Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, miłej niedzieli, ja też jakoś się nie udzielam na tym wątku bo ostatnio dużo o ciążach była i tak jakoś nie mój temat jak na razie
Monia maks 10 dni od końca ale myślę ze do 5 będzie @. Ja czekam z utęsknieniem na nowy cykl, bo ten to jakieś nie porozumienie
Anutka lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Hej dziewczynki, miłej niedzieli, ja też jakoś się nie udzielam na tym wątku bo ostatnio dużo o ciążach była i tak jakoś nie mój temat jak na razie
Monia maks 10 dni od końca ale myślę ze do 5 będzie @. Ja czekam z utęsknieniem na nowy cykl, bo ten to jakieś nie porozumienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapytaj, ale wiesz z tą prolaktyną to jest różnie, bo kobiety karmiące maja wysoką a mimo to mogą zajść w ciążę. Owulacja może np. u Ciebie wystąpić po clo, ale później jest problem z ciałkiem żółtym, ale też masz na tą przypadłość lutkę, więc jakbyś mierzyła tempkę i wiedziała kidy owulacja będzie i potem lutke brała to może coś z tego wyjśc, ale to tylko takie moje gdybanie
-
Natka098 wrote:Zapytaj, ale wiesz z tą prolaktyną to jest różnie, bo kobiety karmiące maja wysoką a mimo to mogą zajść w ciążę. Owulacja może np. u Ciebie wystąpić po clo, ale później jest problem z ciałkiem żółtym, ale też masz na tą przypadłość lutkę, więc jakbyś mierzyła tempkę i wiedziała kidy owulacja będzie i potem lutke brała to może coś z tego wyjśc, ale to tylko takie moje gdybanie
a jak u ciebie ten okres skończył sie juz wreszcie mam nadzieje cooo ? -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:tak zakończył tortury
Teraz już biorę orgamentil, więc cykl do wyrzucenia, owulki nie będzie, mam nadzieje na przyszły cykl że @ będzie krótka i coś zdąży się zadziać, a jak nie to wrzesień
a posłałas te @ do mnie ?
dobrze, że już cie nie męzczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny