Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze mi endometriozy do pakietu brakuje W poprzednim cyklu miałam w 13dc 11mm i powiedział, że idealne. W tym takie coś wyszło
Powiedział tylko że coś się źle złuszczyło i da mi na 2 cykle na złuszczenie lepsze leki i tyle na ten temat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:18
-
Cześć Wszystkim
Dziewczyny przestańcie gadać o endometriozie.
Endometrioze nie wykrywa się poprzez USG i lepiej żeby Natka nie miała i na pewno nie ma....Moim zdaniem to clo spowodowało zły rozrost endometrium bo clo różnie wpływa na nie.
Natka moim zdaniem dostaniesz inne leki jak clo może ganotropiny.
Clo nie jest najlepszym lekiem na owulacje, powoduje różne dolegliwości a nawet torbiele.
Natka nie przejmuj się tymi cyklami, najważniejsze żeby endometrium się złuszczyło i od nowa budowało. Wszystko będzie dobrze. Wspieram
Misty pozdrowienia dla maluszków od ovu cioci
Melula zaglądaj do nas częściej
Alka trzymam kciuki za jutrzejsze badanie &&&&&
Maniusiu i Macierzanko
Natka098, Macierzanka:), Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLauro kochana mam nadzieję, że jest tak jak piszesz. W sumie może być od clo, ale ten cykl jakiś dziwny był od początku, a już najdziwniejsze jest dla mnie to że od prawie 3 tygodni bolą mnie piersi czasem, a często swędzą sutki, co nigdy nie miałam żadnych odczuć z piersiami związanych.
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Laura mam taką nadzieje, jednocześnie jest mi mega źle dziś, bo miałam tyle odczuć, że jajniki pracują itp., a tu dupa nic nie ma.
Złota i Monia czekamy na wieści
Ale uwierz że nie jest też łatwo jak jesteś stymulowana i na każdym monitoringu gin ci daje nadzieję na ciążę bo jajeczko pięknie rośnie i następnym razem że pękło a ciąży brak.....Ja tak miałam 4 cykle i nic i dlatego też raczej nie chcę już clo ani ganatropin.
Stwierdziłam że lepiej będzie samemu się starać (zioła i inne środki dostępne bez recepty) i to wtedy całkowicie bez spinania
Życzę ci wytrwałości kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:35
-
hej dziewczynki:D
Wszystki mamusie maja obowiazek sie odzywac tu na naszym forum jak sie czuja i jak ich dzieciaczki sie rozwijaja:D
Natka trzymam kciuki zeby wsyzto bylo dobrze
Za reszte dziewzcyn oczywiscie tez
Natka098, olka30 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No Melula jesteś Miło mi bardzo, że się odezwałaś. Czyli mówisz, że rośniecie zdrowo, bardzo się cieszę uważaj na ciśnienie
Simon, nie miałam okazji jeszcze więc gratuluję!
Lena, to o kasi_czanej i ja pamiętam, ale myślałam, że może zaglądała tu jak mnie nie było ale dzięki za szybkie streszczenie
Alka więc ja podbijam temat z rana, trzymam mocno kciuki za jutro i za wszystko!
A co do badań w tych poleconych klinikach... to ja zawsze robię w niezależnych laboratoriach... też z polecenia, bo się obawiam paru spraw.
Komputerowe jest dokładniejsze niż to zwykłe, ale coraz więcej laboratoriów robi takie.
Olka Ciebie też miło widzieć Jak u Ciebie?
Natka, tulu!
Z. to ja czekam na Twoje jutrzejsze wyniki
przedszkolanka, to Ty już będziesz niedługo znała płeć
Ania, chętnie sie poczęstuję jednym drineczkiem. Wszystkiego dobrego dla Was!
Laura
Dziewczyny jak po wizytach? Czemu nic nie piszecie?
przedszkolanka:), Z., Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanko, Przedszkolanka już zna płeć będzie POLA
Lauro, to tylko są nasze gdybania .. Nic po za tym ..
Aniu84, Wszystkiego Dobrego dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:15
przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Natko wiem że ci źle....
Ale uwierz że nie jest też łatwo jak jesteś stymulowana i na każdym monitoringu gin ci daje nadzieję na ciążę bo jajeczko pięknie rośnie i następnym razem że pękło a ciąży brak.....Ja tak miałam 4 cykle i nic i dlatego też raczej nie chcę już clo ani ganatropin.
Stwierdziłam że lepiej będzie samemu się starać (zioła i inne środki dostępne bez recepty) i to wtedy całkowicie bez spinania
Życzę ci wytrwałości kochana
Ja nie mogę po prostu odpuścić, a bardzo bym chciała, ponieważ nie mam owulacji i odpuszczenie nic nie da Jestem zła, że nic nie ruszyło, że nie mam nawet szansy pomyśleć o tym czy będzie ciąża.
Czuje się jak jakiś robot, leki codziennie, w zależności od dc rodzaj, odliczanie cyklu, o 3dc to leki inne, do 7dc, potem monity, ból, niecierpliwość, załamanie, znów zmiana leków żeby @ przyszła i zacząć ten cyrk znów, przed @ jeszcze mała nadzieja, a może jednak. Ale największą rozpaczą jest brak owulki, bo siedzi w głowie strach ze jak już będzie to znów coś innego będzie źle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:27
-
Laura - mam podobne podejście - dlatego teraz właśnie piję sobie Regularne Cykle i jakoś to leci, bo już i mam wiele za sobą, a co przede mną to nie wiadomo - może właśnie wszystko co najlepsze
Laura lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor moje siostry
Szkoda ze weeke,d sie juz skonczyl...no ale z drugiej strony,jeszcze tylko 4 dni i znowu bedzie weekend trzeba sie jakos pocieszyc
U mnie bol prawego jajnika,ale taki dosc bolesny,tak primieniuje jakby do gory zastanawiam sie nawet czy to napewno jajnik,a nie np.wyrostek...miala moze ktoras zapalenie wyrostka?jaki to bol?nie boli non stop,ale co jakis czas daje o sobie znac...nie wiem co myslec...
Pozdrawiam -
Natka098 wrote:Ja nie mogę po prostu odpuścić, a bardzo bym chciała, ponieważ nie mam owulacji i odpuszczenie nic nie da Jestem zła, że nic nie ruszyło, że nie mam nawet szansy pomyśleć o tym czy będzie ciąża.
Czuje się jak jakiś robot, leki codziennie, w zależności od dc rodzaj, odliczanie cyklu, o 3dc to leki inne, do 7dc, potem monity, ból, niecierpliwość, załamanie, znów zmiana leków żeby @ przyszła i zacząć ten cyrk znów, przed @ jeszcze mała nadzieja, a może jednak. Ale największą rozpaczą jest brak owulki, bo siedzi w głowie strach ze jak już będzie to znów coś innego będzie źle. -
Brawo Yuly . Życzę oczywiście wszystkiego co najlepsze
Lena wiem wiem
Maniusiu ja miałam wyrostek jak byłam dzieckiem. Skończyło się po trzech dniach ciągłego silnego bólu plus drętwieniem nogi i w trzecim dniu wymiotów na sali operacyjnej, ale to był bardzo silny ból....
Yuly lubi tę wiadomość