Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Z. co do mdłości, ja miałam dokładnie od 24.06 do końca sierpnia, pół lipca leżałam w szpitalu, nie mogłam jeść, pić ,chodzić, funkcjonować... gdy tylko dzień jest lżejszy ciesz się tym, uwierz że wiem co mówię podobno jak są mdłości to ciąża jest silna, nasze takie są
co do rozmiarów to u mnie to samo było, tu chodzi o mm, więc wystarczy źle zmierzyć i już wychodzi coś nie tak, ale moja też była taka malusia (ze względu na późniejszą owu) i dalej mam 2 dni do tyłu jak wszystko jest w normie to znaczy że jest ok
na wizycie miałam 4,7mm a w szpitalu tydzień później 5mm, wyobrażasz sobie mój "zawał"? Że tak mało itp. a okazało się że sprzęty inne i dlatego...
nie ma się co nakręcać i stresować, bo to nikomu nie pomaga, ciesz się kropkiem i zobaczysz niedługo jak czas leci
Dziękuję
Zarodek miał w dniu 6t4d - 3,1mm co odpowiada 5t6d. Powinien być dwa razy większy... ale serce bije więc tego się trzymam.
I doskonale rozumiem co musialas czuć. A jak wyszły Twoje polowkowe? Mam nadzieję że wszystko dobrze
Monia bete możesz zrobić o każdej porze w dowolnym lab. Tak naprawdę na pobieranie krwi wcale nie trzeba chodzić na czczo. Tylko jeśli bada się glukoze. Tak słyszałam....
I macie rację co do tej pogody... u mnie jeszcze padało więc mokro do tego wszystkiego.
Ana maluch slodziaszny w awatarku
Życzę Wam mimo wszystko dobrego nastroju i udanego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:59
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena, jakby podpiac Twojego posta z humorem do mojej pogody to tylko pozazdroscic u nas piekna letnia jesien z wyjatkiem wczorajszego dnia.
Dzis ciag dalszy prania. Stwierdzam, ze mam tysiace ubranek. Jeszcze zamowilam pake 80szt i 150szt. Jestem chora ale te to juz wieksze na 74
Rudasku takie owieczki bratowa ma dla swojego synka, identyczne slodkie. Ale tych wszechobecnych sowek jakos nie lubie. Dostalam w gratisie na zakupach z allegro 2 poszeweczki na podusie ale ni w pi mi nie pasuja kolorystycznie
Bursztynko :*
Ja wszystko doslownie kupowalam na necie. Kosmiczne roznice miedzy sklepem normalnym.
Anaaa slodziak, ale czekamy na duze zdjecie
Zmykam,bo Kamilek sie budziLena87 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Witam was z rana.
Anaaa gratulacje
Monia mnie też kilka razy cień oszukał, ale tym razem cienie wychodziły przez tydzień.. Powtórz test jutro, jak cień będzie tam dalej to nie ma bata
Powiedzcie mi dziewczyny co brać na skurcze łydek?? Magnez w dawce końskiej nie pomaga, noce mnie wykańczają
Witaj w klubie, ja od połowy lipca wieczorem mam ochotę odrąbać sobie nogi. Tylko że mnie bardziej kręcą niż skurcze, to coś co nazywają zespołem niespokojnych nóg mnie męczy. Biorę Magne B6 3x1 boję się pomyśleć co by było bez.
Jaki Magnez łykasz i ile? -
Hej. Wpadłam Wam troche pomarudzic.
Na 14 wizyta,jestem nerwowa,mimo,ze jade tylko na osrodek,gdzie na tym sprzecie nic i tak nie widac
Wkurzaja mnie moje sny,zawsze jak snia mi sie dzieci czy zeby to potem klopot,dzis wlasnie cala noc zeby i dzieci...w glowe mi zachodzi bo ciagle myslre o tym...
Wczoraj bylam u fryzjera i nic,dalej humor skopany,a myslalam,ze chociaz na jeden dzien mi minie.MasakraTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Bursztynka biore MagneB6 3x1 +plus w wit. dla ciężarnych też jakaś dawka jest.. Ale wzięłam dodatkowo potas rano i trochę mi popuściło pulsowanie w nogach.. Lekarz mi mówił, że to może być przez rozszerzone żyły i magnez nie pomoże. Coś w tym chyba jest, bo skurcze poprzedza właśnie takie pulsowanie, jakby rozpieranie żył Okropne uczucie.. Raz mnie tak w nocy złapało, że mój M. mało zawału nie dostał, aż się pobeczałam A teraz jak czuję, że coś się dzieje to nawet nie śpię tylko czuwam, żeby się nie ruszać i nie prowokować skurczów
-
nick nieaktualnyMisty, miałam być w tym tygodniu w Zakopanem ale niestety plany się zmieniły i nie mamy zasypanych fundamentów.
Uwielbiam te firmy budowlane i ich transport !!
Chodź myślę że i dobrze się tak stało, bo jechać na week w góry z @ nic przyjemnego .
Być może zawitamy w listopadzie, ale same wiecie jak coś się planuje wcześniej to i tak nic nie wychodzi.
Alka daj znać jak po wizycie, dobrze że na tym usg nic nie widać będziesz troszkę spokojniejsza.
Powiedz Mi jak minie 37 tc będą robić Ci CC ? -
Lena mialam miec cc 21.10,ale teraz mowia,ze jak nie beda dochodzic zlamania to beda jak najdluzej mnie trzymac...Chce juz miec syna ,przytulic go bo zajdzie mi w gloweTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Lena mialam miec cc 21.10,ale teraz mowia,ze jak nie beda dochodzic zlamania to beda jak najdluzej mnie trzymac...Chce juz miec syna ,przytulic go bo zajdzie mi w gloweTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.