Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaaa u nas ok, stara bieda
mezus pieknie pokoik pomalowal!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b4548534ee9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7822871346d.jpg
A Ty dalej sie meczysz bidulo? Ja mam ten plus, ze nie robie nic, wiec leze sobie a wiatraczek chlodzi.
Dzis sie smialam, bo leze i maluje paznokcie, mama mi myla okna, a maz sprzatal i ukladal wszystko, jak fajnie miec ludzi od czarnej roboty
Przydalaby sie jakas zielona kropa, bo ostatnio bieda!!Natka098, Z., Maniuś, Lena87, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj wieczorem wpadłam na dołka, myślałam, że juz na to nie reaguje, ale jednak... kolejna ciąża w rodzinie mi humor zepsuła
oczywiście ciesze sie, że im sie udało bo uważam ze im sie należy , ale jakos sie smutaśno zrobiło:(
ale w domu czeka na nas meleńki piesek, jak wrócimy to tylko musimy go odebraćjest cudny :*
i dobrze , już tak sie ciesze
miłego dnia !Z., Lena87, Lena87, Laura, Misty87, Anaaa:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Powiedzmy, że jeszcze się nie cieszę, bo wyszły mi przeciwciała ANA 1 dziś idę odebrać ANA 2 i od wyników zależy, czy to nie będzie ciąża zagrożona od początku. Ale ten cykl był zupełnie inny niż wszystkie i może to był klucz do sukcesu
Myślę, że wycięcie endometriozy przyczyniło się w dużym stopniu do tej mojej zielonej kropki
Powiem tak : prawie 3 lata starań, 2 lata naprawdę intensywnych, HSG, laparoskopia, CLO, luteina, Acard, wit. D i słoneczna Turcja + dużo alkoholu, którego sobie od dwóch lat odmawiałam i TADAM!
Maniuś, Z., zizia_a, Lena87, Laura, santoocha, Anaaa:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Czesc
Olka gratulacje
U mnie zmiany zmiany...
Od jutra zaczynam prace w swoim zawodzie narazie na umowe zlecenie ale mam szanse na umowe o prace za jakies 3-4 msc wszystko zalezy czy sie nie poddam i czy sie sprawdze. I mam zagwozdke wczoraj z mezem dyskutowalismy kilka godzin i chyba przerywamy staraniachociaz na te 3msc...kurcze mam taki metlik z jednej strony bardzo chce dziecka z drugiej strony ta praca to dla mnie szansa...
Poradzcie cos...Laura, Anaaa:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Spróbuj nowej pracy, odpuść staranka na miesiąc może dwa, a potem próbujcie znowu, nawet jak zajdziesz na zleceniu to przez pierwsze mies. przecież nic nie widać
Może to będzie twój klucz do sukcesu.
Ja zrezygnowałam z mojej wymarzonej pracy w tym mies., bo też miało być najpierw zlecenie, ale chyba jednak była to słuszna decyzja. Szkoda mi troszkę, ale nie można zjeść pączka i mieć pączka.Z., zizia_a, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Powiedzmy, że jeszcze się nie cieszę, bo wyszły mi przeciwciała ANA 1 dziś idę odebrać ANA 2 i od wyników zależy, czy to nie będzie ciąża zagrożona od początku. Ale ten cykl był zupełnie inny niż wszystkie i może to był klucz do sukcesu
Myślę, że wycięcie endometriozy przyczyniło się w dużym stopniu do tej mojej zielonej kropki
Powiem tak : prawie 3 lata starań, 2 lata naprawdę intensywnych, HSG, laparoskopia, CLO, luteina, Acard, wit. D i słoneczna Turcja + dużo alkoholu, którego sobie od dwóch lat odmawiałam i TADAM!
Olka gratulacje! Takie historie przywracają ludziom wiarę i dodają sił!cieszę się bardzo, teraz życze nudnych spokojnych miesięcy!
olka30, Maniuś, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
No własnie to moja taka wymarzona praca juz dawno sobie ja odpuscilam a tu taka okazja no strasznie mi szkoda zmarnowac...
Maz namawia zebym szla do pracy,zezaczniemy sie starac pod koniec roku ze juz tyle czekalismy na dziecko to te 4msc nie zrobia roznicy. Nie wiem moze to i dobry pomysl pojde do pracy troche sie oderwe od mysli o dziecku moze to bedzie lepsze ajss no mam taki dylemat...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Moja koleżanka zaszła zaraz po zmianie pracy, czasem zmiana klimatu dobrze robi, a trzeba realizować swoje marzenia Magda.
Ania ja zrobiłam betę we wtorek, a od niedzieli wychodziły bladzioszki (tyle, że wcześniej też wychodziły), ale ten cykl był inny, inaczej się czułam, PMS odpuścił, cycki nie spuchły, w ogóle nie spuchłam jak zawsze, a tempka pierdykła z 37 na 36,5 - najpierw się załamałam, a potem zaczęło mnie to zastanawiać.
W Turcji sobie wszystko przemyślałam, od nowa sobie poukładałam życie w głowie i złapałam jakiś spokój, który trwa do dziś. Jeszcze nie wierzę tak do końca, nie szaleję z emocji, nie nastawiam się, ale miło mi tak gdzieś od środka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 08:58
Maniuś, Z., zizia_a, Lena87, Laura, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
wpadam tylko pogratulować Oli, Kochana jak się martwisz tymi ANA, to skontaktuj się z Rudaskiem,ona przed ciążą też to wykryła i wszystko jest dobrze a martwiła się jak Tybędzie dobrze :*
Misty z tym leżeniem to u mnie to samo(tylko ja przez mdłości nie daję rady) ,jak obsługują kochani
Magdas ja bym spokojnie szła do pracy ale normalnie się kochała bez wykresów itp.tak normalniejak się uda to super a jak nie to umowa a później macierzyński:) nie rezygnuj z marzeń na rzecz dziecka- i odwrotnie
Monia jaką macie pogodę? Kiedy wracacie?
Laura jak króliczek ?
Maniuś trzymam kciuki za test:)
miłego dnia :*Maniuś, Magdas, olka30, Laura, Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Naprawde takie sytuacje jak Twoja Olka30 i jeszcze Robotka1 daja wiare i nadzieje ze w koncu u kazdej z nas wyjdzie slonce...
U mnie jeszcze @ nie ma,jutro zatestuje,nie licze na cud w tym cyklu,moze tak za 3 msc jakby sie poprawily wyniki mojego P. Ale bede cierpliwie czekac i walczyc,bo ta "walka" warta jest wszystkiego...
Pobolewa mnie podbrzusze,tak ze ta @ napewno czyha juz za rogiem,tylko sobie ze mna w kulki leci...cwaniara
Milego dnia sistersolka30, Laura lubią tę wiadomość