Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Jeszcze w środę beta i będę spokojna. Najlepsze jest to, że mój gin ma miejsca dopiero w październiku... masakra jakaś. Zapisałam się na 8 sierpnia u jego syna, ale to trochę wcześnie i pewnie nic się nie dowiem
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another jeszcze raz gratuluję
Lena dopiero 10dpo poczekaj jeszcze
Ja dzisiaj byłam u gina ze względu na stan podgorączkowy i okropne bóle krzyżowe które obudziły mnie o 3 w nocy i dawały popalić aż do teraz.
Ktg w normie, wyniki wszystkie ok, rozwarcia nie ma, przedwczesny poród jak na razie mi nie grozi. Mam brać większą dawkę magnezu i paracetamol na noc jak będzie bardzo bolało. Usg nie miałam. Gin przełożył na za 2 tygodnie. Mówił, że miednicę mam małą, a macica powoli się rozciąga i być może będzie u mnie CC.
Tego się dowiem na kolejnej wizycie jak zbadają, pomierzą i zważą maluszka.Anutka, Another lubią tę wiadomość
-
Another pikna beta
hej kochanemy dopiero weszlismy do domu
caly dzien na nogchale dorwalismy zlecenie
fkt na moja firme
ale misio moze mi pomagac
wiec 1300 zl wpadnie za m-c
niestety chyba dofinansowania nici.. bo jescze jest pomysl za malo innowacyjny chcielismy zalozyc ekologiczny sklep.. tzn meble wlasnie z palet, skrzynek i tpna same palety nie przeszlo ale sa jeszcze sznase zeby cos wymyslec
jutro mamy wizyte u psychologa/psychoterapeuty - wiec bedze diagnoza czy nadajemy sie do odizolowaniaprzechodzilismy kolofryzjera ..a moj mezu mowi tak..wiesz co przydaloby sie zebys sie podciela .. poki moge to choc fundne ci
a moze gdzies w czwaretek pomaluje kupilam taka farbe
wiec bedzie rudo
Natka098, Lena87, Anaaa:), olka30, Another lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Another jeszcze raz gratuluję
Lena dopiero 10dpo poczekaj jeszcze
Ja dzisiaj byłam u gina ze względu na stan podgorączkowy i okropne bóle krzyżowe które obudziły mnie o 3 w nocy i dawały popalić aż do teraz.
Ktg w normie, wyniki wszystkie ok, rozwarcia nie ma, przedwczesny poród jak na razie mi nie grozi. Mam brać większą dawkę magnezu i paracetamol na noc jak będzie bardzo bolało. Usg nie miałam. Gin przełożył na za 2 tygodnie. Mówił, że miednicę mam małą, a macica powoli się rozciąga i być może będzie u mnie CC.
Tego się dowiem na kolejnej wizycie jak zbadają, pomierzą i zważą maluszka. -
Mnie tez chrupie cos w okolicach kosci ogonowej zawsze, jak sie na drugi bok przewracam
Jak nie urok to sraczka. Ktos mi powie, ze ciaza to piekny stan, to w leb dam!
Byl spokoj od maja z moja kolka nerkowa... bralam do momentu wypisu ze szpitala furaginum. Sie dzis dyskretnie menda odzywa i czuje, ze bedzie problem w nocy. Boje sie panicznie, ze przez bol dopadna mnie skurcze
Na szczescie znalezlismy furaginum...jedyny ratunek.
-
nick nieaktualny
-
My też "jakoś" znosimy, ale wcale nie jest to takie piękne. Stan mało błogosławiony według mnie...
Wczoraj miałam mega zgagę, a w nocy napiłam się wody, potem zasnęłam i obudziło mnie uczucie że tonę- cała wypita woda ulała mi się ustami i nosem. Fu, kwasy żołądkowe paliły mnie w nosie. Coś okropnego!
Zaopatrzyłam się w rennie i jakoś ciągnę.
Lena, w 10 dpo mój Szymek też się jeszcze nie objawił na teście
Dobrej nocy laski! -
Witam dziewczynki, ja wczoraj odebrałam wyniki bety z soboty: 309,94
Przyrasta, jest ok.. Próbowałam się zapisać do gina na NFZ i też term. na październik, może mnie przyjąć ale prywatnie, za wszystko + badania zapłacę, a potem się może załapię na bezpłatną cytologię. Niech się wali. Mój gin też mnie wczoraj wyrolował, bo sobie urlop wziął i zamiast niego przyjmowała inna doktorka, dobrze że usłyszałam przez drzwi, a nie wparowałam do gabinetu
Co się odwlecze.. Nie śpieszy mi się jakoś szczególnie, bo czuję że wszystko jest dobrze, odstawiłam luteinę i w końcu mogę spać w nocy.. Gdyby jeszcze nie to siusianie byłoby super. Ale trzeba wstawać, bo pęcherz tak boli później, że lepiej nie przeciągać struny
Ania_84, Anaaa:), santoocha lubią tę wiadomość