Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z lozka. Niestety czas wstawac. Na 13 do tej gin na fundusz oby dała skierowanie na badania bo inaczej bede musiała iść zrobić je odpłatnie
ale mam stracha czy u dzidziusis wszystko ok. Masakra jakaś. Z M. Zamówiliśmy blachodachowke na dach i bedziemy niedlugo kryć dom. Dzis jade zamówić wannę w obi bo kabina jest do dupy w dodatku brodzik akrylowy lekko pękł
Miłego dnia -
XxMoniaXx wrote:w którym dniu cyklu bada sie prolaktynę ????
1- 40,06
2 - 3,52
3 - 7,52
TAKIE MIAŁĄM WYNIKI W 3 MIESIACACH BRANIA 1 - TO WYJŚCIOWAWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 09:56
-
livia30 wrote:Prolaktynę trzeba robić na czczo więc nie możesz rano wziąć lutki przed badaniem. Co do samego brania w ostatnich dniach to wpływu nie będzie miało.
Dziękuje
dzwoniłam do labo ale ani nie wiedziała niestety. -
Dzień dobry dziewczynki!
Dodam jeszcze coś apropos prolaktyny. Badanie owszem rano i na czczo, ale i to co jest ważne to trzeba wypocząć i nie współżyć. Stosunek, stres i wysiłek fizyczny podnoszą jej poziom. Przed badaniem trzeba usiąść na chwilę, jeżeli do laboratorium na przykład się chwilę spacerowało...
I luteina nie powinna wpłynąć na poziom prolaktyny, bo to prolaktyna stymuluje ciałko żółte do produkcji progesteronu, a nie odwrotnie, ale tak czy tak idzie się na badanie na czczo, więc nie powinno być kłopotu.
Wpadłam Was wakacyjnie pozdrowić
Teraz tylko podczytuję, ale się mniej udzielam... poczekam na jesienne wieczory
Anutka, Maniuś, XxMoniaXx, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Hello!
Wpadłam i ja z wakacyjnymi pozdrowieniami dla wszystkich
U mnie wszystko oki
Bursztynko i Misty będzie dobrze, najważniejsze że z dzidziami wszystko w porządku
Pamiętam i zaglądam często tutaj ale zbyt dużo na głowie żeby się udzielać.
Wrócę jak ogarnę wszystko :p
WAKACJEAnutka, Maniuś, Anaaa:), Bursztynka, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Mam do Was takie pytanko...co myslicie o kolczyku w pepku podczas staran?kiedys slyszalam ze powinno sie go wyjac,bo moze zaszkodzic ewentualnej wczesnej ciazy...wiecie cos na ten temat?
Ja nosilam od 18 roku zycia i wyjelam ok 1,5 roku temu jak zaczelismy starania...ale dzis postanowilam zalozyc spowrotem...lubie go miec poprostu...tylko tak sie zastanawiam,co gdyby udalo sie mi zajsc...napiszcie prosze co o tym myslicie... -
Maniuś wrote:Mam do Was takie pytanko...co myslicie o kolczyku w pepku podczas staran?kiedys slyszalam ze powinno sie go wyjac,bo moze zaszkodzic ewentualnej wczesnej ciazy...wiecie cos na ten temat?
Ja nosilam od 18 roku zycia i wyjelam ok 1,5 roku temu jak zaczelismy starania...ale dzis postanowilam zalozyc spowrotem...lubie go miec poprostu...tylko tak sie zastanawiam,co gdyby udalo sie mi zajsc...napiszcie prosze co o tym myslicie...Maniuś lubi tę wiadomość
-
Magdas, dokłanie! A porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam xD
Misty, ta opcja "do łóżka" jest świetnarozpieszczają Cię/Was
Co do tych bóli itd to uśmiech dzieciaczków wszystko wynagrodzi
Melula, w ciąży gorzej się znosi takie upały. Też zdecydowanie wolę jak jest chłodniej, bo tak jak mówisz, nogi i ręce puchną i spać się chce
Macierzanko, super, że zaglądasz do nas choć na chwilkę
Również pozdrawiamy :*
Laura, Ciebie też miło widzieć. Dawno Cię nie było tutaj
Cieszę się, że wszystko u Ciebie w porządku. Wczasuj się, ogarniaj wszystko i wracaj do nas
Maniuś, co ma kolczyk do starań i ewentualnej ciąży? Ja nosiłam od 17 roku życia aż do teraz! Brzuszek urósł więc musiałam wyciągnąć, żeby skóra się nie rozerwałaŚmiało możesz nosić
Laura, Maluszek22, Maniuś lubią tę wiadomość