Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:bo mi nie przepisała, kazała ten cyclodynon brac ale nie tak jak na opakowaniu 1x1 tylko 2x1
No nie wiem,pierwsze slysze o tym leku,bromek dziala szybko,to wiemTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dzień dobry
Piekna pogoda dzisiaj znowuja chce taki sierpień
Mam dzis w planach opanowac bałagan w szafce z ubraniami bo nic nie moge znaleźć
Miłego dnia Wam życzęXxMoniaXx, Anaaa:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Anutka, piękna dzidzia
Magdas, ja zawsze powtarzam, że szafa powinna mieć opcję "wyszukaj"
Tak w ogóle to witam z rana. U mnie słonko pięknie świeci. Zapowiada się ładna pogoda. Wstałam z okropnym bólem krzyża i kręgosłupa. Normalnie nie daję rady. Aż mi się płakać chce od kilku dni. W ogóle się nie wysypiam. No ale takie uroki ciąży, aż boję się pomyśleć co to będzie za miesiąc, dwa ..
Pozdrawiam wszystkie :*Anutka lubi tę wiadomość
-
Anaa no powinna
ja nie wiem skladam po kazdym praniu i wraz mam bałagan kto mi go robi nie mam pojecia
a ja tak nie lubie układać ubrań
Wczoraj zabrałam sie za porzadkowanie papierów jeju ile tego jest dobre ognisko mozna zrobicAnaaa:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Anutka wrote:wg mnie to wcale, bynajmniej na mnie nie działało, tylko Bromergon zbił mi prolaktynę, brałam przez 3 miesiące potem 1 cykl Clo i jest poziomek
-
Hej dziewczyny!
Witam Wasale mam lajt
sniadanie, obiad,kolacja z opcja 'do lozka' I inne przekaski
Anaaa ja mam to samo calymi dniami, uwierz. Do tego dochodza bole barkow i bioder od tego spania na bokach
Juz nawet staram sie nie myslec, jak slabe bede miala miesnie itp po 3mc nicnierobienia....
Ale cos za cosmoje cierpienie 3mc za usmiech naszych zdrowych dzieci oby przez cale zycie
Anutka,sliczne malenstwo! Obstawiam dziewuszke
Co do szaf, hmm temat rzeka, a opcja WYSZUKAJ hahah jak zloto! Tylko kto i kiedy to opatentuje :)Magdas i ja nie znosze robic z ubraniami,prasowac,skladac,ukladac wrrrAnutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
cześć Wam, Kobietki!
Kolejny dzień upałów, a miałam wczoraj nadzieję na deszczyk... Ja też dziś zabieram się za szafowanie, tzn. czas posortować ubrania na te, których przez najbliższy rok nie założę oraz na te, w które zmieszczę się jeszcze przez kolejne miesiące. Te pierwsze wywieziemy na Mazury, tam jest duży dom, niech sobie leżą i czekają na chudsze czasy...
Po szafie przyjdzie czas na ogarnięcie mieszkania. Budowa za oknem i wieczny kurz w domu, a okna otwierać trzeba...
Poza tym, kiedyś myślałam, że lubię lato. Tak, lubię, ale nie w ciąży - teraz jestem ospała, ręce mi puchną, eeeeeee. Wolę wiosnę...
Witam się z wami, moje Foremki. Podczytuję was, ale jakoś zagarnęłam troszkę pracy (przynajmniej będzie na wyprawkę) i brakuje czasu na popisanie. Wieczorem, kiedy jest spokój to chcę spędzić czas z małżem. W końcu chyba zaczyna czuć, że niedługo nasze życie się zmieni, a w moim brzuchu naprawdę jest nasze dzieciątko! I... zaczął mówić do niego "ona"... a nie jak do tej pory, "nie wiadomo co będzie"Postępy, postępy, postępy!
Buziam, Kochane!
Maniuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hej dziewczyny!
Witam Wasale mam lajt
sniadanie, obiad,kolacja z opcja 'do lozka' I inne przekaski
Anaaa ja mam to samo calymi dniami, uwierz. Do tego dochodza bole barkow i bioder od tego spania na bokach
Juz nawet staram sie nie myslec, jak slabe bede miala miesnie itp po 3mc nicnierobienia....
Ale cos za cosmoje cierpienie 3mc za usmiech naszych zdrowych dzieci oby przez cale zycie
Anutka,sliczne malenstwo! Obstawiam dziewuszke
Co do szaf, hmm temat rzeka, a opcja WYSZUKAJ hahah jak zloto! Tylko kto i kiedy to opatentuje :)Magdas i ja nie znosze robic z ubraniami,prasowac,skladac,ukladac wrrrMisty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość