Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No w zasadzie decyzja podjeta bo powiedzialam, ze chce pracowac co nie zmienia ze mam watpliwosci. Ale z drugiej strony siedziec w domu i czekac ze moze sie uda...a uda sie moze za miesieac za dwa,za rok,za dwa lata...W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:No w zasadzie decyzja podjeta bo powiedzialam, ze chce pracowac co nie zmienia ze mam watpliwosci. Ale z drugiej strony siedziec w domu i czekac ze moze sie uda...a uda sie moze za miesieac za dwa,za rok,za dwa lata...
dokładnie taka zobaczysz jak się wszystko unormuje,rozkręcisz się w pracy a tu bęc
życie lubi tak robić na złość
Magdas, olka30 lubią tę wiadomość
-
Dobry!
Olka GRATULUJĘ
Madzia nie rezygnuj z marzeń, dzidziuś zawsze może się pojawić w każdej chwili, możesz iść do pracy i poczekacie chwilkę, ja czekam już tyle chwil.....
Przedszkolanko Pysio ma się dobrze, już się przyzwyczaił, jest kochany bardzo
W naszym domku już nie ma pustki!
Monia miłego urlopowania i na Ciebie przyjdzie czas, każdy z nas ma gdzieś tam zapisane
Maniusiu jutro już piątek
A reszta dziewczyn korzysta pewnie z lata?? No ale takie lato jak te nie często się zdarza. Miłych wakacji dziewczęta
olka30, Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Olka wspaniale! Gratuluje :* brakowalo nam zielonych nowin na watku...
Przedszkolanko, na te mdlosci nie ma rady...po prostu albo sa albo ich nie ma. A wymiotujesz tez? Mnie na szczescie meczyly tylko mdlosci.
Monia maly piesekczekamy na foto
Magdas takie zmiany z reguly wychodza na dobreolka30 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane a ja z samego rana sie dobiłam ..zadzwonili z Łodzi i powiedzieli ze na konsultacje trzeba rzyjechac osobiscie bo wyniki wymagaja tego ..
czyli sa zle ;(
kurwa nie mogliod razu tak to bysmy pojechali w tamten pitek jakos
a teraz mi wali terminame 8 sierpnia..na 19:20 i co mnie to ratuje jak do łodzi mamy 2,5 h a maz jak bedzie pracowal do 18 t ni huhu nie da radysiedze w prcy i mi sie ryczec chce
wiadomo ze po tygodniu pracy nikt go nie pusci na wolne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny maz zaczyna prace 1 sierpnia jutro .. czy wy jakopracodawcy dobrze byscie patrzyli na praconika ktory na wstepie juz pyta sie o wolne / zwolneinei z kilku godzin.. wiecie jakie sa realia ..
-
Aniu ja tez zaczynam jutro prace i odrazu zagadalam o tym wyjezdzie do zakopca bo juz mamy oplacone to sa 4 dni robocze i wyszlo tak ze tydzien popracuje i musze miec tydzien wolnego no i mi sie udalo :p pani powiedziala ze dziekuje za szczerosc i powiedziala ze sie dogadamy ale zalezy jej zebym przyszla od 1.08 sierpnia
olka30, Lena87, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyAniu pracodawca zdaje sobie sprawę z tego że czasem do lekarza czeka się b. długo i naprawdę zrozumie, trzeba tylko na spokojnie wcześniej o tym poinformować. Powiedzieć np. że czeka na tą wizytę już pół roku i jeśli nie pojedzie to będzie znów musiał czekać.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
po prostu u nich jest tak jak sa wyniki ok to konsultacja jest tel ewentualnie jak sa jakies male problemy ..
jak sa wieksze problemy to wtedy osobista oknsultacja..
jak sie zapytalam czy ne moze byc tel to powiedziala ze niestety nie e wyniki wymagaja konsultacji osobistej ..
-
nick nieaktualny
-
Natus dzieki ale wiem co mowil nam dr na I wizycie .. powiedzial ze jak wszysko bedzi eok ewentualnie mal odchylenia to tel wystarczy jelsi nie to i tak bedzie trzeba konsultacje osobiscie .. teraz to szczerze mowiac boja sie zeby jeszcze cos dodatkowego nie wyszlo
bo powiedzieli ze dobrze by bylo zeby maz byl na tej konsultacji