Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta trzymajcie kciuki, ide dziś do lekarza

odebrać wyniki itd, mam nadzieje ze bedzie wszystko git i ze nie bedzie mnie badał, bo to ten niedelikatny DZiadek
no i mam nadzieje ze wysępie kolejną serie badań i L4
jeeeeeeeeee
santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak u Meluli ma być dziewczyna tak słyszałam..
biore 3-ci dzień lutke i mnie od popołudnia boli brzucha jak na @ ale @ nadal brak wrrrr.
zakupiłam wszystkie zioła ojca sroki nr 3
czekam na okres i startuje z ziołami i CLO
troche sie wystraszyłam, bo na innym wątku dziewczyna mi napisała, ze mojej prolaktyny przy normie 102-496 a ja mam 746 nie zbije cyclodynonem (niepokalanek) tylko trzeba silniejsze leki.. wrrr boje się jakoś , musze jak pójde na monitoring i tym gince zagadać, że może coś silniejszego może.. -
hej

Mnie coś brzuchol ciągnie
pewnie po dupku..
Wkurzyłam się kurde ja tu szczędzę nędzę na wyjazd żeby poszaleć a tu co samochód się zepsuł naprawa 1500
szlag by to trafił.....
Bursztynka dobrze,że już ok
Rudasku kciuki zaciśnięte
Monia spokojnie @ przyjdzie
Pozdrawiam wszystkie
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas z reguły tak jest, że jak na coś sie zbiera to wyskakuje multum niespodziewanych wydatków.
Mój na szczęście jest złotą rączką i naprawia sobie samochód choć nie jest mechanikiem i dzięki temu płacimy tylko za części, które juz i tak są trogie masakrycznie. -
Dziewczynki wróciłam od lekarza
badania dobre- parametry krwi ok, glukoza ok, tylko w moczu jakies male ilosci leukocytów wykryto ale kazał mi brac furaginum i bedzie git 
dał mi kolejną serie badań nawet te najdroższe na hiv i hbs
no i oczywiscie dostałam L4 do 13.08
jupiiiiiiiiiiiii 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 19:02
Magdas, XxMoniaXx, Kaśka28, santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Rudasku superRudasek wrote:Dziewczynki wróciłam od lekarza
badania dobre- parametry krwi ok, glukoza ok, tylko w moczu jakies male ilosci leukocytów wykryto ale kazał mi brac furaginum i bedzie git 
dał mi kolejną serie badań nawet te najdroższe na hiv
no i oczywiscie dostałam L4 do 13.08
jupiiiiiiiiiiiii 

to teraz często będziesz z nami na forum
-
tak teraz rozmyślam nad swoją osobą

i wydaje mi sie, że ten cyclodynon kosmicznie nie obniży mi prolaktyny tylko trzeba coś mocniejszego na mnie
i teraz drugie pytanie czy jest sens brania CLO przy wysokiej prolaktynie. Niby od przeszło miesiąca biore ziołowy lek na obniżenie.. eeee nie wiem już sama
takie mi medyczne myślenie się włączyło
-
Melduje sie i ja

Mialam dzis do poludnia delikatne brunatne plamienia(doslownie 3 kropelki) nie wiem co to znowu...
Rudasek to super ze wszystko w porzadku
Misty i Anutka z tego co pamietam mialy miec dzis takze wizyty...jak tam kochane?
Monia @ juz napewno blizej jak dalej...
Pozdrawiam
XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja chwilowo podgladam was z tableta:)
Misty skarbie trzymaj sie dzielnie trzymam kciuki zeby wsztsko bylo dobrze!!!
Wlasnie wrocilam z basenu...kurcze tego mi bylo trzeba...od rana biegalam jak szalona usisdlam dopiero teraz ale nie zaluje basenu a taaaak mi sie nie chcialo isc ale po zanurkowaniu wiedzialam ze to byla najlepsza decyzjs dzisiejszego dnia:)
Anaaa:), Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Magdas wiem coś o tym, jak auto w najmniej oczekiwanym momencie się spierniczy, albo wyskoczy inny nieplanowany wydatek.
Rudasku, super wieści
Monia, ja się nie orientuję więc nie bardzo pomogę.
Maniuś :*
Kasia zazwyczaj jak się nie chce, to zawsze jest fajnie
Aktywnie spędziłaś wieczór. Sama z chęcią poszłabym na basen, ale w nic się nie mieszczę
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Ja jednak dopiero w piątek wyjdę.
Santoocha, imienia nie mamy
jeszcze przed wyjściem ze szpitala pewnie mi zrobią usg, to zobaczymy czy faktycznie dziewucha w brzuchu siedzi.
Nam jakieś dziwne nieokreślone zjawiska w brzuchu. Może to dzidzia kopie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:21