Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem wiem Przedszkolanko, dlatego na razie pozostało mi kochać takiego słodziaka
Ni wiem co będzie w przyszłości....kto wie, może kiedyś??
W każdym bądź razie, jest mi dobrze tak jak jest
Dziękuję Kochana za wsparcie
Życzę Tobie aby jak najszybciej minęły mdłości i inne niedogodności ciążowe....
A no właśnie gdzie są mamuśki??
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kobiety.
Dawno mnie tu nie było, staram się podczytywać, ale ostatnio takiego lenia mam, że szok.
Wczoraj miałam prenatalne, maluch rośnie, wszystko ok. W szoku jestem jak przez dwa tyg. od wizyty na fundusz urósł.
Ta poczta polska mnie dobija 3 dzień czekam na przesyłkę z wkłuciami dopompy insulinowej i nie ma.... może dziś listonosz się zjawi.
A oto i nasz mały duży człowiek:
M. mówi, że to dziewczynka.... ja i tak wiem swojeNatka098, Lena87, Misty87, Anaaa:), Ania_84, Z., Maniuś, santoocha, Macierzanka:), Anutka, martusia1986, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Hej kobiety.
Dawno mnie tu nie było, staram się podczytywać, ale ostatnio takiego lenia mam, że szok.
Wczoraj miałam prenatalne, maluch rośnie, wszystko ok. W szoku jestem jak przez dwa tyg. od wizyty na fundusz urósł.
Ta poczta polska mnie dobija 3 dzień czekam na przesyłkę z wkłuciami dopompy insulinowej i nie ma.... może dziś listonosz się zjawi.
A oto i nasz mały duży człowiek:
M. mówi, że to dziewczynka.... ja i tak wiem swoje
Sara, świetny maluszek
Dobrze, że u Ciebie/ Was wszystko w porządku
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Mdłości i wymioty są już sporadyczne, mam nadzieję, że za tydzień całkiem minią. Doskwiera mi nuda, całe dni sama w domu
ale najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok. Kolejna wizyta 27go sierpia, dzień przed moimi urodzinami. Mam nadzieję poznać płeć
Mam 3zdjęcia USG i jedno samego serduszka. Niesamowity widok jeszcze jak na USG gin zrobił zbliżenie serduszka, szok, że tak dobrze widać.
Rudasku, czyli 5go już prenatalne będziesz miała i zobaczysz maluszka ze wszystkich stron.
żałuję trochę, że nie wypytywałam gin. co w tej chwili widać. Ale jestem pewna, że widziałam pupę i coś między nóżkami
Brat pytał jak po wizycie, więc wysłałam mu mmsa ze zdjęciem, w odpowiedzi dostałam: Ale super, w końcu coś widzę na zdjęciunawet mój M. już nie musiał pytać, co gdzie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:52
Lena87 lubi tę wiadomość
-
to mnie chyba mój maluszek oszczedza bo wymiotów zero....mdlości mam rano i czesto wieczorem ale to wszsytko! mam nadzieje ze nic mu sie nie odmieni i ze bedzie do konca mamusie oszczedzał
ja tez juz tydzien w domku na L4 ale jeszcze mi sie nie nudzi
u mnie wizyta z usg prenatalnym 5 sierpnia a pozniej 27 tak jak u CIebie
o 12:15
i mam nadzieje, ze coś zobacze miedzy nózkami, choć ja jakoś czuje ze to facet!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:52
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie z osobna :*
Czytam Was kazdego dnia, ale nie zawsze pisze...z moim humorem roznie...
Macierzanko!:*
Maniusmilej przeprowadzki :*
Przedszkolanko :* juz ok u Ciebie?
Sara sliczny bobas
Kasia podziwiam Twoja wytrwaloscoby tak dalej
Lenka do boju! :*
Martusia praca to dobra rzecz, sprobuj, co Ci zalezy
Laura piekny cudaczek! Jakie umaszczenie! Slodziak
Dla kazdej staraczki
Maniuś, olka30, Laura, Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Sara pieknosci
Dzowniłam do Łodzi wyniki sa gotowe.. jesli lekarz bedzie dzis w labolatorium to zadzowni i powie co i jak jelsi nie to sprobuja jutro albo w poniedzialek.. BOni brzuch mnie ze stresu juz boli ..
ale dzis michal zlozyl prosbe o rozwiazanie umowy za porpozumieniem stron na dzien 25.07 jesli podpisza to do 31.07 bedzie mial wolen 31 lipca jest umowiona wstepna wizyta u Wolskiego wiec moze pozyczymy od kogos 160 zl na wizyte i jednak pojedziemy przed podjeciem nowej pracy .. oceni co i jak .. i czy jest sens robic biopsje .. jak tak to najwyzej ustalimy za jakies 2-3 miesiace zeby michal przeszeld na spokojnie okres probnyLena87, olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Aniu, strasznie skomplikowane to wszystko jest ..
ale co zrobic .. bez genetyki nie ruszymy -
Witam się i ja
W końcu się zrobił ruch na naszym różowym fbsuper! Widzę, że większość w dobrych humorach, no i bije tutaj ogromnym optymizmem!
Macierzanko trzymam kciuki rękami i nogami
Rudasek cieszę się, że maluszek Cię oszczędzaoby tak dalej.
Sara piękny bobas! Jaki już duży!
Lena jestem z Ciebie dumna! Dzielna dziewczyna! Teraz musi być już tylko z górki :*
Laura ja wierzę, że Wam się w końcu uda! Trzeba wierzyć, mieć choćby 1% nadziei i się nie poddawać!
(Piękny króliczek)
Martusia ja na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z dzieciątka
Przedszkolanko miło Cię widzieć :* mam nadzieję, że u Ciebie/Was już wszystko w porządku? Wypoczywaj :*
Magdas, donga najprędzej kupisz w zielarskim
Natka, to najgorsze jak ludzie dociekają, kiedy ma się zamiar powiększyć rodzinę.. wiem coś o tym.
Co do lekarza to idź w sierpniu i może coś się ruszytrzeba walczyć! Kciukam mocno
Maniuś powodzenia przy przeprowadzce
Kasiu, brawo za wytrwałość! Oby tak dalej!
Misty co u Was? Wszystko w porządku? Jak się czujecie? Całuję mocno :*
Ania, czekamy na pozytywne wieścijesteśmy z Tobą!
U mnie z dnia na dzień coraz gorzej jeżeli chodzi o samopoczucie. Upały od kilku dni, nie wytrzymujęw domu źle, na dworze jeszcze gorzej. Nie ma czym oddychać. Każda noc nieprzespana. Strasznie mi dokuczają bóle krzyża i kręgosłupa. Nie wyobrażam sobie co będzie później. Nie daję rady. Płakać się chce. Codziennie chodzę "do tyłu". Wizytę mam za 2 tygodnie u gina. Ostatnie badania Synka
nie możemy się doczekać, żeby go zobaczyć
Jest bardzo ruchliwy, ciężko znaleźć dobrą pozycję, żeby chociaż chwilkę nie kopał i się nie wiercił
Pozdrawiam Was wszystkie
Mamusiom i dzieciątkom życzę dużo zdrówka, a starającym przesyłam moc wiruskówi trzymam za każdą kciuki! Nie poddawajcie się!
Maniuś, Laura, Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh juz we wtorek sie poryczalam ze znowu wsio sie odwleka ;/
ale co zrobic .. bez genetyki nie ruszymy
Niestety, w tym momencie jest to najważniejsza rzecz..
ale widzę że pomysł z przeprowadzką Nad Morze jest w tokuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Niestety, w tym momencie jest to najważniejsza rzecz..
ale widzę że pomysł z przeprowadzką Nad Morze jest w tokuLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zmiany zawsze wychodzą na lepsze
bo w tej pracy co pracowal 8 lat to juz byla paranoja ;/ kasjerkom kazali przejsc na wlasne dzialanosci