Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeeej!
Driada gratuluje! :* foooootkeee!
Rudasku, ja na podobnych warunkach lezalam sobie na patologii ciazy w Krk
Manius :*
Zlota :*
Anutka, brzuchy sa rozniaste. Ja kilka kobiet w Krk widzialam z przeogromnymi brzuchami! Az nienaturalnie...
Sara uwazaj na siebie! Odpoczywaj!
Anaaa pewnie tak pochlonieta malenstwem...
Albo nadal czeka...
Martusia trzymam kciuki :*
Ja dzis caly dzien rece pelne roboty. Przesadzalam wszystkie storczyki do nowej ziemi,teraz je mocze. Pranie pranie pranie. Wymyslilam,ze popiore wszystkie ubranka jakiem mam,tzn te wieksze od 62 w gore,poki jeszcze na zewnatrz jako tako i w miare wyschnie na swiezym powietrzu.
Chlopcy pojedzeni, spia. Niestety moj Mis Kamis chyba ma kolki...tzn problem u niego jest od szpitala,ale tam uslyszalam,ze to normalne,iz dzieci sie preza,napinaja. Dupa jas...dziecko mi sie meczy strasznie! Caly spiety nonstop! Jeszcze brakuje,zeby zaczal plakac ja przy tym jego cierpieniu spac nie moge,bo mi go tak szkoda. Od 5 rano wzielam sobie go do lozka poprzytulac,to zasnal. Zmienilam wczoraj mleko, zobaczymy czy bedzie lepiej...Kuba natomiast ma wyrabane na wszystko, spi jak zabityMacierzanka:), Maniuś, martusia1986, Z., olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Ps. Zostalam dzis TK (tajemniczym klientem) pizerii Dominium bede za darmo szamac na Krupowkach, Gubalowce i Kasprowym. W dodatku zwroca mi koszty wyjazdu kolejkami
Macierzanka:), Anutka, martusia1986, Lena87, Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Driada, witam i ja Twojego Aleksandra na świecie
A dopiero wrzucałaś zdjęcie brzuszka i zaintrygowało mnie na nim coś - mianowicie profil za Tobą... ciekawe kto to
I do Olka, Olusia można się przyzwyczaić Ja uważam te zdrobnienia są fajne. Z wszystkim można się osłuchać.
A wiadomo coś o Anie?
Anula, czekam z niecierpliowścią na jakieś wiadomości! Trzymam bardzo mocno kciuki!
Martwię się...
Przedszkolanko, Anutka, brzucholki piękne. Do wyboru, do koloru Każdy inny, każdy wyjątkowy Czekam teraz tylko na rozpakowanie tych brzuszków.
A mnie brzuch Anutki nie dziwi Przyznam szczerze, że takie widywałam częściej w ciążach znajomych i w rodzinie, niż te mniejsze A poza tym już Ci tak bardzo teraz nie urośnie. Każda kobieta inaczej przybiera i zatrzymuje wodę.
Magda, gdzieś mi mignął Twój awatar Co tam u Ciebie zapracowany człowieku?
Maniusiu, a czy Ty masz zdiagnozowany PMS? Bo cycochy i od tego bolą przed @. Mi je zazwyczaj rozsadza... i mnie też rozsadza z nerwów... i potrzebuję węglowodanów, które jak Boga kocham staram się omijać Tulam mocno!
Santoocha, jak się czujesz?
A nadrabiając już miałam nadzieję, że się udało wszystko...
Ja szanowałam zawsze każdą pracę, pracodawcę i miejsce pracy i nie lubię olewactwa, ale nie ubliżając nikomu, jak młodzi ludzie, świeżo wykształceni idą na rozmowę i stawiają wielkie wymagania, zwłaszcza odnośnie wypłaty, bo im się należy, nie mając doświadczenia, a pracować to już nie ma komu, to czego się spodziewać? Małe zaangażowanie, wielkie oczekiwania i brak pokory. Niestety takie czasy...
Trzymam kciuki. Mnie też czasami w najmniej oczekiwanym momencie zaskakiwało wyjście z danej sytuacji I Wam się też uda!
Alka, jak u Was?
Lena, a co to za eksperymenty Ty tutaj praktykujesz?
Sana, a może na test jeszcze za wcześnie? Nie zawsze test wychodzi odrazu pozytywnie. Każda kobieta ma inne tempo wzrostu bety. Może jak nie przyjdzie to powtórz jeszcze. A który to dzień cyklu?
Monia, a może poproś lekarza o bromergon? On jest tani i szybko zbija PRL.
A TSH powinno być poniżej 2 czyli jest dobrze
Natka, święte słowa, cierpliowść i pokora... tu się nie da nic "przewinąć" wprzód
Sara, pozdrawiam.
Trzymaj się tam dzielnie i wypoczywaj. Mam nadzieję, że o Ciebie dbają!
Złota, kochana oszczędzaj swój organizm. A zdarzały Ci się wcześniej omdlenia? Ja tak miałam za młodu, na tle nerwowym... ale badania nie zaszkodzą
Z. gratuluję Tobie raz jeszcze tego cudu ...
Tak mi się skojarzyło...44 to może Adaś będzie
Nati, fajnie Cię widzieć! Pozdrawiam Ciebie i Gabrysia
Fajny brzuś
Martuś, trzymam kciuki za Was!
Co do zwierzaczków, to mój pies miał raka... płakałam tydzień po nim, jak głupia, ale czy lepiej ich nie mieć? Ciężko powiedzieć. Człowiek z człowiekiem też by się mógł nie wiązać z tego samego powodu... żeby kiedyś nie cierpieć...
Misty - smacznego
a siostrzeńcy przesłodcy są Jak tam sobie radzicie? Dają Wam trochę spać z nocy?
Kogo pominęłam, albo przeoczyłam pozdrawiam, czyli Kasia, Żaba, Rudasek, Olka, ... no i właśnie gdzie Bursztynka? oraz pozdrawiam Dżonę, kasię_czarną i całą resztę
Ale muszę już wstać od kompa bo mnie plecy rozbolały!Little Frog, martusia1986, santoocha, Natka098, przedszkolanka:), dżona, Anutka, Z., olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
hej Babeczki
my po wizycie nam troche zeszło, jak to na miescie
no wiec tak: Mały uparciuch odwrócił sie dupa i ni hu hu nie dał sobie spbaczyc buzki, wiec zdjęc zero
waży 590gram
a ja przybrałam 7 kg jezusieeeeee
poza tym wszystko oki, szyjka oki, brzuchol oki pan Dr kazał mi brac asmag czy cosik takiego i wszystko jest git
dał skierowanie na glukoze, mocz i krew i wypisał zaswiadczenie do szkoły rodzeniaLittle Frog, santoocha, Z., Fidelissa, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
hej kochane odebralismy wyniki meza z hormonów
testosteron skok ze 174 na 396 mega poprawa po 7 tyg
TSH tez ladnie ruszylo w gore bo bylo 0,34 teraz jest 0,84 wiec tarczyca zaczyna nadrabiac
jednoco to FSH wzroslo z 32 na 56 ;/
a im wyzszy tym wiekszy defekt jader ;/
juz sie wytraszylam oczywiscie ale dziewczny z naszegobociana mnie uspokoily ze to normalna reakcja pozniej odstawia sie leki i po miesiacu okolo jest zabieg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:56
Little Frog, Lena87, santoocha, Maniuś, olka30, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Oj tak, dopisuję się do próśb, żeby się dziewczynki raz na jakiś czas odzywały, żebyśmy się nie musiały martwic.
"Urodziła podczas pijackiej libacji" to słowa, które przed chwilą usłyszeliśmy w TV. Mąż chyba przechodzi lekkie załamanie....
W sumie ja nie wiem co to by było jakbyśmy się nie wspierali, bo ostatnio nic dobrego się nie dzieje - wręcz przeciwnie. Złota pozwolę sobie dołączyć do Twojego klubu...
Chyba gdzieś tam przez ostatni czas zbierały się negatywne emocje i najwyższy czas dać im upust.
-
nick nieaktualny
-
No właśnie niekoniecznie Natka To mnie przeraża. W każdym razie nawet jak plamienie nie przerodzi się w @ to i tak wezmę clo licząc od jutra w 5 dc, bo innego wyjścia nie widzę. Jeśli żadne tabl nie wywołują, a gin nie widzi powodu to po prostu muszę wywołać owulkę clo i wtedy przyjdzie. Strasznie to pogmatwane wszystko. O ile prościej by było gdyby tamta ciąża była w odpowiedni miejscu, a nie na jajniku
Ale jak to mówią co nas nie zabije..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że Synuś jest z Nami od 11.10.
Dzisiaj nas wypisali
Dużo by pisać a czasu brak bo maluch nie je z cyca i trzeba odciągać pokarm co 2h. Jestem wykończona ale i przeszczęśliwa . Nie da się opisać. Wszystko jest w porządku. Pozdrawiamy i odezwiemy się mam nadzieję niebawemManiuś, Another, Misty87, Macierzanka:), Lena87, Little Frog, Little Frog, Bursztynka, zizia_a, santoocha, Z., Fidelissa, olka30, przedszkolanka:), Natka098, sara_nar, Nati89, Ania_84, Anutka, martusia1986, Kaśka28 lubią tę wiadomość