Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:My też "jakoś" znosimy, ale wcale nie jest to takie piękne. Stan mało błogosławiony według mnie...
Wczoraj miałam mega zgagę, a w nocy napiłam się wody, potem zasnęłam i obudziło mnie uczucie że tonę- cała wypita woda ulała mi się ustami i nosem. Fu, kwasy żołądkowe paliły mnie w nosie. Coś okropnego!
Zaopatrzyłam się w rennie i jakoś ciągnę.
Lena, w 10 dpo mój Szymek też się jeszcze nie objawił na teście
Dobrej nocy laski!
Zdaję sobie sprawę, że łatwo nie jest, bo to ciężej, kręgosłup inaczej się układa, uciska i boli. Ja mam czasem zgage jak napije się gazowanego pepsi i z tego palenia nic nie mogę robićdlatego unikam, a jak już się przytrafi i nie mam tabletek to bułką za jeść muszę albo pije mleko.
Olka30 gin kazała odstawić luteiną?
Miłego dnis -
Nie gin mi kazał brać po owulacji przez 10 dni po 2 tabl., ale że troszkę plamiłam w terminie @ to brałam jeszcze po jednej tabl. dla swojego świętego spokoju. Niestety paskudnie się czuję po luteinie, po nocach spać nie mogłam, serce wariowało i wczoraj już nie wzięłam. W końcu spałam normalnie
A w badaniu progesteron miałam bardzo wysoki, więc myślę że nie ma potrzeby się truć.
-
Natka098 wrote:Zdaję sobie sprawę, że łatwo nie jest, bo to ciężej, kręgosłup inaczej się układa, uciska i boli. Ja mam czasem zgage jak napije się gazowanego pepsi i z tego palenia nic nie mogę robić
dlatego unikam, a jak już się przytrafi i nie mam tabletek to bułką za jeść muszę albo pije mleko.
Olka30 gin kazała odstawić luteiną?
Miłego dnis. Oslabienie, robilam dzis morfologie, oby anemia sie nie przyplatala, od poczatku ciazy schudlam 3 kg, nastepna wizyta i wazenue we wtorek
-
Ania_84 wrote:Another pikna beta
hej kochanemy dopiero weszlismy do domu
caly dzien na nogchale dorwalismy zlecenie
fkt na moja firme
ale misio moze mi pomagac
wiec 1300 zl wpadnie za m-c
niestety chyba dofinansowania nici.. bo jescze jest pomysl za malo innowacyjny chcielismy zalozyc ekologiczny sklep.. tzn meble wlasnie z palet, skrzynek i tpna same palety nie przeszlo ale sa jeszcze sznase zeby cos wymyslec
jutro mamy wizyte u psychologa/psychoterapeuty - wiec bedze diagnoza czy nadajemy sie do odizolowaniaprzechodzilismy kolofryzjera ..a moj mezu mowi tak..wiesz co przydaloby sie zebys sie podciela .. poki moge to choc fundne ci
a moze gdzies w czwaretek pomaluje kupilam taka farbe
wiec bedzie rudo
Aneczko....kolor fajny ale farba niestety nietrwała, bo tygodniu już nic z niej nie bedzie. pierwszy efekt piorunujący, oczywiscie wszystko zalezy od włosa, u mnie złapała super-byl ognisty rudy a u siostry nie
ale niestety na ta cene zła jakość, bardzo krótko sie trzyma, recznik bedziesz mieć pomarańczowy
próboj farbe z Joanny "płomienna iskra"..kolor identyczny a efekt zdecydowanie dłuzszy, cena ok 10 zł! ":") -
Hej dziewczęta
Melduję, że się w końcu WYSPAŁAM!paracetamol pomógł. Dzisiaj nawet mi nic nie dokucza. Mam nadzieję, że teraz już jakoś wytrwam
Dla maleństwa wszystko zniosę, ale na prawdę jest ciężko czasami. Jeszcze te duszności, szybkie męczenie się, zgaga już zaczyna się pojawiać. No ale nic, już bliżej niż dalejtroszkę szkoda, że badania końcowe mi się przesunęły w czasie. Miałam nadzieję zobaczyć szkraba. Z drugiej strony w 30tc będziemy mieć prawdopodobnie zdjęcia i badanie na płycie w 3d
Ania_84 kolor rewelacja! Ale popieram Rudaska - jest nietrwały. Ja kiedyś też robiłam z Joanny i jak na moje blond to długo się trzymał
W ogóle to mi podpasowała bardzo linia z Syoss Mixing Color. Odrosty na pół głowy a kolor dalej się trzyma xD Jedna wada: nie da się jej pokryć innym kolorem bo zawiera silikon.
Anutka te osłabienia to normalne. Ja do dzisiaj tak mam. Na szczęście anemia się nie przyplątała. Ciśnienie moje z wczoraj to 84/55.
Santoocha współczuję zgagi
Olka, piękna beta!
Monia, nie stresuj się! Głowa do góry, cycki do przodu i myślimy pozytywnie! Jesteśmy z Tobą
Misty, dobrze że ten furaginum Ci pomaga. Trzymajcie się tam
Tyle wytrzymałaś, więc powinno być dobrzeczas szybko zleci i niedługo chłopaki będą na świecie
Natka, życzę Ci abyś szybko dołączyła do zielonych kropek i doświadczyła tych wszystkich objawów:*
Ania_84, olka30, santoocha, Misty87, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Dziei dziewcynki za info ..choc u mnei akurat ladnie sie ta farba trzyma, bo juz kiedys nia afarbowalam
ale nawet jesli sie dlugo nie utrzyma to i tak luz chce sobei odswiezyc kolorek bo i tak pod koniec wrzesnia ide farbowac do fryzjera
wiec to jest tak na troche
Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej DZiewczynki
ja sie melduję po usg...
wszystko w porzdku, Mały ma 8 cm, wszystko na swoim miejscu i sprzeat miedzy nogami
Chlop jak dąb
a tu foto
http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/104721738131056287236162052118864n.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:26
Lena87, Anaaa:), santoocha, olka30, Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:wszystko w porzdku, Mały ma 8 m, wszystko na swoim miejscu i sprzeat miedzy nogami
Chlop jak dąb
Gratuluje synka! Chłopaki są fajne
U mnie w rodzinie póki co rodzą się sami chłopcy, więc coś jest na rzeczy -
Rudasku super chlop
Anaaa dobrze, ze sie wyspalas! Ja niestety noce mam ciezkie, zasypiam po 1, co 1,5h do wc i takie spanieza to w dzien staram sie uciac drzemke!
O 19:30 wizyta...Dziewczyny panicznie sie bojejuz mnie zoladek meczy
Tak bardzo nie chce isc do szpitala jeszczeale wole sie nastawic na najgorsze...
Trzymajcie kciuki, prosze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Misty daj znać jak po wizycie
Ja się staram nie nakręcać .. ale słabo Mi to wychodzi
Przy jajnikach coś Mnie kłuje, ciągnie .. wszystko naraza zapewne i tak tam fasolki nie ma ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny