Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Z. Cieszę się bardzo ..
Tylko ja się pytam Gdzie jest zdjęcie kropka ?
Na razie w teczce na moich kolanach z innymi badaniami bo dopiero wracam z pracy
A później mam nadzieję że znajdzie honorowe miejsce w albumie jak wszystko pójdzie pomyślnie
A jak u Ciebie? Myślałas co w kolejnym cyklu? (Przepraszam jeszcze nienadrabialam)
I w ogole Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie i za pozytywne mysli i kciukiNatka098, Little Frog, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Z. plany się nie zmieniają, nadal monotonia clo od 5 do 9 dc, 11dc Gin, potem monit, zastrzyk, owulacja, luteina i czekanie ..
No ale już nie bierzesz tych leków od tego "lekarza" które działają jak anty.... trzymam kciuki żeby kolejny cykl był w owocny. Mocno mocno
A teraz nastepna Monia i Żabka i Sana. Liczę na zielone kropkiDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z. Super wiadomosci Kochana moglabys mi przypomniec z jaka morfologia Wam sie udalo?
U mnie dzis "-" i @ brak...w sobote bylam pewna ze juz ja dostalam...przez pol godz bolal mnie tak brzuch jak w pierwszym dniu @...ale to byl falszywy alarm...jeszcze nie przyszla...
W piatek powtorka badan...jesli nie ma poprawy,to juz nie wiem...
Dziewczynki moje,prosze trzymajcie kciukiZ., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, dawno nie zagladalam do was, ale caly czas remonty, itp, teraz bylam chora, goraczka itp i moja babcia ma polpasca jest u mamy i mam kwarantanne, bo prawdopodobnie nie przechodzilam ospy, takze siedze w domu jak kolek, maz na szkoleniu, jutro wraca, trzymam kciuki za wszystkie
-
nick nieaktualny
-
chlopczyk Gabrys, daje popalic, z brzucha robi fale i kopie, sporo sily ogolnie czuje sie ok, na szczescie przechodze ciaze lekko, ale zmeczenie juz odczuwam, jak nie mam sily to przeleze caly dzien, nigdy tak mi sie nie zdarzalo, a teraz niespodzianka po prostu nie umiem wstac z lozka. Podczytuje was, ale to tak w przerwach, nie rozpisuje sie bo albo gdzies wychodze, albo czytam z tel i tak w kolko, teraz troche stresow mialam, czy nie zlapalam tej ospy, ale poki co nie mam zadnych objawow
Little Frog, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!
Ja dziś padam na pyszczek! Normalnie nóżki do dupki wchodzą/wychodzą. Głowa za chwilę eksploduje!
Ale to chyba wina pogody, bo dziś paskudnie było i do tego taka ulewa, że jak wracałam do domu ok 19, to ledwo na drogę widziałam.
Santoocha, super w końcu przeczytać, że czujesz się tak lekko Teraz niech Szymek uzbroi się w cierpliwość i siedzi do końca października w ciepełku, pod serduszkiem mamy
Natka, dosłownie wczoraj o Tobie myślałam! Super, że wszystko dobrze się układa
Te, którym ostatnio pojawiła się 1 kreska i czekają na @, życzę, żeby to były jednak wadliwe testy Mocno trzymam kciuki
Martusia, i za te 5 wspaniałych sztuk też mocno zaciskam kciuki!
Z, super że spotkałaś się dziś ze swoim kropkiem i trochę podsłuchałaś jak mu serduszko tyka Cieszę się bardzo, że wszystko ok!
No i życzę miłych nocek!Z., Maniuś, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Z. Super wiadomosci Kochana moglabys mi przypomniec z jaka morfologia Wam sie udalo?
Dobilismy do 4.5%. 44 mln plemników. Ale jakoś czuje że od morfologii ważniejsze jest ruch.
Trzymam kciuki za Wasze wyniki koniecznie daj znać
Maniuś, olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dobry wieczór. Widziała któraś z Was na forum niecierpliwa paula? Nowa...przestała się nagle odzywać. Na priv nią pisalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:49
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.