X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na avatarku Rudasek

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta jutro bo dziś rano nie mogłam isc bo nie było mnie w domu.

Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to nie musi byc rano

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie trzeba być na czczo ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, w każdej chwili możesz zrobić

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Na avatarku Rudasek

no faktycznie :)
    ale fajniuchny :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, beta nie musi być robiona na czczo :)

• Z. Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Z. co do mdłości, ja miałam dokładnie od 24.06 do końca sierpnia, pół lipca leżałam w szpitalu, nie mogłam jeść, pić ,chodzić, funkcjonować... gdy tylko dzień jest lżejszy ciesz się tym, uwierz że wiem co mówię :) podobno jak są mdłości to ciąża jest silna, nasze takie są :)
    co do rozmiarów to u mnie to samo było, tu chodzi o mm, więc wystarczy źle zmierzyć i już wychodzi coś nie tak, ale moja też była taka malusia (ze względu na późniejszą owu) i dalej mam 2 dni do tyłu :) jak wszystko jest w normie to znaczy że jest ok :)
    na wizycie miałam 4,7mm a w szpitalu tydzień później 5mm, wyobrażasz sobie mój "zawał"? Że tak mało itp. a okazało się że sprzęty inne i dlatego...
    nie ma się co nakręcać i stresować, bo to nikomu nie pomaga, ciesz się kropkiem i zobaczysz niedługo jak czas leci :)

Dziękuję <3
    Zarodek miał w dniu 6t4d - 3,1mm co odpowiada 5t6d. Powinien być dwa razy większy... ale serce bije więc tego się trzymam.
    I doskonale rozumiem co musialas czuć. A jak wyszły Twoje polowkowe? Mam nadzieję że wszystko dobrze :)

Monia bete możesz zrobić o każdej porze w dowolnym lab. Tak naprawdę na pobieranie krwi wcale nie trzeba chodzić na czczo. Tylko jeśli bada się glukoze. Tak słyszałam....

I macie rację co do tej pogody... u mnie jeszcze padało więc mokro do tego wszystkiego.

Ana maluch slodziaszny w awatarku :)

Życzę Wam mimo wszystko dobrego nastroju i udanego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:59

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak pogoda się u Mnie zmienia, powoli przez te zachmurzone niebo przebija się słoneczko :)

olka30 lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. a kiedy kolejna wizyta? Zobaczysz jak urośnie szybko :)
    moje połówkowe w poniedziałek :) już odliczam niecierpliwie :)

olka30, Fidelissa lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, jakby podpiac Twojego posta z humorem do mojej pogody to tylko pozazdroscic :D u nas piekna letnia jesien :D z wyjatkiem wczorajszego dnia.

Dzis ciag dalszy prania. Stwierdzam, ze mam tysiace ubranek. Jeszcze zamowilam pake 80szt i 150szt. Jestem chora :D ale te to juz wieksze na 74 :)

Rudasku takie owieczki bratowa ma dla swojego synka, identyczne :) slodkie. Ale tych wszechobecnych sowek jakos nie lubie. Dostalam w gratisie na zakupach z allegro 2 poszeweczki na podusie ale ni w pi mi nie pasuja kolorystycznie :D

Bursztynko :*

Ja wszystko doslownie kupowalam na necie. Kosmiczne roznice miedzy sklepem normalnym.

Anaaa slodziak, ale czekamy na duze zdjecie :)

Zmykam,bo Kamilek sie budzi :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Witam was z rana.

Anaaa gratulacje :)

Monia mnie też kilka razy cień oszukał, ale tym razem cienie wychodziły przez tydzień.. Powtórz test jutro, jak cień będzie tam dalej to nie ma bata :)

Powiedzcie mi dziewczyny co brać na skurcze łydek?? Magnez w dawce końskiej nie pomaga, noce mnie wykańczają :(

Witaj w klubie, ja od połowy lipca wieczorem mam ochotę odrąbać sobie nogi. Tylko że mnie bardziej kręcą niż skurcze, to coś co nazywają zespołem niespokojnych nóg mnie męczy. Biorę Magne B6 3x1 boję się pomyśleć co by było bez.

Jaki Magnez łykasz i ile?

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wpadłam Wam troche pomarudzic.

Na 14 wizyta,jestem nerwowa,mimo,ze jade tylko na osrodek,gdzie na tym sprzecie nic i tak nie widac
    Wkurzaja mnie moje sny,zawsze jak snia mi sie dzieci czy zeby to potem klopot,dzis wlasnie cala noc zeby i dzieci...w glowe mi zachodzi bo ciagle myslre o tym...
    Wczoraj bylam u fryzjera i nic,dalej humor skopany,a myslalam,ze chociaz na jeden dzien mi minie.Masakra

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka biore MagneB6 3x1 +plus w wit. dla ciężarnych też jakaś dawka jest.. Ale wzięłam dodatkowo potas rano i trochę mi popuściło pulsowanie w nogach.. Lekarz mi mówił, że to może być przez rozszerzone żyły i magnez nie pomoże. Coś w tym chyba jest, bo skurcze poprzedza właśnie takie pulsowanie, jakby rozpieranie żył :/ Okropne uczucie.. Raz mnie tak w nocy złapało, że mój M. mało zawału nie dostał, aż się pobeczałam :( A teraz jak czuję, że coś się dzieje to nawet nie śpię tylko czuwam, żeby się nie ruszać i nie prowokować skurczów :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, miałam być w tym tygodniu w Zakopanem ale niestety plany się zmieniły i nie mamy zasypanych fundamentów.

Uwielbiam te firmy budowlane i ich transport !! :/

Chodź myślę że i dobrze się tak stało, bo jechać na week w góry z @ nic przyjemnego . :)
    Być może zawitamy w listopadzie, ale same wiecie jak coś się planuje wcześniej to i tak nic nie wychodzi. :)

Alka daj znać jak po wizycie, dobrze że na tym usg nic nie widać będziesz troszkę spokojniejsza.
    Powiedz Mi jak minie 37 tc będą robić Ci CC ?

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaa i Driada gratulacje :)

Anaaa:) lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena mialam miec cc 21.10,ale teraz mowia,ze jak nie beda dochodzic zlamania to beda jak najdluzej mnie trzymac...Chce juz miec syna ,przytulic go bo zajdzie mi w glowe

• alka89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena mialam miec cc 21.10,ale teraz mowia,ze jak nie beda dochodzic zlamania to beda jak najdluzej mnie trzymac...Chce juz miec syna ,przytulic go bo zajdzie mi w glowe

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na becie hcg, wyniki ok 16 . Wole sie rozczarować dziś niz łudzić sie do jutra. Emocje opadły- myśląc trzeźwo - to niemożliwe.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po twoim wykresie patrząc to raczej bardzo możliwe.. Ale spokojnie, o 16 się okaże..

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

‹‹ 1347 1348 1349 1350 1351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ