Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Ja jednak dopiero w piątek wyjdę.
Santoocha, imienia nie mamyjeszcze przed wyjściem ze szpitala pewnie mi zrobią usg, to zobaczymy czy faktycznie dziewucha w brzuchu siedzi.
Nam jakieś dziwne nieokreślone zjawiska w brzuchu. Może to dzidzia kopie?
o racja lepiej dzień dłużej i być spokojną.
Życzę dużo kopniaków maluszka i szybkiego powrotu do domku -
Szukam fajnej torby do szpitala i nie moge znalezc,kupilam szlafrok taki miluski,cieply,ledwo sie zapinam ,ale bedzie dobry jak bede po porodzie,a na czas mega brzuszka kupie taki wiazany. Sexi mamaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Witam się przywołana!
Miałam zaganiany dzień. Mam drugi etat i tak jakoś dorabiam na wyprawkę
U nas ma być dziewuszka, ale na 70%. Okaże się prawdopodobnie 18 sierpniaCzekam niecierpliwie
santoocha, Anaaa:), Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:czekam na okres nadal, 3-ci dzień biore lutke.
Od następego cyklu zioła ojca sroki i clo
Ja tez lutke bralam w styczniu bo spoznial mi sie 3 tyg,Pierwszy raz w zyciu,zawsze mialam co do dnia...teraz po uplywie czsu mysle,ze moglam byc wtedy w ciazyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Ja tez lutke bralam w styczniu bo spoznial mi sie 3 tyg,Pierwszy raz w zyciu,zawsze mialam co do dnia...teraz po uplywie czsu mysle,ze moglam byc wtedy w ciazy
-
alka89 wrote:Melula,a Ty sie oszczedzaj mamusko
Dwa etaty: na szczęście oba w domu. Jeden polega na pracy biurowej - odbieranie maili i odp na nie, telefony, ofertowanie etc.
Drugi to redagowanie tekstów i ogłoszeń dla dużej firmy Administrującej osiedlami - 5 dni w miesiącu a 500 zł netto wpadnie + 200 zł za tworzenie ogłoszeń na osiedla (wzory)
Jest luzikPrzynajmniej się w domu nie nudzę
santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:mam dośc już, ale kupione dziś zioła jakoś dodały mi motywacji do walki
Ja tyle walczylam,miesiac w miesiac,zawsze mowilam,ze nie staram sie juz,ale jak @ przychodzila to wpadalam w szal,w koncu odpuscilam jak lekarze mowili ,ze nie ma szans...no i prosze ,Tobiaszek mały bedzie...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Melula wrote:No, tak wyszło. A w sumie biorąc pod uwagę moją obecność w Zarządzie WM to i 3 etaty, tylko jeden niepłatny
Dwa etaty: na szczęście oba w domu. Jeden polega na pracy biurowej - odbieranie maili i odp na nie, telefony, ofertowanie etc.
Drugi to redagowanie tekstów i ogłoszeń dla dużej firmy Administrującej osiedlami - 5 dni w miesiącu a 500 zł netto wpadnie + 200 zł za tworzenie ogłoszeń na osiedla (wzory)
Jest luzikPrzynajmniej się w domu nie nudzę
ooo,to zarobek dobry
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Ja tyle walczylam,miesiac w miesiac,zawsze mowilam,ze nie staram sie juz,ale jak @ przychodzila to wpadalam w szal,w koncu odpuscilam jak lekarze mowili ,ze nie ma szans...no i prosze ,Tobiaszek mały bedzie...
-
alka89 wrote:U mnie tez mowili,ze nie mam ,pecherzyki nie pekaly itd
-
Monia,nadzieja umiera ostatnia. Wiesz jak to u mnie bylo,moze sobie wymodliłam...hmm,teraz to wlasnie dzisiaj sobie mysle,ze jak trwoga to do Boga,zawsze jak cos to sie pamieta,a tak to mi ciezko isc do kosciola w niedziele,az wstydTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
XxMoniaXx wrote:ja jeszcze nie odpuszczam dopóki nie spadie mi prolaktyna , dopóki moge wyniki nie będą idealne... jak będa dobre odpuszczę. jeszcze nadal też męza leczymy.
Tak,pamietam,a czemu bromka nie bierzesz?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.