Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia a jak, bez owu bo do niego nie dotrwam
bo mam leki brać od 16dc, ale chyba zrobie strajk i już nie wezmę, bo źle na mnie działają, miałam taki bóle miesiączkowe że ustać nie mogła, usiąść, leżeć a ni się ruszać na w pół zgięta stałam przez pół godziny
-
a co brałac bo mi np po dupku nie wszytsko sie złuszczylo...ale w sumie nei dziwne ze mialas obfity i bolesny bo dlugiiii ykl byl
-
nick nieaktualnyto juz 2 @ teraz jest i właśnie ta 2 taka bolesna i właśnie nie mam dupka tyko orgamtril, mocny lek hamujący owulację, i jednym ze skutków ubocznych jest długa @. A tak nie może być że przez @ mam 3 dni wyłączone z życia bo mogę przebywać tylko w domu bo jest tak bolesna i obfita.
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Misty trzymaj sie
Monia psiak cudny
Lena na test bylo zdecydowanie za wczesnie. Powodzenia!
Ania trzymam kciuki za wyniki
Ja sie wdrazam w nowa prace plus jej taki,ze nie pracuje od do tylko mam sobie wyrobic 40h tygodniowo nikogo nie interesuje w jaki sposob to zrobie czy rano czy popoludniu
Z jedenj strony to plus z drugiej minus bo mam zanim sie wdroze mam rozwalony caly dzień...no ale trudno
W niedziele wyjezdzamya poptem bede zapierdzielac zeby ten czas w pracy nadrobic...trudno...
PozdrawiamW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Staram sie trzymac jakos. Nie wychodzi. Strach bierze gore
Dzis rano dzwonilam do gin, bo mialam lekko brazowo zabarwiony sluz, uspokoil, ze to po badaniu.
Powiedzial zebym i tak przyzwyczaila sie do ich oddzialu. Na koncu dodal, ze jak tak bedzie postepowalo wszystko to zabiora mnie do kliniki do Krakowa, bo maja lepszy oddzial neonatologiczny.
staram sie juz nie plakac dla dobra dzieci...
Lena87, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszłam powiedzieć, że już po wszystkim. Beta spadła, jest mocne plamienie, prawie krwawienie. Przykro mi, ale muszę sobie z tym poradzić. Jakiś czas chyba muszę odpocząć od staranek i forum. Buziaki i trzymam za Was kciuki."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another sciskam mocno! Musisz uporac sie z tym psychicznie :*
Juz sobie w glowie poukladalam, ze w szpitalu bedzemy bezpieczni!
Musimy dac rade przynajmniej 4-5tyg!Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny