Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
U mnie już końcówka remontów - nareszcie! Na weekend zaczynam wielkie sprzątanie. Może do końca przyszłego tygodnia ogarnę wszystko ..
Dzisiaj wizyta u położnej. Będziemy oglądać salę i ustalać szczegóły porodu
Piękna pogoda za oknem, więc przesyłam dużo ciepłych promyczków słońca
Dziewczyny ja się dołączam do tego co napisała Maniuś: oby te @ w kulki nie leciały! Tulę Was mocno mam nadzieję, że wszystko się unormuje w Waszych cyklach.
Anutka super wiadomość
Monia zaciskam kciuki! Oby tym razem się udało!Maniuś, XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
hej hej
no ja jakoś też musze sie spotkać z położna ale jak to sie robi ?
bo ja rodze w szpitalu w innym mieście, to mam sie spotkać z położna z tamtego szpitala ? czy z położna ktora jest przypisana do mojej przychodni ???
no i zapisałam sie do szkoy rodzenia, pierwsze zajęcia 28 padziernikaAnaaa:) lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Witam dziewczynki, miłego dnia
U mnie @ nadal brak za to przyszły bóle krzyżowe jak na @, plus ból żołądka utrzymujący się już 8 dzień(nawet się do niego przyzwyczaiłam).
Monia ja też Cię rozumiem, jak wczoraj było o tej zgwałconej dziewczynce to się pytam jak można być tak pojebanym!? Powinni kastrować takie osoby!
kastrować?? wybić !! jednego h*ja mniej !!! -
Natka098 wrote:Złota może coś tam ładnego się dzieje?
Ja dziś miałam mega ból taki małpowy, przeszedł po chwili i @ ani widu, chyba te plamki to moja @ jednak i tego się będę już trzymać.
Ty tak nie gdybaj tylko testuj jeszcze razNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochne
my juz po malych zakupach w Łodzi
jutro o 6 rano pobudka bo o 8 rano mezu ma komisje w WKU
wlasnie dostalam eska zostalam ciocia
moja przyjaciolka urodzial córeczke i dla jej imie po mnie bedzie mala Anusia
Natka098, Little Frog, martusia1986, Kaśka28, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martusia kochana a jak tam u Was bo trocheostatnio przez te rozjazdy jestem w tyle
podchodzicie do IVF ??martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Martusia kochana a jak tam u Was bo trocheostatnio przez te rozjazdy jestem w tyle
podchodzicie do IVF ??
A dziękuję wszystko dobrze Tak podchodzimy kochana miałam wizytę w poniedziałek i był pęcherzyk dostałam Pregnyl na pękniecie i w niedziele o 10 mamy transfer mrozaczkaAnia_84, Kaśka28, Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:A dziękuję wszystko dobrze Tak podchodzimy kochana miałam wizytę w poniedziałek i był pęcherzyk dostałam Pregnyl na pękniecie i w niedziele o 10 mamy transfer mrozaczka
to bede trzymac kciuki meggaaa mocnomartusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny