Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9556ba09efb7.jpg
Moj brzuchol z wczorajstrasznie urosl!
Nie wiem, dlaczego fotka sie odwrocilaAnia_84, Lena87, Natka098, olka30, Maniuś, Anaaa:), santoocha, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9556ba09efb7.jpg
Moj brzuchol z wczorajstrasznie urosl!
Nie wiem, dlaczego fotka sie odwrocilamaluchy po prostu dobrze rosna
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:juz dzownilam do kliniki IUI AID kosztuje 1200 zl
i to tu na miejscu
a dodatkowo robia biopsje wiec jak cos jak dadza nam szanse na znalezienie plemniczkow to bedziemy mogli tu w Kielcach robic a nie jedzdzic
Aniu, więc teraz odkładać pieniążki i czekać na efekty
-
Dziekuje! Wiecie jaki mam problem z oddychaniem, masakra! Brzuch mi sie zaczyna zaraz pod biustem i przepona kosmicznie scisnieta
najgorzej w nocy, jak sie przebudze to sie z godz rzucam po lozku
nie jest latwo...a gdzie tam do konca...
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
wpadam tylko pogratulować Oli, Kochana jak się martwisz tymi ANA, to skontaktuj się z Rudaskiem,ona przed ciążą też to wykryła i wszystko jest dobrze a martwiła się jak Tybędzie dobrze :*
Misty z tym leżeniem to u mnie to samo(tylko ja przez mdłości nie daję rady) ,jak obsługują kochani
Magdas ja bym spokojnie szła do pracy ale normalnie się kochała bez wykresów itp.tak normalniejak się uda to super a jak nie to umowa a później macierzyński:) nie rezygnuj z marzeń na rzecz dziecka- i odwrotnie
Monia jaką macie pogodę? Kiedy wracacie?
Laura jak króliczek ?
Maniuś trzymam kciuki za test:)
miłego dnia :*
Dzien dberek, dawno mnie tu nie bylo i podczytuje!
Olka bardzo gratuluję
Niestety Agucha wprowadziła CIe w błąd, nie pomoge odnośnie ANA bo ja tego nie miałam...ja mialam CIN1 w cytologii, pewnie z tym jej sie pomyliło!
ale u mnie chyba ciąza wszystko pokonała, bo teraz cytologia 2 grupa, czyli norma
Mam nadzieje, ze u CIebie wszystko bedzie oki i bedzie sie ładnie dzidzius rozwijał...
co tam DZiewczynki
śliczne te Wasze brzuski..u mnie malusieńkiolka30 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek!
Nie nadrabiam, bo oczywiście nie mam czasu
Ale gratuluję Oli! Bardzo się cieszęNareszcie jakiś powiew zieloności się pojawił!
Pozdrawiam Was! Ściskam mocno i wspieram w Waszych bolączkach! A już niedługo zawitam do Was na dłużej...
Lena87, Lena87, Z., Maniuś, Natka098, Anaaa:), santoocha, olka30 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dzien dberek, dawno mnie tu nie bylo i podczytuje!
Olka bardzo gratuluję
Niestety Agucha wprowadziła CIe w błąd, nie pomoge odnośnie ANA bo ja tego nie miałam...ja mialam CIN1 w cytologii, pewnie z tym jej sie pomyliło!
ale u mnie chyba ciąza wszystko pokonała, bo teraz cytologia 2 grupa, czyli norma
Mam nadzieje, ze u CIebie wszystko bedzie oki i bedzie sie ładnie dzidzius rozwijał...
co tam DZiewczynki
śliczne te Wasze brzuski..u mnie malusieńki
No co Ty mówisz?a nie było forum tego i tego? Bo wiem,że tam pisałaś i może dlatego mi się ubzdurało
w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd <głuptas> -
Monia maślanka powinna pomóc na poparzenia słoneczne
Lena ja Ci oddam całe słońce! Mam go dosyć więc z chęcią się go pozbędę
Maniuś, ale Cię ten teścior poprzedni w konia zrobił.. masakra. Tulę
Laura, skuś się na donganie masz nic do stracenia
Ania, jeżeli dadzą Wam szansę na biopsję to będzie wspaniała wiadomość i ogromny krok na przód! Życzę z całego serca aby wszystko się ułożyło!
Misty, ale duży brzusio! A jaki piękny! Na pocieszenie powiem Ci, że też mi się zaczyna pod samymi cyckami, stanika nie trzeba xD też nie mogę oddychać, bo wszystko pouciskane, a jeszcze do tego żołądek i te bóle kręgosłupa w nocy! Masakra .. płakać mi się chce, ale daję radę
Rudasek, Z :*
Olka, to dobrze, że wyniki okrośnijcie zdrowo
Macierzanko również pozdrawiamy i wspieramy! Czekamy na CiebieLaura lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Wybaczcie nieobecność, ale jak urlop to pełną parą, wolne od wszystkiego. A tak w ogóle to...
Byłam pewna, że brak owulacji, a dzisiaj z rana na teście jaśniejsza druga krecha. Boję się jak cholera, bo w środę odstawiłam lutkę, a zawsze mam niski progesteron. Dzisiaj na wszelki wypadek wzięłam znów rano 2 tabl i do pon będę brać, a w pon na betę. Jestem przerażona, bo przez ostatnie 5 dni nie odmawiałam sobie dosłownie niczego. Byłam na wakacjach, a przed specjalnie zrobiłam test, żeby korzystać z życia z czystym sumieniem. Na wszelki wypadek zrobiłam drugi test z nieporannego moczu i także widać słabą drugą krechę. Nie wierzę dosłownie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 14:28
Natka098, santoocha, Anaaa:), Macierzanka:), Lena87, Misty87, Laura, Kaśka28, Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
hejo
Another bardzo dobrze ze sobie niczego nie odmawiałaś i sie wyluzowałas wkońcu
nic póki co dzidziowi nie zaszkodzi, ja tez popusciłam zupełnie i wtedy zaszłam
wiec mam nadzieje, ze u CIebie tez wyłaczenie mózgu pomogło i bedzie dzidzi
informuj na bieżaco Kochana i koniecznie powtórz test...kiedy spodziewana @ ??
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Another wyglada to obiecująco
Nic sie nie przejmuj, na tym etapie ne za bardzo nie masz jak zaszkodzić dziecku.
Ja w cyklu w ktorym zaszłam w 7-8 dpo nosiłam meble, wdychałam farby, spiłam sie winem i pokłóciłam ostro z mężem. Mały jakos to przetrwał
Ale dziś gorąc! Głowa strasznie mnie boli, leże i czekam aż apap zadziała i biorę sie za sprzątanie. -
Rudasek wrote:hejo
Another bardzo dobrze ze sobie niczego nie odmawiałaś i sie wyluzowałas wkońcu
nic póki co dzidziowi nie zaszkodzi, ja tez popusciłam zupełnie i wtedy zaszłam
wiec mam nadzieje, ze u CIebie tez wyłaczenie mózgu pomogło i bedzie dzidzi
informuj na bieżaco Kochana i koniecznie powtórz test...kiedy spodziewana @ ??
Trzymam kciuki
Trochę nie chce mi się wierzyć...Natka098, przedszkolanka:), Macierzanka:), Lena87, Misty87, Laura, Kaśka28, Maniuś, Anutka, Driada0102, martusia1986 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
oj DZiewczynko krecha jak byk
powtórz test za jakieś dwa dni z pierwszego moczu albo leć w poniedziałek na bete, bedziesz wiedzieć
ale to wcale nie taki bladzioch
myslę ze jest coś na rzeczy
trzymam mocno kciuki
jeśli sie udało-a tego zycze to kolejny przyklad ze trzeba zapomniec, olać sprawe a wtedy jest niespodzianka
u mnie bylo tak samoAnother lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny