Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Ja już po nic nie urosło Bańka nadziei pękła, brak mi sił.
Natus, ale całkiem nic? Który to dc? Ja raz miałam tak, że mi w 13 dc okazywało ZERO pęcherzyków, a 16 dc był jeden 16 mm. Musiał się schować i nie było go widać. Nie trać nadziei! Nie trać! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć Z.
Kiedy idziesz na betę ?
Cześć Lena
Beta jutro. Ponieważ w moim regionie jest dość droga wydebilam dziś skierowanie na nią. Przy okazji trafiłam na bardzo mila ginke. I ma dobre opinie w necie. Choc co prawda ciężko się do niej dostać. I dostałam tez skierowanie na pierwsze usg. Zapisałam sie na 13 października. Wszystko za darmoszke więc jestem na razie zadowolona
Natko, tule Cię
Pozdrawiam wszystkie ciepło i czekam na wieści z Waszych wizytprzedszkolanka:), Little Frog, Lena87, sara_nar, Maniuś, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Natka, może potrzebujesz większej dawki tak jak Ja ?
Czyli 3x1 ?
Endometrium nie równe, czyli ?
Tego nie wiem czy będzie 3x1, na razie to endometrium mnie martwi, bo wynika z tego że jakaś dziura w nim jest? I mam bolesną lewą stronę macicy do tego stopnia że jak robił usg to z bólu mało co nie płakałam. Sama nie wiem, powiedział że chyba mi da na 2 cykle lek na złuszczenie endometrium żeby rosło równo. No i wtedy pewnie mogę się pożegnać z clo -
Razem z mezem stawiamy z okazji 2 rocznicy
Dla pijacych stawiam to
a dla naszych mamusiek i niepijacych
przedszkolanka:), Złota, Z., Little Frog, Natka098, Lena87, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Ania, skąd wiedziałaś, że lubię Tequila Sunrise?
to je nie wiemskad on to wie hihihZ., Natka098, Złota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny