Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania14 wrote:co taka chetna?
test zrobiłaś?
Nie no chce w 2 zajść to na 3 będę oddawać Ale mam jeszcze na jeden cykl po 1 tabletce nadprogramowe bo potem ma być inny już lek dostać więc się nie przyda, a tak serio to mam nadzieje że w tym cyklu to chociaż coś urośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 20:24
-
Misty kochana bardzo fajnie jednak kciuki trzymane przez forumowe ciocie daly rade:d
Zaba trzymam kciuki za kolejny cykl:D
Monia trzymam kciuki Złota tez
alka89 wrote:Anaa ,te pazurki to jakas dziewczyna mi robila,z polecenia kolezanki. W salonie biora 80 zl,a ona 50. E tam ,bynajmniej sprobowałam. W salonie i tak nie bylo miejsc...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ade5e32c9860afc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec6483e603d82612.html
Kochana jak sie komus podobaja tego ksztaltu pazurki to nie wyszly zle ja jednak wole w kwadracik:DXxMoniaXx wrote:HEJ jestem pierwsza
test ciążowy - , oczywiście najpierw było mi to obojętne bo wiedziałam, że tak będzie, ale potem sie rozpłakałam bo dlaczego znów pod góre , dlaczego tyle prosimy, błagamy i nic ? że my tak czekamy na maleństwo, a pewnie dziś znów jakaś nieogarnieta matka wyrzuci swoje dziecko na śmietnik, albo ojciec je zakatuje bo płakało... ech . ta cholerna sprawiedliwośc.
Tylko czekać na ten cholerny okres i niech juz przydzie jak najszybciej !
Miłego dnia kobitki.Natka098 wrote:Witam dziewczynki, miłego dnia
U mnie @ nadal brak za to przyszły bóle krzyżowe jak na @, plus ból żołądka utrzymujący się już 8 dzień(nawet się do niego przyzwyczaiłam).
Monia ja też Cię rozumiem, jak wczoraj było o tej zgwałconej dziewczynce to się pytam jak można być tak pojebanym!? Powinni kastrować takie osoby!
Kara śmierci!!! jak nie jestem nigdy za tym tak za pedofilie a w szczegolnosci za takie gwalty kara smierci nic innego!!!!martusia1986 wrote:A dziękuję wszystko dobrze Tak podchodzimy kochana miałam wizytę w poniedziałek i był pęcherzyk dostałam Pregnyl na pękniecie i w niedziele o 10 mamy transfer mrozaczkamartusia1986, Misty87, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Misty kochana bardzo fajnie jednak kciuki trzymane przez forumowe ciocie daly rade:d
Zaba trzymam kciuki za kolejny cykl:D
Monia trzymam kciuki Złota tez
pomodle sie za to zeby wszytko bylo dobrze bo akurat bede w kosciolku:D -
Natka098 wrote:ja clo już jutro zacznę, chyba po prostu taka maksymalnie skąpa @ mi się przypałętała, w sumie to fajna sprawa, po moich niedawnych potopach, ale z drugiej strony ciężko jest określić czas rozpoczęcia cyklu.
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Anutka to jeszcze nie byl dlugi post kiedys jak sie znacznie wiecej dzialo to dopiero byly posciory hehe prawie na cala strone:D
Polska-Rosja 1:0 :D:D:D:DNatka098, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
ja nie ogladam bo jak zaczynam ogladac to chlopaki przegrwywaja
Anutka, Natka098, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Powiem wam nienawidze sportu ze wzgledu na to ze maz strasznie czesto oglada i wsyztko co sie da ale przez tyle lat juz sie przyzwyczailam a siate i Polakow juz ogladam z napieciem wziaglam sie...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Powiem wam nienawidze sportu ze wzgledu na to ze maz strasznie czesto oglada i wsyztko co sie da ale przez tyle lat juz sie przyzwyczailam a siate i Polakow juz ogladam z napieciem wziaglam sie...
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja nie ogladam bo jak zaczynam ogladac to chlopaki przegrwywajaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ja uwielbiam siatkowke bo sama w nia gralam
ale noge tez lubie ogladac za to moj maz nie trawi
No i o to chodzilo!!!! Polska w półfiałach teraz juz gramy na luzie i bez nerwow:DWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:31
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Martusiu bo ja tu wam wszytkim kibicuje a w szczegolnosci mam w serduszku aniolkowe mamy duzo sil i upargnionego szczescia dla wszytkich
martusia1986, Natka098, Maniuś lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Martusiu bo ja tu wam wszytkim kibicuje a w szczegolnosci mam w serduszku aniolkowe mamy duzo sil i upargnionego szczescia dla wszytkich
Miło się czyta takie posty Jesteś dobrą kobietką o wielkim serduszku
Ja też życzę każdej z nas upragnionego szczęścia i wierzę że to się spełni prędzej czy później :*Natka098, Kaśka28, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Rudasek, ja miałąm spotkanie z położną z tego szpitala w którym będę rodzić
Natka testuj! A może jednak!
Ania gratulacje :*
Martusia trzymam kciuki
Kaśka ja też nie przepadam za oglądaniem jakiegokolwiek sportu, ale siatkówkę jakoś lubię
Ja po wizycie w szpitalu. Byłam święcie przekonana, że będziemy tylko my z mężem i będzie to takie indywidualne spotkanie. Jakież było moje zdziwienie jak skierowali nas do jakiegoś budynku należącego pod szpital, który wyglądał jak kościół, a tam ponad 20 innych par
Przypominało to nauki przedmałżeńskie. W sumie nie było tragedii. Był godzinny wykład na temat szpitala, położnych, porodów itd, dostaliśmy dokumenty które trzeba wypełnić w razie CC, później oglądaliśmy wszystkie sale. Warunki przyzwoite. Nie podoba mi się tylko to, że od godziny 12 do 15 jest tylko czas dla matki i dziecka. Ojciec nie może wtedy przychodzić
Odwiedziny ogólnie tylko do godziny 20, po 2 osoby. Po porodzie robią pamiątkowe zdjęcie i odbicie rączki albo nóżki w gipsie wypisy na 3 dzień, czyli standardowo. Chciałabym mieć już to wszystko za sobą, bo im bliżej tym bardziej się stresuję ..martusia1986, Little Frog lubią tę wiadomość