Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka :*
Misty, jejku.. to normalne, że się boisz, każdy by się bał. Musisz leżeć. Miejmy nadzieję, że maluchy nie będą chciały jeszcze przyjść na świat i poczekają. Dobrze, że zdrowo rosną :* Trzymajcie się tam
Bursztynka, strasznie wysokie! Jak się dzisiaj czujesz?
Anutka czekamy na wieści z wizyty
Żabciu, czeka Cię ciężki dzień. Życzę, aby @ za mocno nie dawała się we znaki. Szerokiej drogi :*
Monia, może przyjdzie wcześniej
Rudasku, nie ma co się męczyć! Bierz L4 i odpoczywaj w domku :*Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Santoocha to już dużego macie Synka
ja może się dowiem dopiero 7 sierpnia, bo ostatnio w ogóle nie dało się go zbadać ani zmierzyć. Za bardzo się wiercił
Glukozy współczuję, bo strasznie to słodkie jest ..
Co do płytek i wszelkiego rodzaju wyborów związanych z remontami to ja mam tak samosantoocha lubi tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Santoocha to już dużego macie Synka
ja może się dowiem dopiero 7 sierpnia, bo ostatnio w ogóle nie dało się go zbadać ani zmierzyć. Za bardzo się wiercił
Glukozy współczuję, bo strasznie to słodkie jest ..
Co do płytek i wszelkiego rodzaju wyborów związanych z remontami to ja mam tak samo
Ja urodziłam się spora, bo ważyłam 4kg i miałam 60cm długości. Mam nadzieję, że Szymek będzie trochę drobniejszy, niech rośnie już jak się urodzi
-
santoocha wrote:No właśnie zapytałam lekarza, czy jest jakiś wielki jak na swój wiek, to powiedział że jest w samym środku widełek.
Ja urodziłam się spora, bo ważyłam 4kg i miałam 60cm długości. Mam nadzieję, że Szymek będzie trochę drobniejszy, niech rośnie już jak się urodzi -
Szymek...bardzo ładne imię
no własnie w ktorym tygdoniu??
tez bym już chciała wiedzieć ale to pewnie jeszcze chwilę potrwa
któraś Dziewczyna pisała ze jak jest dobre usg i dziecko sie dobrze ustawi to nawet w 12 mozna już zobaczyćAnutka, santoocha lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Szymek...bardzo ładne imię
no własnie w ktorym tygdoniu??
tez bym już chciała wiedzieć ale to pewnie jeszcze chwilę potrwa
któraś Dziewczyna pisała ze jak jest dobre usg i dziecko sie dobrze ustawi to nawet w 12 mozna już zobaczyć -
Niby można w 12-13tc wywróżyć płeć, ale na listopadówkach 50% chłopców z 12tc stało się dziewczynkami w 20tc
Mnie trzech lekarzy mówiło, że nie zamierzają zgadywać i najlepiej jakbym przyszła ok.20tcWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:25
-
niecierpliwa21 wrote:Niby można w 12-13tc wywróżyć płeć, ale na listopadówkach 50% chłopców z 12tc stało się dziewczynkami w 20tc
Mnie trzech lekarzy mówiło, że nie zamierzają zgadywać i najlepiej jakbym przyszła ok.20tc
następne usg mam za 8 tyg a idę tez po 20 tc prywatnie na 3d - wtedy zobaczymy ?? -
Miałam echo serca. Serducho moje zdrowe. Teraz czekam na założenie holtera i jutro jak się nic złego nie wydarzy - do domu
Abs no i u mnie z chłopca w 13 tygodniu nagle w 20 zdobiła się chyba dziewczynkaAnutka, santoocha, Maniuś, Little Frog, Anaaa:), Ania_84, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Bursztynko to dobrze ze wszusyko dobrze:) wracaj do domku!!!
ha ha ha no to mialaś 2 w jednymno ale teraz to chyba pewne ze dziewczynka, raczej nic sie nie zmieni
dżona lubi tę wiadomość
-
Santoocha, duża byłaś jak się urodziłaś
4kg to sporo, ja tylko 3,6kg i 56 cm
Anutka, Rudasek, tak jak napisała Niecierpliwa. Można określić płeć już w 12 tygodniu, ale ok 20 jest większa pewność, że z chłopca nie zrobi się dziewczynka. Ja poznałam płeć między 17 a 18 tygodniem. Pytaliśmy o płeć w 12 tygodniu, ale gin powiedział, że nie będziemy jeszcze zaglądać, bo wszystko się może zmienić.
Bursztynko, cieszę się, że wszystko jest ok. Wracaj szybciutko do domku :*
To będzie 2 dziewczynka na forumsuper!