X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura slodki futrzaczek :-). Moj prosiaczek w awatarze :-)

Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutko i Lauro piękne te wasze zwierzątka. Ja mam chomika ale gryzie i nie przepadam za nim zbytnio :P

zawsze chciałam mieć albo świnke morską albo królika ale zawsze obawiam sie, że od nich śmierdzi i że będą gryzły i nie dam rady ich "udomowić"

Laura lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,

Monia masz rację szaro buro dziś ..
    Mam nadzieję że pogoda nad morzem Ci dopisze ;)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten szary poranek z nowym cyklem... dziewczyny ktore kupowaly donga kupilyscie gobw zwyklej aptece?bo ja obeszlam 3 i nie ma :( mam nadzieje, ze go gdzies dorwe bo z allegro tez mi nie dojdzie na czas..

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, u mnie tez pochmurnie :/

Magdas w zielarskim możesz kupić donga prędzej niz w aptece

Magdas lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Witam się w ten szary poranek z nowym cyklem... dziewczyny ktore kupowaly donga kupilyscie gobw zwyklej aptece?bo ja obeszlam 3 i nie ma :( mam nadzieje, ze go gdzies dorwe bo z allegro tez mi nie dojdzie na czas..

W aptekach zawyżają sobie cenę i nie sprzedawają po 100 sztuk tylko po 50 ..
    Zamów sobie z allegro priorytetem, bo bierze się Go po @ tak więc bez problemu w poniedziałek powinien być . A patrząc po wykresach @ odchodzi po 5 dniach u Ciebie ;)

http://allegro.pl/dong-quai-500mg-100kap-dla-kobiet-dziegiel-chinski-i4442350447.html - opcja paczka 48 .. ;) albo ten w paczkomacie
    http://allegro.pl/swanson-dong-quai-zwieksza-libido-u-kobiet-apteka-i4420371279.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Zazdroszczę Wam tego deszczu bo na Mazurach praży niesamowicie nie ma czym oddychać..

Mam dylemat straszny otóż wczoraj dostałam pracę nawet się nie spodziewałam poszłam na rozmowę od tak że i tak nic z tego..
    A tu okazuję się że mnie wybrali :) Cieszę się bo w domu fisia można dostać :/
    A dylemat to odnośnie naszego kolejnego podejścia we wrześniu bo jak zacznę pracę w sierpniu to czy podchodzić czy zrezygnować...Mam straszny mętlik w głowie :(

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie boje sie,że nie dojdzie :( na bluzke czekam juz prawie tydzień...
    O zobaczyłam, ze jest na doz.pl za 32 zl wiec to samo co na allegro z przesylka:) jeszcze nie korzystalam z tego doza ale chyba sie skusze jak nie znajde podjade do tej apteki tylko ciekawe czy mieli by na miejscu czy trzeba przez neta zamawiac

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    No właśnie boje sie,że nie dojdzie :( na bluzke czekam juz prawie tydzień...
    O zobaczyłam, ze jest na doz.pl za 32 zl wiec to samo co na allegro z przesylka:) jeszcze nie korzystalam z tego doza ale chyba sie skusze jak nie znajde podjade do tej apteki tylko ciekawe czy mieli by na miejscu czy trzeba przez neta zamawiac

Trzeba przez neta zamówić ;) wtedy też czekasz około 3 dni ..
    To zależne jest Magda jaką przesyłkę wybierzesz ..
    Jeśli 48 bądź kurier, to muszą wywiązać się z umowy ;)

Martusia, nie mam pojęcia jak masz postąpić .. tym bardziej że podchodząc do In Vitro będziesz potrzebowała Dni Wolne,a z tym może być ciężko .

Co do pogody to ja mogę się zamienić z Tobą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:43

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia ja bym podchodziła, żeby później nie żałować, ewentualnie odłożyła na październik ale to musi być wasza decyzja...no musicie przemyśleć. Chociaz ja teraz jestem na takim etapie, ze zrobiłabym wszystko zeby miec dziecko

Lena87, martusia1986, Z. lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ostatnio z ta bluzka wybrałam priorytet i czekam niby wczoraj napisali,ze wysłali.
    To ja chyba zamówie na tym dozie i bedzie spokoj. Pewnie najpoźniej w poniedziałek bedzie wiec zdaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka z dniami wolnymi to nie problem bo ja nie będę miała stymulacji tylko jedna wizyta na podgląd owulacji a potem tylko na transfer..
    Praca będzie polegać że pracuję jeden bądź dwa dni po 12 h i następne wolne i tak na zmianę..No i fakt że umowa i tak na okres próbny więc nie mam gwarancji czy dalej ją dostanę
    Magdas masz rację tak długo czekamy już na tą dzidzię że chyba nic nie ma ważniejszego a mąż mówi że jak dam radę pracować to będę a jak nie to pójdę na L4

Lenuś zamieniam się chętnie na pogodę :D :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia ja tez bym podchodziła, może uda się pracę jakoś połączyć.

martusia1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Martusia ja tez bym podchodziła, może uda się pracę jakoś połączyć.

Kochana ja uważam że jak się chce to wszystko jest do zrobienia :) W końcu wiele kobiet podchodzi do ivf i pracuje :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie a szkoda zmarnować okazji z pracą a także odkładać decyzję o dziecku, bo niestety czas działa na naszą niekorzyść :/

martusia1986, Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ja czekam już 6 lat na dziecko i jak się udało byłam najszczęśliwsza jak nigdy.. U mnie tym bardziej jest endometrioza która z czasem może mi uniemożliwić zajście w późniejszym czasie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co odwlekać, ja też już się nie mogę doczekać i chyba pójdę w sierpniu do lekarza, żeby dał coś na stymulacje jajników, żeby wreszcie ovu była. Sama się nie mogę doczekać, a jeszcze szpile ludzie wbijają pytając się kiedy postaramy się o dziecko :/

Ostatnio mi gin też coś wspominał o endometriozie, bo miałam grube endo, ale mam nadzieje że jej nie mam, bo to już by było zbyt wiele :/

• Laura Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Dobry wieczór na sekundkę :)

Trzymajcie kciuki za moje badania babeczki! &&&&

Lena <3 cieszę się baaaardzo!

Ciumam Was wszystkie... :*
    i życzę dobrej nocki! :)
    Trzymam wszystkie :) nawet u nóg ;)
    Będzie dobrze Kochana <3
    XxMoniaXx wrote:
    Anutko i Lauro piękne te wasze zwierzątka. Ja mam chomika ale gryzie i nie przepadam za nim zbytnio :P

zawsze chciałam mieć albo świnke morską albo królika ale zawsze obawiam sie, że od nich śmierdzi i że będą gryzły i nie dam rady ich "udomowić"
    Polecam królisia można go oswoić jak najbardziej :)
    To taka słodka przytulanka :D
    Anutka wrote:
    Laura slodki futrzaczek :-). Moj prosiaczek w awatarze :-)
    Anutka Twój też jest słodki ;)

I Dzień dobry Wszystkim :D
    Miłego i słonecznego dnia <3
    Ps. Cieszmy się latem bo szybko zleci i znów przyjdzie zima....

Z., Macierzanka:), Anutka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Nie ma co odwlekać, ja też już się nie mogę doczekać i chyba pójdę w sierpniu do lekarza, żeby dał coś na stymulacje jajników, żeby wreszcie ovu była. Sama się nie mogę doczekać, a jeszcze szpile ludzie wbijają pytając się kiedy postaramy się o dziecko :/

Ostatnio mi gin też coś wspominał o endometriozie, bo miałam grube endo, ale mam nadzieje że jej nie mam, bo to już by było zbyt wiele :/

Dokładnie trzeba działać póki nie jest za późno..U nas też praktycznie wszyscy mają dzieci co najmniej dwoje i jak jest jakaś większa impreza rodzinna to tak dziwnie że tylko my we dwoje :(

Mam nadzieję że nie masz endo bo to jest badziewie mi doprowadziło do tego że mam niedrożne jajowody :(

• Laura Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Monia i nie śmierdzi od królisia :)
    One są mądre i robią toaletę w jednym miejscu na specjalny żwirek w klatce gdzie ja codziennie mu zmieniam i wsypuję świeży ;)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 1121 1122 1123 1124 1125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ