Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta trzymajcie kciuki, ide dziś do lekarza
odebrać wyniki itd, mam nadzieje ze bedzie wszystko git i ze nie bedzie mnie badał, bo to ten niedelikatny DZiadek
no i mam nadzieje ze wysępie kolejną serie badań i L4jeeeeeeeeee
santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak u Meluli ma być dziewczyna tak słyszałam..
biore 3-ci dzień lutke i mnie od popołudnia boli brzucha jak na @ ale @ nadal brak wrrrr.
zakupiłam wszystkie zioła ojca sroki nr 3
czekam na okres i startuje z ziołami i CLO
troche sie wystraszyłam, bo na innym wątku dziewczyna mi napisała, ze mojej prolaktyny przy normie 102-496 a ja mam 746 nie zbije cyclodynonem (niepokalanek) tylko trzeba silniejsze leki.. wrrr boje się jakoś , musze jak pójde na monitoring i tym gince zagadać, że może coś silniejszego może.. -
hej
Mnie coś brzuchol ciągniepewnie po dupku..
Wkurzyłam się kurde ja tu szczędzę nędzę na wyjazd żeby poszaleć a tu co samochód się zepsuł naprawa 1500szlag by to trafił.....
Bursztynka dobrze,że już ok
Rudasku kciuki zaciśnięte
Monia spokojnie @ przyjdzie
Pozdrawiam wszystkieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas z reguły tak jest, że jak na coś sie zbiera to wyskakuje multum niespodziewanych wydatków.
Mój na szczęście jest złotą rączką i naprawia sobie samochód choć nie jest mechanikiem i dzięki temu płacimy tylko za części, które juz i tak są trogie masakrycznie. -
Dziewczynki wróciłam od lekarza
badania dobre- parametry krwi ok, glukoza ok, tylko w moczu jakies male ilosci leukocytów wykryto ale kazał mi brac furaginum i bedzie git
dał mi kolejną serie badań nawet te najdroższe na hiv i hbsno i oczywiscie dostałam L4 do 13.08
jupiiiiiiiiiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 19:02
Magdas, XxMoniaXx, Kaśka28, santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dziewczynki wróciłam od lekarza
badania dobre- parametry krwi ok, glukoza ok, tylko w moczu jakies male ilosci leukocytów wykryto ale kazał mi brac furaginum i bedzie git
dał mi kolejną serie badań nawet te najdroższe na hivno i oczywiscie dostałam L4 do 13.08
jupiiiiiiiiiiiii
to teraz często będziesz z nami na forum -
tak teraz rozmyślam nad swoją osobą
i wydaje mi sie, że ten cyclodynon kosmicznie nie obniży mi prolaktyny tylko trzeba coś mocniejszego na mnie
i teraz drugie pytanie czy jest sens brania CLO przy wysokiej prolaktynie. Niby od przeszło miesiąca biore ziołowy lek na obniżenie.. eeee nie wiem już samatakie mi medyczne myślenie się włączyło
-
Melduje sie i ja
Mialam dzis do poludnia delikatne brunatne plamienia(doslownie 3 kropelki) nie wiem co to znowu...
Rudasek to super ze wszystko w porzadku
Misty i Anutka z tego co pamietam mialy miec dzis takze wizyty...jak tam kochane?
Monia @ juz napewno blizej jak dalej...
PozdrawiamXxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja chwilowo podgladam was z tableta:)
Misty skarbie trzymaj sie dzielnie trzymam kciuki zeby wsztsko bylo dobrze!!!
Wlasnie wrocilam z basenu...kurcze tego mi bylo trzeba...od rana biegalam jak szalona usisdlam dopiero teraz ale nie zaluje basenu a taaaak mi sie nie chcialo isc ale po zanurkowaniu wiedzialam ze to byla najlepsza decyzjs dzisiejszego dnia:)
Anaaa:), Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wiem coś o tym, jak auto w najmniej oczekiwanym momencie się spierniczy, albo wyskoczy inny nieplanowany wydatek.
Rudasku, super wieści
Monia, ja się nie orientuję więc nie bardzo pomogę.
Maniuś :*
Kasia zazwyczaj jak się nie chce, to zawsze jest fajnieAktywnie spędziłaś wieczór. Sama z chęcią poszłabym na basen, ale w nic się nie mieszczę
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Ja jednak dopiero w piątek wyjdę.
Santoocha, imienia nie mamyjeszcze przed wyjściem ze szpitala pewnie mi zrobią usg, to zobaczymy czy faktycznie dziewucha w brzuchu siedzi.
Nam jakieś dziwne nieokreślone zjawiska w brzuchu. Może to dzidzia kopie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:21