Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Jeszcze w środę beta i będę spokojna. Najlepsze jest to, że mój gin ma miejsca dopiero w październiku... masakra jakaś. Zapisałam się na 8 sierpnia u jego syna, ale to trochę wcześnie i pewnie nic się nie dowiem
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another jeszcze raz gratuluję

Lena dopiero 10dpo poczekaj jeszcze
Ja dzisiaj byłam u gina ze względu na stan podgorączkowy i okropne bóle krzyżowe które obudziły mnie o 3 w nocy i dawały popalić aż do teraz.
Ktg w normie, wyniki wszystkie ok, rozwarcia nie ma, przedwczesny poród jak na razie mi nie grozi. Mam brać większą dawkę magnezu i paracetamol na noc jak będzie bardzo bolało. Usg nie miałam. Gin przełożył na za 2 tygodnie. Mówił, że miednicę mam małą, a macica powoli się rozciąga i być może będzie u mnie CC.
Tego się dowiem na kolejnej wizycie jak zbadają, pomierzą i zważą maluszka.
Anutka, Another lubią tę wiadomość
-
Another pikna beta

hej kochane
my dopiero weszlismy do domu 
caly dzien na nogch
ale dorwalismy zlecenie
fkt na moja firme
ale misio moze mi pomagac
wiec 1300 zl wpadnie za m-c
niestety chyba dofinansowania nici.. bo jescze jest pomysl za malo innowacyjny chcielismy zalozyc ekologiczny sklep.. tzn meble wlasnie z palet, skrzynek i tp
na same palety nie przeszlo ale sa jeszcze sznase zeby cos wymyslec 
jutro mamy wizyte u psychologa/psychoterapeuty - wiec bedze diagnoza czy nadajemy sie do odizolowania
przechodzilismy kolofryzjera ..a moj mezu mowi tak..wiesz co przydaloby sie zebys sie podciela .. poki moge to choc fundne ci
a moze gdzies w czwaretek pomaluje kupilam taka farbe 

wiec bedzie rudo
Natka098, Lena87, Anaaa:), olka30, Another lubią tę wiadomość
-
I mi dokucza bol krzyrz, jak dlyzej siedze czy leze to oitem mam problem ze wstaniem, bo chrupie w nim a w nocy to mi miednica cheupie... Bolesne toAnaaa:) wrote:Another jeszcze raz gratuluję

Lena dopiero 10dpo poczekaj jeszcze
Ja dzisiaj byłam u gina ze względu na stan podgorączkowy i okropne bóle krzyżowe które obudziły mnie o 3 w nocy i dawały popalić aż do teraz.
Ktg w normie, wyniki wszystkie ok, rozwarcia nie ma, przedwczesny poród jak na razie mi nie grozi. Mam brać większą dawkę magnezu i paracetamol na noc jak będzie bardzo bolało. Usg nie miałam. Gin przełożył na za 2 tygodnie. Mówił, że miednicę mam małą, a macica powoli się rozciąga i być może będzie u mnie CC.
Tego się dowiem na kolejnej wizycie jak zbadają, pomierzą i zważą maluszka. -
Mnie tez chrupie cos w okolicach kosci ogonowej zawsze, jak sie na drugi bok przewracam

Jak nie urok to sraczka. Ktos mi powie, ze ciaza to piekny stan, to w leb dam!
Byl spokoj od maja z moja kolka nerkowa... bralam do momentu wypisu ze szpitala furaginum. Sie dzis dyskretnie menda odzywa i czuje, ze bedzie problem w nocy. Boje sie panicznie, ze przez bol dopadna mnie skurcze
Na szczescie znalezlismy furaginum...jedyny ratunek.
-
nick nieaktualny
-
My też "jakoś" znosimy, ale wcale nie jest to takie piękne. Stan mało błogosławiony według mnie...
Wczoraj miałam mega zgagę, a w nocy napiłam się wody, potem zasnęłam i obudziło mnie uczucie że tonę- cała wypita woda ulała mi się ustami i nosem. Fu, kwasy żołądkowe paliły mnie w nosie. Coś okropnego!
Zaopatrzyłam się w rennie i jakoś ciągnę.
Lena, w 10 dpo mój Szymek też się jeszcze nie objawił na teście
Dobrej nocy laski! -
Witam dziewczynki, ja wczoraj odebrałam wyniki bety z soboty: 309,94
Przyrasta, jest ok.. Próbowałam się zapisać do gina na NFZ i też term. na październik, może mnie przyjąć ale prywatnie, za wszystko + badania zapłacę, a potem się może załapię na bezpłatną cytologię. Niech się wali. Mój gin też mnie wczoraj wyrolował, bo sobie urlop wziął i zamiast niego przyjmowała inna doktorka, dobrze że usłyszałam przez drzwi, a nie wparowałam do gabinetu
Co się odwlecze.. Nie śpieszy mi się jakoś szczególnie, bo czuję że wszystko jest dobrze, odstawiłam luteinę i w końcu mogę spać w nocy.. Gdyby jeszcze nie to siusianie byłoby super. Ale trzeba wstawać, bo pęcherz tak boli później, że lepiej nie przeciągać struny
Ania_84, Anaaa:), santoocha lubią tę wiadomość