Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakubek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae5286c034f2.jpg
Kamilek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c61d7faf3dbd.jpg
Kubus juz nie ma sondy i wszystko zjada z butli! Kamis nam sie jeszcze meczy ale kwestia dni
Z dnia na dzien waga pieknie w gore! A ja z dnia na dzien jestem coraz bardziej w nich zakochana!!Natka098, Maniuś, martusia1986, Little Frog, Z., Anutka, dżona, Anaaa:), przedszkolanka:), Laura, Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty nie tylko ty sie w nich zakochujesz:D przystojniaki:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 22:19
Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hm moze tak na zdjeciach niepodobni,ale w rzeczywistosci bardzo choc nie identyczni mamusia chce ich jakos rozrozniac!
Napewno Kubus ma wiecej wlosow i ciemniejsze
Ja juz wariuje jak musze wyjezdzac i zostawiac je tam! strasznie tesknimy!Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty cudni :*
a ja sie chyba dorobiłam kleszcza pod kolanem...znalzłam dzis czarna, mała, swedząco , elkko wystającą kropke...jutro z samego rana lece do przychodni zeby to ktos zobaczył...skad ja to wziełam...martwie sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Misty cudni :*
a ja sie chyba dorobiłam kleszcza pod kolanem...znalzłam dzis czarna, mała, swedząco , elkko wystającą kropke...jutro z samego rana lece do przychodni zeby to ktos zobaczył...skad ja to wziełam...martwie sie
A może to jakiś pieprzyk? Bo kleszcze to raczej wbijają się w miękkie delikatne miejsca.
-
no własnie raczej nie...nigdy nic nie miałam, a czesto sie ogladam...
chyba ze teraz pod wpływem ciazy cos wyszło...
ale to swedzi troche...jutro rano zobacze raz jeszcze i pojde do przychodni, niech ktoś rzuci na to okiem, zebym sie nie stresowała -
nick nieaktualny
-
Kleszcze czasem wybieraja najdziwniejsze miejsca, czesto wlasnie na zgieciach. Chociaz to moze co innego akurat.
Natka, czekamy jak na zbawienie na wyjscie! Pokoik juz blizej niz dalej. Jeszcze kwestia dekoracyjna lozeczka skrecic, chociaz jedno bedzie stalo u nas w sypialni, bo chlopcy beda spac razem na poczatku. Jeszcze musze firany nowe i karnisz kupic i wymyslilam sobie wczoraj sako do karmienia! Super sa te fotele
Wrzuce fotke jak bedzie gotowy -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Wpadam się tylko przywitać! Jak wrócę to nadrobię zaległości
Pomimo, że nie jestem jakimś wiernym kibicem - wręcz przeciwnie, nie interesuje mnie sport, to wczoraj cały mecz siedziałam jak na szpilkach i stresowałam się czy wygrają. Uffff....udało się!
Poza tym dziś piąteczek, więc miłego dniaZ., Natka098, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny