X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeej!

Driada gratuluje! :* foooootkeee! :)

Rudasku, ja na podobnych warunkach lezalam sobie na patologii ciazy w Krk :)

Manius :*

Zlota :*

Anutka, brzuchy sa rozniaste. Ja kilka kobiet w Krk widzialam z przeogromnymi brzuchami! Az nienaturalnie...

Sara uwazaj na siebie! Odpoczywaj!

Anaaa pewnie tak pochlonieta malenstwem...
    Albo nadal czeka...

Martusia trzymam kciuki :*

Ja dzis caly dzien rece pelne roboty. Przesadzalam wszystkie storczyki do nowej ziemi,teraz je mocze. Pranie pranie pranie. Wymyslilam,ze popiore wszystkie ubranka jakiem mam,tzn te wieksze od 62 w gore,poki jeszcze na zewnatrz jako tako i w miare wyschnie na swiezym powietrzu.

Chlopcy pojedzeni, spia. Niestety moj Mis Kamis chyba ma kolki...tzn problem u niego jest od szpitala,ale tam uslyszalam,ze to normalne,iz dzieci sie preza,napinaja. Dupa jas...dziecko mi sie meczy strasznie! Caly spiety nonstop! Jeszcze brakuje,zeby zaczal plakac :( ja przy tym jego cierpieniu spac nie moge,bo mi go tak szkoda. Od 5 rano wzielam sobie go do lozka poprzytulac,to zasnal. Zmienilam wczoraj mleko, zobaczymy czy bedzie lepiej...Kuba natomiast ma wyrabane na wszystko, spi jak zabity :)

Macierzanka:), Maniuś, martusia1986, Z., olka30, sara_nar lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Zostalam dzis TK (tajemniczym klientem) pizerii Dominium :D bede za darmo szamac na Krupowkach, Gubalowce i Kasprowym. W dodatku zwroca mi koszty wyjazdu kolejkami :D

Macierzanka:), Anutka, martusia1986, Lena87, Z., olka30 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Driada, witam i ja Twojego Aleksandra na świecie <3
    A dopiero wrzucałaś zdjęcie brzuszka :) i zaintrygowało mnie na nim coś - mianowicie profil za Tobą... ciekawe kto to ;)
    I do Olka, Olusia można się przyzwyczaić :) Ja uważam te zdrobnienia są fajne. Z wszystkim można się osłuchać.

A wiadomo coś o Anie?
    Anula, czekam z niecierpliowścią na jakieś wiadomości! Trzymam bardzo mocno kciuki!
    Martwię się...

Przedszkolanko, Anutka, brzucholki piękne. Do wyboru, do koloru :) Każdy inny, każdy wyjątkowy :) Czekam teraz tylko na rozpakowanie tych brzuszków.
    A mnie brzuch Anutki nie dziwi :) Przyznam szczerze, że takie widywałam częściej w ciążach znajomych i w rodzinie, niż te mniejsze :) A poza tym już Ci tak bardzo teraz nie urośnie. Każda kobieta inaczej przybiera i zatrzymuje wodę.

Magda, gdzieś mi mignął Twój awatar :) Co tam u Ciebie zapracowany człowieku?

Maniusiu, a czy Ty masz zdiagnozowany PMS? Bo cycochy i od tego bolą przed @. Mi je zazwyczaj rozsadza... i mnie też rozsadza z nerwów... i potrzebuję węglowodanów, które jak Boga kocham staram się omijać :P Tulam mocno!

Santoocha, jak się czujesz?
    A nadrabiając już miałam nadzieję, że się udało wszystko...

Ja szanowałam zawsze każdą pracę, pracodawcę i miejsce pracy i nie lubię olewactwa, ale nie ubliżając nikomu, jak młodzi ludzie, świeżo wykształceni idą na rozmowę i stawiają wielkie wymagania, zwłaszcza odnośnie wypłaty, bo im się należy, nie mając doświadczenia, a pracować to już nie ma komu, to czego się spodziewać? Małe zaangażowanie, wielkie oczekiwania i brak pokory. Niestety takie czasy...

Trzymam kciuki. Mnie też czasami w najmniej oczekiwanym momencie zaskakiwało wyjście z danej sytuacji :) I Wam się też uda!

Alka, jak u Was?

Lena, a co to za eksperymenty Ty tutaj praktykujesz? :D

Sana, a może na test jeszcze za wcześnie? Nie zawsze test wychodzi odrazu pozytywnie. Każda kobieta ma inne tempo wzrostu bety. Może jak nie przyjdzie to powtórz jeszcze. A który to dzień cyklu?

Monia, a może poproś lekarza o bromergon? On jest tani i szybko zbija PRL.
    A TSH powinno być poniżej 2 czyli jest dobrze :)

Natka, święte słowa, cierpliowść i pokora... tu się nie da nic "przewinąć" wprzód :)

Sara, pozdrawiam.
    Trzymaj się tam dzielnie i wypoczywaj. Mam nadzieję, że o Ciebie dbają!

Złota, kochana oszczędzaj swój organizm. A zdarzały Ci się wcześniej omdlenia? Ja tak miałam za młodu, na tle nerwowym... ale badania nie zaszkodzą

Z. gratuluję Tobie raz jeszcze tego cudu <3 ...
    Tak mi się skojarzyło...44 :) to może Adaś będzie ;)

Nati, fajnie Cię widzieć! :) Pozdrawiam Ciebie i Gabrysia :)
    Fajny brzuś :)

Martuś, trzymam kciuki za Was!

Co do zwierzaczków, to mój pies miał raka... płakałam tydzień po nim, jak głupia, ale czy lepiej ich nie mieć? Ciężko powiedzieć. Człowiek z człowiekiem też by się mógł nie wiązać z tego samego powodu... żeby kiedyś nie cierpieć...

Misty - smacznego ;)
    a siostrzeńcy przesłodcy są <3 Jak tam sobie radzicie? Dają Wam trochę spać z nocy? :)

Kogo pominęłam, albo przeoczyłam pozdrawiam, czyli Kasia, Żaba, Rudasek, Olka, ... no i właśnie gdzie Bursztynka? oraz pozdrawiam Dżonę, kasię_czarną i całą resztę :)
    Ale muszę już wstać od kompa bo mnie plecy rozbolały! :D

Little Frog, martusia1986, santoocha, Natka098, przedszkolanka:), dżona, Anutka, Z., olka30, sara_nar lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Babeczki :)
    my po wizycie :) nam troche zeszło, jak to na miescie :)
    no wiec tak: Mały uparciuch odwrócił sie dupa i ni hu hu nie dał sobie spbaczyc buzki, wiec zdjęc zero :)
    waży 590gram :)
    a ja przybrałam 7 kg :) jezusieeeeee :):)
    poza tym wszystko oki, szyjka oki, brzuchol oki :) pan Dr kazał mi brac asmag czy cosik takiego i wszystko jest git :)
    dał skierowanie na glukoze, mocz i krew i wypisał zaswiadczenie do szkoły rodzenia :)

Little Frog, santoocha, Z., Fidelissa, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada0102 wrote:
    Wpadłam tylko szybko napisać, że Aleksander jest już z nami :)
    Urodził się wczoraj ;)
    waży 2920g i szybciutko poszło bo w 4h :)
    Pozdrawiamy :*

Gratulacje !! :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane odebralismy wyniki meza z hormonów :)

testosteron skok ze 174 na 396 :D mega poprawa po 7 tyg :D

TSH tez ladnie ruszylo w gore bo bylo 0,34 teraz jest 0,84 wiec tarczyca zaczyna nadrabiac :)

jednoco to FSH wzroslo z 32 na 56 ;/
    a im wyzszy tym wiekszy defekt jader ;/
    juz sie wytraszylam oczywiscie ale dziewczny z naszegobociana mnie uspokoily ze to normalna reakcja pozniej odstawia sie leki i po miesiacu okolo jest zabieg :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:56

Little Frog, Lena87, santoocha, Maniuś, olka30, martusia1986 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, dopisuję się do próśb, żeby się dziewczynki raz na jakiś czas odzywały, żebyśmy się nie musiały martwic.

"Urodziła podczas pijackiej libacji" to słowa, które przed chwilą usłyszeliśmy w TV. Mąż chyba przechodzi lekkie załamanie....

W sumie ja nie wiem co to by było jakbyśmy się nie wspierali, bo ostatnio nic dobrego się nie dzieje - wręcz przeciwnie. Złota pozwolę sobie dołączyć do Twojego klubu...

Chyba gdzieś tam przez ostatni czas zbierały się negatywne emocje i najwyższy czas dać im upust.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba wypuszczac zle emocje :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Another Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Po 71 dniach pojawiło się plamienie... Może się coś unormuje w końcu. Mam już dość :/

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, to ja trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do porządku! Miło Cię widzieć!

Another lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another ja Ci chętnie oddam moją nadchodzącą @ chcesz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, ważne że chociaż plamienia masz, to już zapowiada że @ idzie wielkimi krokami.

• Another Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie niekoniecznie Natka :( To mnie przeraża. W każdym razie nawet jak plamienie nie przerodzi się w @ to i tak wezmę clo licząc od jutra w 5 dc, bo innego wyjścia nie widzę. Jeśli żadne tabl nie wywołują, a gin nie widzi powodu to po prostu muszę wywołać owulkę clo i wtedy przyjdzie. Strasznie to pogmatwane wszystko. O ile prościej by było gdyby tamta ciąża była w odpowiedni miejscu, a nie na jajniku :(
    Ale jak to mówią co nas nie zabije...

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh i tak źle i tak nie dobrze, ale clo wywoła owulkę to i @ się pojawi jeśli nie będzie ciąży.

• Another Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, dlatego nie mam innego wyjścia.

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżance gin tak wywoływał okres, wywołując owulkę bo lutka nie zadziałała.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another trzymam kciuki za nowy, zielony cykl :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saro, mam nadzieję że szybko wypuszczą Cię ze szpitala i takich przypadków już nie będzie .. :)

Another, oby ta Twoja walka długo nie trwała !!
    Życzę Ci jak Najlepiej :*

Dobranoc Dziewczyny :)

sara_nar lubi tę wiadomość

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że Synuś jest z Nami od 11.10.
    Dzisiaj nas wypisali <3
    Dużo by pisać a czasu brak bo maluch nie je z cyca i trzeba odciągać pokarm co 2h. Jestem wykończona ale i przeszczęśliwa <3. Nie da się opisać. Wszystko jest w porządku. Pozdrawiamy i odezwiemy się mam nadzieję niebawem :)

Maniuś, Another, Misty87, Macierzanka:), Lena87, Little Frog, Little Frog, Bursztynka, zizia_a, santoocha, Z., Fidelissa, olka30, przedszkolanka:), Natka098, sara_nar, Nati89, Ania_84, Anutka, martusia1986, Kaśka28 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to juz mamy 3 rozpakowane mamusie :) i 4 kawalerow do wziecia :) Anaa i Driada gratuluje!!!Teraz kolej na nastepne,ktora najblizej terminu???

Pozdrawiam dobrej nocki :)

Misty87 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
‹‹ 1344 1345 1346 1347 1348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ