Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wracam na stare smieci, do szpitala...
2cm rozwarcia. Dziekuje.
Podadza sterydki dla malych na plucka...
Jeden jest tak nisko, ze doktor prawie po kosci mi jezdzil. Oboje glowkami ulozone... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty tulę mocno
W szpitalu będziesz pod stałą opieką i na pewno dobrze się Wami zajmą. Mogę się jedynie domyślać co przeżywasz, jak się czujesz, jaki stres temu towarzyszy i w ogóle. Bądź silna Kochana! Mam nadzieję, że chłopaki wytrwają jeszcze kilka tygodni. Trzymam kciuki :*
-
Dziekuje Wam za pocieszenie. Wiem, ze w szpitalu bede pod stala opieka, ale zawsze to szpital
Doktor mi mowil, ze zaklepie mi jutro moja miejscowe przy oknie, a i lezy tam nadal dziewczyna, co ma to samo co ja,tylko jest 3tyg dalej i z jednym dzieckiem.
Maluchy maja 1020g i 1200g. -
Misty moja siostra zaczela miec rozwarcie w 26 tyg ..troche ja potrzymali w szpitalu fat ale maluch urodzil sie w 35 tyg
moze maluchy jeszcze troche przetrzymaja
-
nioo my dopieor weszlismy do domku
dzien pelen wrazen i przyjemnosci
najpierw obiad z mezusiem w rewolucjach Magdy Gesler w americanhome
zjedlismy duze burgery
pozniej kino
bylismy na Strażnicy Galaktyki- super filmek
a poo...
lody
Zakupy
mezusiowi kupilsmy sweterek takie elegancki w croppie i bluze
a ja kupilam sobie sliczna kobieca sukieneczke
az widzialam jak mojemu misiowi sie zaswiecily oczka jak mnie w niej zobaczyl
Jutro idziemy kupic karte miejska bo mezu bedzie jezdzil na 8 wiec ja bede musiala jechac autobusem
i idziemy jutro na relax.. czyli basen
Aaa n i jeszcze jeden news..L4 nie udalo sie zalatwic ale widac tak milo byc po wizycie maz dostał tel od faceta ktory mówił ze on go chetnie zstrudni pozniej myśleliśmy ze cos kręci bo powiedzial ze wolne st jest ale zsdzwoni czy na pewno wlasnie zadzwonił misio idzie w czw na 1 dzień piatek powiedzial od razu ze ma wizyte ten powiedział ze spoko i czw potraktuje jako dzuen probny a jak coś. Od pon zaczyna
NO a w piatek ... jedziem do Łodzi po te wynikisantoocha, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Wiecie, chodzi o to, ze ja mam dojrzala ciaze, w sensie wagowo. To jakby jedno dziecko z waga prawie 2300g. Wiec jest duuuze obciazenie na szyjke. I macice mam na takiej wysokości, jak pod koniec ciazy pojedynczej. W sensie wysoko. To akurat jest dobre, bo gorzej jakby mi brzuch calkiem nisko opadl. A i mecza mnie skurcze Braxtona-Hicksa, ale niegrozne-macica cwiczy.
Ania to wreszcie odbierzecie te wyniki!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tak choc zbyt wiele nie oczekujemy ale chcemy miec to za soba - juz decyzja padla
poki co decydujemy sie na dawce choc pewnie jesli genety powie ze sa szanse to pewnie zaczniemy okmbinowac
a nowy przyszly pracodawca bez problemu przyjal to do wadomosci
widac moze wlasnie dlatgeo nie wyszlo z ta praca i nie dostalismy L4zeby jechac i dostac inna pracce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:46