Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
dzwonilam dzis o ta genetyke.. maja wyslac pocza..ale doepiro po ztwierdzeniu przez kieronwnika czyli pewnie w czwartek .. jesli dr bedzie w czwartek to zadzwonia do nas i pwiedza co i jak jelsi nie to moze sie uda w piatek
ale jakos mam zle przeczucia
bo powiedziala ze musi lekarz najpierw z nani skonsutowac dopiero wysylka..
a jeszcze dzis snil mi sie jakby wypadajacy zab..na dole.. zawsze jak mi sie sni zab to jakas zla nowinka wychodzila ;/ -
nick nieaktualnyMi ostatnio tez się śniło że rodziłam, lekarz mi mierzył rozwarcie i powiedział że jestem gotowa, czas rodzić, ja podświadomie wiedziałam, że jest dobrze i nie będzie bólu, a sen się skończył i nie wiem co urodziłam
Aniu ja wierze że będzie dobrze, nie ma co się martwić tylko trzeba jechać i konsultować. -
nick nieaktualnyDzień Dobry Dziewczyny, w końcu i ja przychodzę z dobrą nowiną ..
Moje jajniki się obudziły , na lewym jajniku pęcherzyk 10.6 mm a endometrium 10 mm
Wyszłam zadowolona .. W środę kolejna wizyta czy coś rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 14:29
Ania_84, przedszkolanka:), santoocha, Maniuś, Misty87, Z., Anaaa:), Kaśka28, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Dzień Dobry Dziewczyny, w końcu i ja przychodzę z dobrą nowiną ..
Moje jajniki się obudziły , na lewym jajniku pęcherzyk 10.6 mm a endometrium 10 mm
Wyszłam zadowolona .. W środę kolejna wizyta czy coś rośnie
No to pięknie, niech sobie podrośnie jeszcze i zrobi boom -
Lena - slicznie
własnie bylam na usg brzucha i tarczycy
usg brzucha wszytsko ok tylko w pecherzyku zołciowym kamien ;/
usg tarczycy wsio ok ..tylko wezly chlonne powiekszone - ale to dlatego ze mam lekkie zapalenie ucha
jutro maz ma usg zobaczymy zy to faktycznie przepuklina czy nie ..mam nadziejeze wszytsko bedzie ok...
a na 30 umowilam go na usg jader ;P bo mial powtorzyctylko nie wiem czy nie bede zazdrosna bo babeczka robi
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:No to pięknie, niech sobie podrośnie jeszcze i zrobi boom
Jeśli podrośnie do 20mm to przepisze Mi pregnyl, mam taką cichutką nadzieję że znajdzie się jeden silnyw końcu sporo tych żołnierzyków mamy tyle że słabych .
O wynikach męża nic nie mówiłam jej, bo jeszcze przestała by Mnie leczyć ..santoocha, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Lena - slicznie
własnie bylam na usg brzucha i tarczycy
usg brzucha wszytsko ok tylko w pecherzyku zołciowym kamien ;/
usg tarczycy wsio ok ..tylko wezly chlonne powiekszone - ale to dlatego ze mam lekkie zapalenie ucha
jutro maz ma usg zobaczymy zy to faktycznie przepuklina czy nie ..mam nadziejeze wszytsko bedzie ok...
a na 30 umowilam go na usg jader ;P bo mial powtorzyctylko nie wiem czy nie bede zazdrosna bo babeczka robi
To można powiedzieć pełen przegląd macie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
tak
Lena ja stwierdzialm ze nie chce mi sie czekac na NFZ i poszlam prywatnie na usg tarczycy 50 zl i mam głowy a chcialam isc bo ostatnio mialam ta gule w gardle i lekarz kazal wykluczyc przed ewentualnym IVF guzki tarczycyLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia apropo guli miałaś racje ze to od progesteronu, bo jak przestałam brać orgametril to znikło u mnie to uczucie, a teraz jak znów zaczęłam to się pojawiło.
Edit. Fajny widoczek w podpisie, jak ja chcę urlop ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 14:58
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja ta zauwazylam ze jak mam spora tempke po owulce to sie pojawia albo jak bralam lutke
a widoczek sama robilam zdjpodczas zachodu slonca
Santocha mam pytanie..jak sie robi kotu mocz ?? bo jednak musimy najpierw wykluczyc pechrz i nerki u naszej kocicy a nastepnie jak cos bedziemy dzialac w kierunku "tkanki jajnikowej ktora chyba jednak przejela funckje jajnika..bo glizda mala miaucy..a raczej sie drze ociera sie kladzie, jakja posmyram przy ogonie to wystawia tylek i odstawia ogon.. i podobno wlasnie przez to tez moze nie raz ozostawiac slady poprzez sikanie.. ;/ -
Aniu, zależy na jakie badanie pobierasz mocz- jeśli na posiew, to tylko przez nakłucie pęcherza, jeśli na badanie ogólne, to albo łapiesz w jakiś pojemniczek (powodzenia), albo kupujesz podłoże do pobierania moczu i kot na to sika, z tego odzyskuje się mocz.
Niektórzy właściciele kombinują i do pustej kuwety wkładają watę, kot na to sika, wyciskają i jest! -
własnie dzis albo jutro sie dokladnie dowiem.. ale chcialam sie podpytac jak to wyglada..bo tyle o ile u czlowieka jest to w miare lawe to nie moglam sobe wybrazic kota sikajacego do pojemninczka :d
-
no wałsnei mowila cos o jakims tescie hormonalnym .. ale nie wiedzialam o co bieega ..mm nadzieje ze to tylko jakies jej dziwne zachowanie..choc martwi mnie to ze do tej pory ladnie se zalatwiala do kuwety nawet jak byla ardzo chora
a teraz siusia.. a to na ciucha jakiegos a to na koc ;/