Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Lenka, próbuję, ale ten stres silniejszy ode mnie.
A czemu ja nie widzę Twojego wykresu?
Nie wiem dlaczego, mam udostępniony ..
Mam takie pytanie, czy ktoś robił badanie nasienia w Diagnostyce ?
Mąż dostał skierowanie, ale musimy jechać do Katowic i koszt badania 60 zł .
Badanie jest komputerowe, oznaczają ilość, jakość, ruch,żywotność, morfologię, ph, lepkość ..
I jeszcze jedno pytanie, gdzie mogła bym zrobić badanie na wrogość śluzu, w jaki sposób to wygląda i cena ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim.. U nas dobry, bo pogoda ładna, szkoda tylko że mogę sobie jedynie popatrzeć przez okno.
Wróciłam do pracy po chorobowym i już na wstępie mnie wkur.. Od środy miałam mieć dziewczynę do przyuczenia na zastępstwo.. Wszystko było ustalone. I co? I nic, doszli do wniosku, że przecież wrócę to po co.. Się poważnie zastanawiam czy ich nie olać, od początku miałam zapowiedziane od lekarza, że mi nie pozwoli pracować, powiedziałam w pracy, zobowiązałam się że przyjdę kogoś nauczyć, bo nikt tego nie umie, szukałam dziewczyny, przeprowadziłam rozmowy, umówiłam się już z jedną dziewczyną, a tym się odwidziało jak mnie nie było. Cholera mnie bierze. Się zastanawiam nad stanem psychicznym właścicieli tej firmy. Oni sobie na prawdę sprawy nie zdają co ja robię. Jak pomyślę, że już mogłam pracować od lipca gdzie indziej to aż mi troszkę przykro.. No cóż poszukamy czegoś innego po macierzyńskim, bo tu kiedyś zwariuję psychicznie.
Fajnie Macierzanka, że wróciłaś
Misty bidulo, jak to mówią: jak nie urok to sraczka
Pozdrawiam wszystkieZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Lena w Katowicach mówisz a to gdzieś w linice ? napisz coś więcej bo my też będziemy musieli zrobić komputerowe gdzieś na ślasku ..
Monia w zwykłym Labku
Diagnostyka http://www.diag.pl/Artykul.10+M5e66320c312.0.html koszt 60 zł
Katowice
Mikołowska 53A
728 331 376
a wcześniej miał robione badanie w Klinice Angelius
http://klinikanieplodnosci.pl/badania-nasienia.html koszt 240
Porównywałam przed chwilą Badania jakie wykonywane są tu i tu ..
Różnicy dużej nie ma ale za to cenowo owszemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny