Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiuś pewnie, że dotrze ale za minimum 9 miesięcy
Magdas dasz radę!
Lena super że wizyta u gin udanatakie endo to może być ciążowe
i tego Ci życzę
A do mnie lada chwila @ zawita już czuje ją, że się zbliża i od nowego cyklu spróbuję z dongiem jeśli @ będzie łaskawa i trwać będzie krótkoManiuś lubi tę wiadomość
-
Aniu dziękujemy,no męczą mdłości i wymioty sporadyczne i mieszkamy chwilowo u teściów bo u mnie gotowanie nie wchodzi w gre
A teraz ma być chłodniej dłużej wiec obyś te noce przesypiała :*
Maniuś ja tu czekam na pozytywyManiuś, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka gratulacje!
Oby Twoja ciąża przebiegała bez komplikacji.
Lena super wieści, teraz tylko czekać na efekty
Aniu, masz boskiego męża, nie każdy by się zdobył na dawcę nasienia. Skarb masz!
U mnie upał, ale nie odczuwam go, bo do 19:00 siedzę w pracy, a tam klima i wspaniałe 20stC
Teraz leje deszcz, a o 19 była taka nawałnica, że zalało połowę podwórek w mojej wsi, u nas jest spory spadek, więc wszystko spływa, za to wybiło z kanalizacji, bo nie było prądu i nie działały pompy
Zalało całe podwórko, jutro Tomek jedzie z teściem do urzędu gminy zgłosić, że z powodu źle zrobionych studzienek na naszym podwórku mamy całe podwórko w ludzkich gównachMasakra, ja w ciąży a tu taki syf! Siedzę i szukam czym zdezynfekować podwórko...
No i myślimy o pozwaniu wodociągów za źle zrobioną kanalizację, bo to nie pierwszy raz kiedy tak się dzieje, a szkody są (owoce, warzywa do wywalenia), koszty odkażania itp.
A z milszych rzeczy- w końcu brzuch wyprzedza mojej cycki (25tc)!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cffbe97aefb1.jpg
A to moja kotka, która ma na wszystko wyjebane i leży tak całymi dniami tylko w różnych miejscach:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/393691a8d546.jpgAnaaa:), Natka098, Maniuś, Anutka, Ania_84, Lena87, olka30, przedszkolanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Olka gratulacje!
Oby Twoja ciąża przebiegała bez komplikacji.
Lena super wieści, teraz tylko czekać na efekty
Aniu, masz boskiego męża, nie każdy by się zdobył na dawcę nasienia. Skarb masz!
U mnie upał, ale nie odczuwam go, bo do 19:00 siedzę w pracy, a tam klima i wspaniałe 20stC
Teraz leje deszcz, a o 19 była taka nawałnica, że zalało połowę podwórek w mojej wsi, u nas jest spory spadek, więc wszystko spływa, za to wybiło z kanalizacji, bo nie było prądu i nie działały pompy
Zalało całe podwórko, jutro Tomek jedzie z teściem do urzędu gminy zgłosić, że z powodu źle zrobionych studzienek na naszym podwórku mamy całe podwórko w ludzkich gównachMasakra, ja w ciąży a tu taki syf! Siedzę i szukam czym zdezynfekować podwórko...
No i myślimy o pozwaniu wodociągów za źle zrobioną kanalizację, bo to nie pierwszy raz kiedy tak się dzieje, a szkody są (owoce, warzywa do wywalenia), koszty odkażania itp.
A z milszych rzeczy- w końcu brzuch wyprzedza mojej cycki (25tc)!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cffbe97aefb1.jpg
A to moja kotka, która ma na wszystko wyjebane i leży tak całymi dniami tylko w różnych miejscach:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/393691a8d546.jpg
U to jest brzusio. Moj bardzien sadekkowy
-
Hej Wam
co do lakatrora to jeszcze go nie mam, dopiero jak wrócimy pójdziemy po niego czyli w niedziele
słodka kuleczka
my dziś wyjeżdżamy ale chcemy jeszcze pozwiedzać więc w domu będziemy dopiero w niedziele nad ranem
Santoocha, Anutka ładne brzuszki
mnie wczoraj tak zjarało słońce, że cały wieczór płakałam.. masakra, nigdy mnie tak nie spaliłomęzuś sie cudnie opiekował, smarował, w nocy wstawał i znów smarował
przestraszył sie bidulek i sie nie dziwie bo sie aż trzesłam pól wieczora ! nie wiem jakieś drgawki czy cooo
ale dziś już lepiej ale była masakra .
Aniu będzie dobrze !! a może odpuszczając i przygotowując sie do indseminacji nasieniem dawcy życie mile was zaskoczy ?
życzę Ci wszystkiego co najlepsze, żeby w końcu zaświeciło to słonko dla was
pozdrawiam wszystkie i miłego dniaAnutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Monia, bo się smaruje kremikami
Santocha, brzusio piękny .. a gówna współczuję
U mnie od wczoraj szaro buro, czasem deszczowo ..
Kto ma słoneczko niech się podzieli -
Czesc dziewczyny jestem tu nowa.
Zalogowalam sie bo potrzebuje wsparcie kogos w podobnej sytuacji.
Od 15 miesiecy staramy sie o dziecko 3 miesiace temu bylam w ciazy ale pustej bez zarodka.
Mam syna z pierwszego malzenstwa. Od 3 lat jestemy razem i chcielismy miec wspolne dzieciatko no ale sie nie udaje ..
PoradzcieOooaasiaaooO -
nick nieaktualny
-
Witam
Maniusiu
U mnie już @ za rogiem się czai....
Wczoraj miałam na rękach maleństwo dwudniowe
Sama go wzięłam z łóżeczka
Może skuszę się na tego donga
Miłego dniaolka30, Z., Anaaa:), Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Manius tulam .. bryzdka krecha ;/ i brzydka @ ze sie spoznia ;/
Santoch ai Anutka brzusie sliczne
Santocha widze z neie tylkomoja kicia tak sie rozplaszcza
Monia dzieki za wiarewiecie chyba wczorajsza rowmowa zmezem mnie usp[okoila bo ja myslalam ze on nie porusza tematu bo sie rozmyslil.. a on nie poruszal tematu zebym sie przekonala do konca ze szans nie ma i ze to jest to wlasciwe trrozwiazanie
nawet wczoreaj wieczorem gadalismy jeszczei sie mnie pytal czy jak cos jakby sie udalo to czy jest opcja zeby skorzystac z tego samego dawcy zeby miec parke
Anutka, olka30, santoocha, Lena87, Maniuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz dzownilam do kliniki IUI AID kosztuje 1200 zl
i to tu na miejscu
a dodatkowo robia biopsje wiec jak cos jak dadza nam szanse na znalezienie plemniczkow to bedziemy mogli tu w Kielcach robic a nie jedzdzicManiuś, Lena87, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość