Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Dziewczyny ja wiem,ze nie jestem i nigdy nie bylam w Waszej syt., ale z zewnatrz czytajac Wasze posty strasznie widac, jaki stres,ile nerwow Wam to wszystko przynosi. Przeciez stres to najgorszy wrog dla czlowieka! Blokuje sie wtedy wszystko. Ja naprawde modle sie za Was wszystkie, ale nie mozecie zyc tylko od testu do testu, od @ do @ bo zwariujecie
-
Oczywiscie,ze trzeba poznac przyczyny, ale w miedzyczasie starac sie az tak nie dominowac tym zlym myslom. Nie wiem, w sumie moze i sama bym nie umiala odpuscic,nie myslec...eeh ciezkie to...
Olka wyslalam Ci zaproszenie, napisz mi cos wiecej o tym ropniu i czemu Twoje kroliczki zdychaly.
Musze sie ogarnac, dzieci nakarmic... -
nick nieaktualnyI tak źle i tak nie dobrze, nie jesteśmy w stanie odpuścić bo jeszcze wszystkiego nie zrobiłyśmy, żeby móc powiedzieć sobie z czysty sumieniem, że się nie udało i dać na luz. Pracujemy bardzo ciężko przez cały miesiąc, żeby sobie dopomóc, i myślę, też że w dużej mierze leki nie pozwalają na odpuszczenie, bo wiecznie trzeba o nich pamiętać, ja przez tydzień totalnie wszystko odpuściłam bo i leków nie brałam, a gdy zaczęłam znów to wszystko wróciło. Druga rzecz wizyty u gina na monit, jak zapomnieć jak miesiąc jest podporządkowany pod cykl?
-
I dzien staje sie piekniejszy...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/364d99029a2a.jpgZ., olka30, przedszkolanka:), Maniuś, Natka098, Anutka, martusia1986, Rudasek, Złota, Little Frog, santoocha, Ania_84, Kaśka28, Magdas, Fidelissa, alka89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki :)Dalej mamy piąteczke Bardzo ładnie się dzielą są czwóreczki
Oby tak dalej moje maluszki kochaneMisty87, przedszkolanka:), Little Frog, Anutka, Lena87, Maniuś, santoocha, olka30, Ania_84, Kaśka28, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny