Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu, mam nadzieję że nie będzie tak źle jak myślisz ..
Wizyta u Szperacza Udana
Endometrium 17mm
Pęcherzyk 16 mm - płyn w zatoce był ale częściowy ..
Pierwszy Sukces za Nami
Teraz trzeba szukać jednego silnego żołnierzykaolka30, Z., Misty87, santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Aniu wg mnie mąż powinien pracodawcy powiedzieć, że długo czekał na wizyte u specjalisty i musi tam daleko dojeżdżać. Wydaje mi sie, że zrozumie bo przecież to tylko 1 dzień a nie np tydzień. Przecież odrobiłby te godziny czy coś, zawsze idzie sie jakoś dogadać.
-
hej kochane ja po romowie z misiem
i zaskoczł mnie mowiac : kochanie ja czulem ze nie bedzie git dlatego zrobilem te badania tylko po to zebys ty miala czyste sumienei ze zrobilismy wszytsko.. ja od poczatku bylem za dawca i tego chce dalej ..wiec jesli bedziesz gotowa to chce zebysmy skupili sie na dawcy
dodał ze ma tylko jedna prosbe zeby nikt oprocz nas o tym nie wiedzial i to nie z racji tego ze on bedzie sie czul zle ale ze wzgl na to ze niechce zeby ktos kiedys powiedzial cos nie milego dziekcuXxMoniaXx, olka30, Maniuś, przedszkolanka:), Lena87, Anaaa:), Natka098 lubią tę wiadomość
-
i postanowilismy ze na konsultacje pojedziemy jak nie 8 sierlnia to na poczatku wrzesnia bo Misiek juz przepracuje miesiac
olka30, Lena87 lubią tę wiadomość
-
tak wiec plan jest taki
najpierw zajmiemy sie zdrowiem meza ja za ten czas zrobie HSG przed inseminacja
Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
Aniu podejscie Twojego meza jest super...zloty facet...
ja jeszcze mam nadzieje ze te Wasze wyniki nie beda calkiem zle,ze byc moze znajda sie zdrowe plemniczki i Twojego meza...tak czy inaczej bedziecie rodzicami i to napewno NAJWSPANIALSZYMITrzymam kciuki &&&
Ania_84, Lena87 lubią tę wiadomość
-
maz powiedzial mi tak :
jelsi bedziesz gotowa to podchodzimy do inseminacji z dawca jak sie uda to w ty czasie jelsidadza nam szanse zrobimy biopsjei stwierdzil ze nie chce zebysmy tracili czas :0
Maniuś, Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia, tak jestem na CLO i pregnylu na pęknięcie
Aniu, taki mężczyzna w domu to skarb, nie dość że złota rączka, to jeszcze wyrozumiały kochany itdnie jedna by chciała mieć tak bliską osobę obok siebie ..
Może wyślę Mojego na naukę do Ciebie a raczej Twojego MężaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:12
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Laura gratuluję siostrzeńca
Natka do września szybko zleci :*
Misty, pięknie mężuś pomalował! Cud, miód, orzeszki!
No a ja dalej się męczę w nocy. Dzisiaj na szczęście jeden plus, że jest chłodno
A widzisz, mówiłam, że jeszcze Ci się spodoba jak tak wszyscy będą koło Ciebie/Was skakać
Anutka, brzusio śliczny!
Lena super wieści! Trzymam kciuki!
Olka gratulacje!!!!a jeszcze niedawno mówiłaś, że w ciążę nie zajdziesz! Rośnijcie zdrowo!
Tyle czasu się staraliście, tyle badań i jednak udało się! Super!
Monia, pochwal się nowym lokatorem
Magdas, jestem tego samego zdania co Olka i Przedszkolanka
Przedszkolanko miło Cię widzieć na forum u nas :* jak się czujecie?
Aniu, popieram to co pisały wcześniej dziewczyny. Niech mąż szczerze porozmawia z szefem. To też człowiek. Powinien zrozumieć.
A męża masz wspaniałego. Takich tylko ze świecą szukaćtrzymam za Was mocno kciuki!
Lena87, Magdas, Laura, Misty87, Anutka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:A Ty Manius jak tam ?? @ nie ma dalej ??
ale dotrze napewno,tylko kiedy?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny