazience i wc i stwierdziłam ze juz nie mam siły na ciuchy dobra wymówka nie jest zła
To Monia trzymam kciuki za wynik
Pozdrawiam Was dziewczynkiW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Witajcie w ten cieplutki poranek. Ja juz po kawce,zaraz wstaje(bo oczywiscie kawe zawsze pije w łozku).Wczoraj mnie nie było bo buszowałam w moich rodzinnych stronach
wkurza mnie,ze wtorek sie zbliza i pojade do szpitala na kilka dni,kurde,nie zasne w innym miejscu w dodatku w tych poscielach.Blee no i tak daleko od domu,ok 70 km w jedna strone, nikt mnie nie odwiedzi. Moj pewnie raz przyjedzie bo jak pracuje to nie bedzie mial kiedy...ale z drugiej str to mam nadzieje,ze przebadaja mnie z kazdej str..
PozdrawiamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Witajcie w ten cieplutki poranek. Ja juz po kawce,zaraz wstaje(bo oczywiscie kawe zawsze pije w łozku).Wczoraj mnie nie było bo buszowałam w moich rodzinnych stronach
wkurza mnie,ze wtorek sie zbliza i pojade do szpitala na kilka dni,kurde,nie zasne w innym miejscu w dodatku w tych poscielach.Blee no i tak daleko od domu,ok 70 km w jedna strone, nikt mnie nie odwiedzi. Moj pewnie raz przyjedzie bo jak pracuje to nie bedzie mial kiedy...ale z drugiej str to mam nadzieje,ze przebadaja mnie z kazdej str..
Pozdrawiam -
Dzień dobry. Anutka seria babydream jest jak najbardziej bezpieczna. Właśnie wczoraj kupiłam sobie
nie oliwke tylko lotion. Po wczorajszej wizycie byłam miło zaskoczona. Babka konkretna, zbadała. Widziałam maluszka fikajacego słyszałam bicie serduszka. Dostałam skierowanie do Bialegostoku nabadania genetyczne. W środę mam iść do mego gin na badania prenatalne i zastanawiam się czy takie usg co kilka dni nie szkodzi maluchowi ?Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Anutka, ja bym Ci poleciła z firmy Eveline. Nie są drogie a efekty super
Magdas, co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze będziesz miała dwa dni wolnegohehe
Monia czekamy w takim razie na wyniki. Co do @ to nie myśl tyle o niej, bo się blokujesz.
Sara, ja mam usg co miesiąc na każdej wizycie. Jakby nie było bezpieczne to by go nie robili tak często. Tak mi się wydaje
Pozdrawiam wszystkie -
mam wynik prolaktyny.
1,5 m-ca temu robiłam gdzie indziej i były inne jednostki i nie bardzo czaje czy coś spadła :p
jak która mądrzejsza z tego niż ja to prosze o komentarz
wynik prolaktyny z 28.05.2014
736 uIU/mL (normy: 102-496)
wynik z dziś :
34,26 ng/ml (normy : 4,79-23,3)
Na razie od prolaktyny brałam tylko Cyclodynon zalecony przez ginka. (niepokalanek, podobny do leku Castangus) .
teraz jeszcze kombinuje czy nie zacząc pić szałwii bo podobno obniża prolaktyne. -
Hej wszystkim!
Monia 1 ng/ml = 20 20mUl/ml
czyli 736 uIU/mL (normy: 102-496) = 36,8 ng/ml ( normy 5,1 - 24,8 )
oznacza to że już wtedy wyniki wskazywały na hiperprolaktynemię
a teraz jak masz 34,26 ng/ml (normy : 4,79-23,3) to nadal masz powyżej normy.
Od kiedy bierzesz ten cyclodynon? Ja biorę bromergon 1x na noc i pięknie mi zbija PRL. To najtańszy lek na rynku prawdopodobnie, za opakowanie 30tabsów jakieś 3 zeta się płaci na refundację, ale niestety niektóre dziewczyny bardzo źle na niego reagują. Ja łykam jak drażetki i nic mi po nim nie jest.
Natomiast jak go raz lekarz odstawił to momentalnie spowrotem skoczyła i biorę go przewlekle...
Pamiętajmy, że tylko spokój może nas uratować
prolaktyna rośnie jak się stresujemy!
Życzę Wam miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:31
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Zostalam ciocia!
Adrianek przyszedl na swiat 2h temu przez cc, 3800 wazy! Kawal chlopamartusia1986, Maniuś, Anaaa:), santoocha, XxMoniaXx, Lena87, Kaśka28, gosiunia, Bursztynka, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zostalam ciocia!
Adrianek przyszedl na swiat 2h temu przez cc, 3800 wazy! Kawal chlopa
Misty87 kochanaGRATULUJĘ
Misty87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]