Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Powtorze test w sobote jesli @ nie bedzie...ale czuje ze to jest tylko falszywy alarm... Dzieki dziewczyny
Dziewczynooo Ty mnie chcesz w niepewności do soboty trzymać?czekam z niecierpliwością
jakbys sie namyslila wcześniej na test to napisz jak wyszlo
Maniuś lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Dziewczynooo Ty mnie chcesz w niepewności do soboty trzymać?
czekam z niecierpliwością
jakbys sie namyslila wcześniej na test to napisz jak wyszlo
-
Wpadłam się przywitać. Ostatnio jakaś taka przemęczona jestem, chyba tą pogodą. Nic mi się nie chce, podczytywałam z grubsza, ale nie ogarnęłam wszystkiego.
Lena, jak tam Twój pęcherzyk? Jutro masz wizytę u gina z tego co pamiętam? Trzymam kciuki
Santoocha, irytujące jest to jak tak wszyscy podchodzą i "macają" po brzuszku. Mnie też to strasznie wkurzajeszcze brakuje żeby tak podchodzili do chłopa, macali po jajkach i mówili "dobra robota"
masakra ..
Aniu, mam nadzieję, że już niedługo poznacie wyniki. Tulę z całych sił i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!
Alka, nie wiem co powiedzieć .. zamurowało mnie. Nie można już nic zrobić? Są chyba jakieś metody na wyleczenie tej choroby jeszcze przed narodzinami? Trzymaj się tam Kochana
Maniuś, zrób inny test tylko nie z tej firmy pink test bo one zazwyczaj są w większości wadliwe. Mam nadzieję, że masz lokatoranie trzymaj nas w niepewności do soboty i sikaj jutro!
kciukam!
Misty Kochana jak Wy się czujecie?
Dżastina ja się na tym nie znam więc nie pomogę.
O wszystkich dziewczynach pamiętam i jestem z Wami myślami i serduchem
Maniuś, Lena87, Laura, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mieszkam w Austri,tak ze pepino tu nawet nie ma
kupie jutro jakis 10 czulosc i zrobie w pt
nie przekonacie mnie
mozecie trzymac kciuki,chociaz to bylby cud...troszke sie nadzwigalam przy tej przeprowadzce,troszke schudlam,to moze byc tez przyczyna spozniajacej sie @...nastawiam sie jednak na | kreche...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Anaa
jutro idę na podgląd więc na pewno zdam relację z wizyty
Maniuś, cholero jedna tak długo nam każesz żyć w niepewnościtrzymam Kochana kciuki aby jednak ta kreska druga pojawiła się w odpowiednim miejscu
Z., Maniuś, santoocha, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
No gdyby sie udalo to bylby najwspanialszy prezent na nasza 2 rocznice slubu
badzcie cierpliwe moje drogie bo na prawde nie mam testu,dzis jestem w pracy do 23...w piatek dam Wam znac...kciuki sie sprzydadza
Ale tak jak mowie jest pare innych czynnikow ktore mogly wplynac na to ze @ jeszcze nie ma...
No i oczywiscue naczytalam sie o wadliwosci testoe Pink...tak ze szanse moim zdaniem 50/50...Z., Lena87, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Muszę się pochwalić. Mam siostrzeńca, urodzony wczoraj, waży 4000 kg i mierzy 60 cm. Słodziaczek
, dzisiaj widziałam go pierwszy raz.
Maniusiu rób testa, nie trzymaj nas w nie pewności
Aniu 84 wspieram, będzie dobrze.
Lena nadal kciukam i wierzę że ten miesiąc jest wasz
Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie
Mamusie trzymajcie się w te upały
Zygfrytkoi co jest grane??
Lena87, Z., Misty87, Maniuś, olka30, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Hejka
Muszę się pochwalić. Mam siostrzeńca, urodzony wczoraj, waży 4000 kg i mierzy 60 cm. Słodziaczek
, dzisiaj widziałam go pierwszy raz.
Zygfrytkoi co jest grane??
Gratulujemy siostrzeńca!
A co jest grane? Nic ciekawego, proooza życia
Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Gratulujemy siostrzeńca!
A co jest grane? Nic ciekawego, proooza życia
Musi być dobrze kochana
Ja powtarzam sobie, cokolwiek się wydarzy lub nie to będzie dobrze
Uczę się cały czas myśleć pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 21:37
Z. lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Uszy do góry
Musi być dobrze kochana
Ja powtarzam sobie, cokolwiek się wydarzy lub nie to będzie dobrze
Uczę się cały czas myśleć pozytywnie
Ja też kochana! Uczę się tego też codziennie, raz gorzej, raz lepiej mi idzie, ale ważne, że do przodu!Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyproooza życia skąd ja to znam, cały dzień dziś byłam na NIE i w sumie teraz mi przeszło, moja tempka mnie wyprowadza z równowagi, zamiast spadać i @ się pojawić to sobie jeszcze wisi wysoko. Choć dziś byłam na basenie (po nim w sumie z NIE na TAK wpadło) czułam się dziwnie, miałam wrażenie, że @ się zaczyna na basenie
a tu nic
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Natka trzymam kciuki, ładny masz wykres
Czuję że w sierpniu będzie zielono u kilku dziewczyn
U mnie nie możliwe bo owulacji nie było, a leki z progesteronem mi tempkę robią takądlatego nie mogę się doczekać @ i następnego cyklu. I jeszcze następnego bo w przyszłym znów te leki mam brać a we wrześniu starania zacznę, szkoda że nie da się przyśpieszyć