Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutko i Lauro piękne te wasze zwierzątka. Ja mam chomika ale gryzie i nie przepadam za nim zbytnio
zawsze chciałam mieć albo świnke morską albo królika ale zawsze obawiam sie, że od nich śmierdzi i że będą gryzły i nie dam rady ich "udomowić"Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten szary poranek z nowym cyklem... dziewczyny ktore kupowaly donga kupilyscie gobw zwyklej aptece?bo ja obeszlam 3 i nie ma
mam nadzieje, ze go gdzies dorwe bo z allegro tez mi nie dojdzie na czas..
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Witam się w ten szary poranek z nowym cyklem... dziewczyny ktore kupowaly donga kupilyscie gobw zwyklej aptece?bo ja obeszlam 3 i nie ma
mam nadzieje, ze go gdzies dorwe bo z allegro tez mi nie dojdzie na czas..
W aptekach zawyżają sobie cenę i nie sprzedawają po 100 sztuk tylko po 50 ..
Zamów sobie z allegro priorytetem, bo bierze się Go po @ tak więc bez problemu w poniedziałek powinien być . A patrząc po wykresach @ odchodzi po 5 dniach u Ciebie
http://allegro.pl/dong-quai-500mg-100kap-dla-kobiet-dziegiel-chinski-i4442350447.html - opcja paczka 48 ..albo ten w paczkomacie
http://allegro.pl/swanson-dong-quai-zwieksza-libido-u-kobiet-apteka-i4420371279.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:37
-
nick nieaktualnyWitajcie
Zazdroszczę Wam tego deszczu bo na Mazurach praży niesamowicie nie ma czym oddychać..
Mam dylemat straszny otóż wczoraj dostałam pracę nawet się nie spodziewałam poszłam na rozmowę od tak że i tak nic z tego..
A tu okazuję się że mnie wybraliCieszę się bo w domu fisia można dostać
A dylemat to odnośnie naszego kolejnego podejścia we wrześniu bo jak zacznę pracę w sierpniu to czy podchodzić czy zrezygnować...Mam straszny mętlik w głowie -
No właśnie boje sie,że nie dojdzie
na bluzke czekam juz prawie tydzień...
O zobaczyłam, ze jest na doz.pl za 32 zl wiec to samo co na allegro z przesylka:) jeszcze nie korzystalam z tego doza ale chyba sie skusze jak nie znajde podjade do tej apteki tylko ciekawe czy mieli by na miejscu czy trzeba przez neta zamawiacW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:No właśnie boje sie,że nie dojdzie
na bluzke czekam juz prawie tydzień...
O zobaczyłam, ze jest na doz.pl za 32 zl wiec to samo co na allegro z przesylka:) jeszcze nie korzystalam z tego doza ale chyba sie skusze jak nie znajde podjade do tej apteki tylko ciekawe czy mieli by na miejscu czy trzeba przez neta zamawiac
Trzeba przez neta zamówićwtedy też czekasz około 3 dni ..
To zależne jest Magda jaką przesyłkę wybierzesz ..
Jeśli 48 bądź kurier, to muszą wywiązać się z umowy
Martusia, nie mam pojęcia jak masz postąpić .. tym bardziej że podchodząc do In Vitro będziesz potrzebowała Dni Wolne,a z tym może być ciężko .
Co do pogody to ja mogę się zamienić z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:43
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Martusia ja bym podchodziła, żeby później nie żałować, ewentualnie odłożyła na październik ale to musi być wasza decyzja...no musicie przemyśleć. Chociaz ja teraz jestem na takim etapie, ze zrobiłabym wszystko zeby miec dziecko
Lena87, martusia1986, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
No właśnie ostatnio z ta bluzka wybrałam priorytet i czekam niby wczoraj napisali,ze wysłali.
To ja chyba zamówie na tym dozie i bedzie spokoj. Pewnie najpoźniej w poniedziałek bedzie wiec zdazeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyLenka z dniami wolnymi to nie problem bo ja nie będę miała stymulacji tylko jedna wizyta na podgląd owulacji a potem tylko na transfer..
Praca będzie polegać że pracuję jeden bądź dwa dni po 12 h i następne wolne i tak na zmianę..No i fakt że umowa i tak na okres próbny więc nie mam gwarancji czy dalej ją dostanę
Magdas masz rację tak długo czekamy już na tą dzidzię że chyba nic nie ma ważniejszego a mąż mówi że jak dam radę pracować to będę a jak nie to pójdę na L4
Lenuś zamieniam się chętnie na pogodęLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma co odwlekać, ja też już się nie mogę doczekać i chyba pójdę w sierpniu do lekarza, żeby dał coś na stymulacje jajników, żeby wreszcie ovu była. Sama się nie mogę doczekać, a jeszcze szpile ludzie wbijają pytając się kiedy postaramy się o dziecko
Ostatnio mi gin też coś wspominał o endometriozie, bo miałam grube endo, ale mam nadzieje że jej nie mam, bo to już by było zbyt wiele -
Macierzanka:) wrote:Dobry wieczór na sekundkę
Trzymajcie kciuki za moje badania babeczki! &&&&
Lenacieszę się baaaardzo!
Ciumam Was wszystkie... :*
i życzę dobrej nocki!nawet u nóg
Będzie dobrze Kochana
XxMoniaXx wrote:Anutko i Lauro piękne te wasze zwierzątka. Ja mam chomika ale gryzie i nie przepadam za nim zbytnio
zawsze chciałam mieć albo świnke morską albo królika ale zawsze obawiam sie, że od nich śmierdzi i że będą gryzły i nie dam rady ich "udomowić"
To taka słodka przytulanka
Anutka wrote:Laura slodki futrzaczek. Moj prosiaczek w awatarze
I Dzień dobry Wszystkim
Miłego i słonecznego dnia
Ps. Cieszmy się latem bo szybko zleci i znów przyjdzie zima....
Z., Macierzanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Nie ma co odwlekać, ja też już się nie mogę doczekać i chyba pójdę w sierpniu do lekarza, żeby dał coś na stymulacje jajników, żeby wreszcie ovu była. Sama się nie mogę doczekać, a jeszcze szpile ludzie wbijają pytając się kiedy postaramy się o dziecko
Ostatnio mi gin też coś wspominał o endometriozie, bo miałam grube endo, ale mam nadzieje że jej nie mam, bo to już by było zbyt wiele
Dokładnie trzeba działać póki nie jest za późno..U nas też praktycznie wszyscy mają dzieci co najmniej dwoje i jak jest jakaś większa impreza rodzinna to tak dziwnie że tylko my we dwoje
Mam nadzieję że nie masz endo bo to jest badziewie mi doprowadziło do tego że mam niedrożne jajowody