Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadłam tylko szybko napisać, że Aleksander jest już z nami
Urodził się wczoraj
waży 2920g i szybciutko poszło bo w 4h
Pozdrawiamy :*Natka098, Złota, Little Frog, olka30, martusia1986, Maniuś, Z., alka89, santoocha, Macierzanka:), Anutka, przedszkolanka:), Lena87, Misty87, ania14, dżona, Anaaa:), Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy w dalszym ciągu mamy piąteczkę są już ósemeczki klasy A i B i jedna dziewiątka chyba C z tego co zrozumiałam..Pan embriolog powiedział że teraz to mam się odstresować i wypoczęta i zrelaksowana przyjechać na transfer w piątek
olka30, Little Frog, Natka098, santoocha, przedszkolanka:), Lena87, Kaśka28, Macierzanka:), Maniuś, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Driada gratuluję! Ale błyskawiczny poród miałaś, też tak chcę....
Martusi też gratuluję, oby tym razem wszystko poszło zgodnie z planem!
Maniuś tulę
Biedna Ty to masz pod górkę...
Reszcie pozytywnego popołudnia życzęManiuś, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Driada gratuluje. Ja w szpitalu, zaslablam wczoraj, mam zawroty glowy i twardniejacy brzuch. Jak leze teraz jest ok. Gorzej przy chodzeniu i wysilku. Szyjka ok, skurczow brak, maluszek tylko o tydzien mniejszy ale nie ma zadnych nieprawidlowosci. Wody dziwnie mam rozmieszczone, ale ilosciowo jest ich tyle ile powinno byc. podaja mi nospe i nic wiecej. W piatek moze juz wyjde.
-
Sara uważaj na siebie.
A nie badali Ci elektrolitów? Może masz jakieś zaburzenia?
Czy Anaaa nadal się nie odzywała?
Zaczynam się o nią martwić.
Bursztynka też jakoś nie dawała znaku życia.
Hej laski ogarnąć się! Tu się ludzie martwią!Little Frog, Macierzanka:), Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:Wpadłam tylko szybko napisać, że Aleksander jest już z nami
Urodził się wczoraj
waży 2920g i szybciutko poszło bo w 4h
Pozdrawiamy :*
Driada kochana gratuluje!!!!martusia1986 wrote:My w dalszym ciągu mamy piąteczkę są już ósemeczki klasy A i B i jedna dziewiątka chyba C z tego co zrozumiałam..Pan embriolog powiedział że teraz to mam się odstresować i wypoczęta i zrelaksowana przyjechać na transfer w piątek
Trzymam kciuki kochana zeby tym razem wszytko sie udalosara_nar wrote:Driada gratuluje. Ja w szpitalu, zaslablam wczoraj, mam zawroty glowy i twardniejacy brzuch. Jak leze teraz jest ok. Gorzej przy chodzeniu i wysilku. Szyjka ok, skurczow brak, maluszek tylko o tydzien mniejszy ale nie ma zadnych nieprawidlowosci. Wody dziwnie mam rozmieszczone, ale ilosciowo jest ich tyle ile powinno byc. podaja mi nospe i nic wiecej. W piatek moze juz wyjde.martusia1986, sara_nar lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️