Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No no to czytalam ale czy to potwierdzone u kogos innego bo nasi lekarze bardzo czesto sie myla...oby i teraz sie pomylili
a co u ciebie Lena?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 23:05
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:No no to czytalam ale czy to potwierdzone u kogos innego bo nasi lekarze bardzo czesto sie myla...oby i teraz sie pomylili
a co u ciebie Lena?
Nie wiem, ale dzieciątko już coś ma złamane ...
Hm .. co u Mnie, nic szczególnego ..
Piersi zaczęły boleć, trądzik się pojawił czyli @ tuż tuż -
Lena najwazniejsze ze cos ruszylo i ovulka byla teraz juz coraz blizej nastepny bedzie zielony zobaczysz juz niedlugo:D tez niedlugo sie pochwalisz II krechami:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jestem w domu
wróciliśmy .. było pięknie
zaszaleliśmy troche
przedwczoraj i wczoraj tak mnie bolało w prawym boku, że chodzić nie mogłam, ale dużo chodziliśmy to sobie coś naciągłam pewno
na owulke wątpię, wysoka prolaktyna, a wątpię ze pita przez 2 tyg szałwia coś mega zmieniła albo zioła sroki.
no a dziś nasza rodzina sie powiększy
będzie pieseksantoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia, ziółka mogą wiele zmienić i owulkę wywołać nawet.
Mnie nawiedziła @ w piątek ale jest mocno bolesna jak nigdy, dziś pół godziny stałam pół zgięta bo chodzić nie mogłam, siedzieć ani leżeć ból był tak mocny jakby coś mnie tam zcisneło, taki skurcz, co to mogło być? Myślałam, że oszaleje, teraz już troche mniej boli bo najadłam się leków przeciwbólowych i rozkurczowych.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Monia, ziółka mogą wiele zmienić i owulkę wywołać nawet.
Mnie nawiedziła @ w piątek ale jest mocno bolesna jak nigdy, dziś pół godziny stałam pół zgięta bo chodzić nie mogłam, siedzieć ani leżeć ból był tak mocny jakby coś mnie tam zcisneło, taki skurcz, co to mogło być? Myślałam, że oszaleje, teraz już troche mniej boli bo najadłam się leków przeciwbólowych i rozkurczowych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Dawno mnie nie było podczytywałam Was ale nie miałam sił żeby pisać przez te upały chyba..W końcu się doczekałam pierwszej @ po zabiegu przy tych upałach czuję się tragicznie
Olka gratuluję serdecznie
Ania masz kochanego męża i musi kochać Cię szalenie i zrobi dla Ciebie wszystko
Misty śliczny brzuszek :*
Another ja miałam słabszą krechę na teście i była ciąża u Ciebie jest super widoczna
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i myślę o Was ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 16:35
Misty87, Anaaa:), Anutka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Ja dziś byłam nad jeziorem, popływałam trochę, opaliłam się nieco, po powrocie mąż mnie dopadł, po czym wylądowaliśmy razem pod prysznicemUdana niedziela, tylko strasznie gorąco!
Jutro znów do pracy, a tak mi się nie chce, że hej
Dobranoc :*Lena87, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
oj upaly daja czadu, a u nas w gorach dodatkowo nie ma dnia bez burzy i deszczu...jakies anomalia. Calutenki lipiec taki. Noce takie duszne ehh
Ja dzis rozpoczynam 30tydz! Huuuurajeszcze poleze jakies 6tyg i bedzie git
Anutka piekny brzucholekAnutka, olka30, Lena87, Anaaa:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Dzien dobry
oj upaly daja czadu, a u nas w gorach dodatkowo nie ma dnia bez burzy i deszczu...jakies anomalia. Calutenki lipiec taki. Noce takie duszne ehh
Ja dzis rozpoczynam 30tydz! Huuuurajeszcze poleze jakies 6tyg i bedzie git
Anutka piekny brzucholekMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka piękny apartamencik się tworzy
Misty u Mnie to samo, więc nie tylko w górach takie akcje,
z rana fajnie słoneczko świeciło a teraz idą chmury burzowe ..
Przetrwałaś tyle, to te 6 tyg. nie będzie dla Ciebie problemem
Oby, oby jak najdłużej Kochana
Jajniki Mnie boląWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:47
Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość