Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kisieńka wrote:złota - spokojnine - no rzeczywiście żle trafiła dziewczyna...ale weź ty spokojna bądź - no różni sa ludzie...coż zrobisz
Kisieńko, no właśnie ostatnio taka podminowana chodzę, ze strach.
I jak widzę coś takiego, to mnie trafia. Weszłam na ten wątek, bo pomyślałam, ze coś się złego dzieje, a tu zołza po pijaku się boi, ze sobie dziecko strzeliła. No zabić to mało!
olka30, Kisieńka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Złota - kochana oddychaj pamietaj o oddychaniu. No mi też tak głupio jak czasem gdzies takie pytania znajduję, ale wiesz - to my mamy problem i wszędzie go widzimy przez to że tyle się myśłi o tym - trzeba jakoś się rozluźnic i nie mysleć o tych durnych babach - no są takie...i co - i nic
oddychaj-pamiętaj spokój -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Chciałam zapytać który kod suwaczka kopiuje się i gdzie się go wstawia ?? Przepraszam że pytam właśnie w tym miejscu
Kliknij w suwaczek który Ci się podoba i przekieruje Cię na daną stronkę ..
A dodajesz Go później do ustawień, tak jak zrobiłaś z Wpisem już 7 cykl ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny co brać na skurcze łydek?? Magnez w dawce końskiej nie pomaga, noce mnie wykańczają
Potas, pomidory, soki pomidorowe?
Tak mi się wydaje, ale doczytaj jeszcze żebym niechcący nie wprowadziła w błąd
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dużo potasu zawierają: pieczone ziemniaki, melony, awokado, gotowane buraki ćwikłowe, suszone brzoskwinie, morele i śliwki, a także sok pomidorowy i świeży sok pomarańczowy, fasola, pestki dyni, banany, migdały, gotowany szpinak, ryby (łosoś, śledź, makrela). Sporo magnezu znajdziesz w zielonych warzywach, kaszach, orzechach, mięsie, nabiale i rybach.
Duże ilości wapnia znajdują się w żółtym serze, mleku, jogurcie, makreli, łososiu, sardynkach z puszki (jedzonych z ośćmi), suszonych figach, serku sojowym tofu, ziarnach soi, gotowanej rzepie i jarmużu, gotowanych brokułach. Uważaj natomiast na produkty obfitujące w fosfor (m.in. ryby, drób, orzechy). Nie eliminuj ich ze swojego menu, bo fosfor potrzebny jest m.in. po to, by dobrze funkcjonowały serce i nerki, a kości i zęby były mocne, ale zachowaj umiar w ich jedzeniu.
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/Skurcze-lydek-w-ciazy-skad-sie-biora-i-jak-sobie-z-nimi-radzic_35864.htmlolka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ale się dzieje!
Santoocha męczy mnie ciągle ta sprawa z Twoją pracą... tak sobie myślę czy nie mogłabyś np.umawiać się na godziny i terminy takie jak będzie tylko ten znajomy? Po prostu przez jakiś czas krócej otwarty gabinet? No nie wiem sama już...
Misty cieszę się że chłopcy rosną i mimo wszystko jesteś też z nami
Anulka moja Anaaa gratuluję!! Śliczny ten Twój chłopczyk! Wracajcie do siebie i do nas!
Z. wrote:Nadzwyczaj dobrze, przez 3 dni męczyły mnie mdłości, z jednej strony fajnie bo objaw, z drugiej strony nie fajne uczucie jakbym nonstop pływała na statku tudzież jechała autokarem po serpentynach w górach, a wczoraj przestało i dziś też nie ma więc z kolei zamartwiam się czy wszystko okej. Poza tym odkryłam, że kropek na zdjęciu USG jest 5 dni młodszy w stosunku do ostatniej miesiączki, ale tłumaczę sobie to, że owu była 17 dc a nie książkowo 14 dc, a 2 dni to już takiej dużej różnicy nie robi?
Staram się nie zamartwiać i myśleć pozytywnie bo i tak nie mam na nic wpływu. Będzie co ma być
A jak Twój nastrój?
Z. co do mdłości, ja miałam dokładnie od 24.06 do końca sierpnia, pół lipca leżałam w szpitalu, nie mogłam jeść, pić ,chodzić, funkcjonować... gdy tylko dzień jest lżejszy ciesz się tym, uwierz że wiem co mówię podobno jak są mdłości to ciąża jest silna, nasze takie są
co do rozmiarów to u mnie to samo było, tu chodzi o mm, więc wystarczy źle zmierzyć i już wychodzi coś nie tak, ale moja też była taka malusia (ze względu na późniejszą owu) i dalej mam 2 dni do tyłu jak wszystko jest w normie to znaczy że jest ok
na wizycie miałam 4,7mm a w szpitalu tydzień później 5mm, wyobrażasz sobie mój "zawał"? Że tak mało itp. a okazało się że sprzęty inne i dlatego...
nie ma się co nakręcać i stresować, bo to nikomu nie pomaga, ciesz się kropkiem i zobaczysz niedługo jak czas leciZ., Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny