Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Martusia ważne aby został z Tobą przez 9m-cy
Natka, nie wiem jak to jest do końca .
O tamtej ciąży nie miałam nawet pojęcia, a skoro nie utrzymała się to widocznie było coś nie tak i nadal jest .
Ale nie utrzymać się mogła z wielu powodów. A do zapłodnienia doszło, wiec już sobie nie wyszukuj zbyt wielu problemówNatka098, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem ciekawa co tam u Aany słychać
Mam nadzieję że jak nacieszy się Hubercikiem to da znać
Santocha, życzę Ci dużo sił do pracy oraz wytrwałości
Jestem pełna podziwuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 16:46
santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór,
Chciałam Wam dać znać że byłam dziś na usg i mój kropek nie jest urojony dostałam jego zdjęcie i serduszko bije mu w tempie ok. 140 na minutę. Nic się nie odkleja więc ogólnie jest okej
Wszystkie Was wspieram i mocno kibicuje dalej
Cuda się zdarzają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 20:13
Anutka, przedszkolanka:), Lena87, Kaśka28, Natka098, Maniuś, Magdas, santoocha, Little Frog, Złota, Misty87, Driada0102, Fidelissa, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Bry wieczór,
Chciałam Wam dać znać że byłam dziś na usg i mój kropek nie jest urojony dostałam jego zdjęcie i serduszko bije mu w tempie ok. 140 na minutę. Nic się nie odkleja więc ogólnie jest okej
Cuda się zdarzają.Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Bry wieczór,
Cuda się zdarzają.
Fajowo, cieszę sięZ. lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyni
sana trzymam kciuki
Lena za ciebie tez bedzie dobrze zobzczysz w koncu musi zaczac sie ukladac:D
Santoocha oby ci sie tam poukladalo:D
Anaaa gdzie ty jestes:D nie znikaj jak kiedysDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️