Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem w szoku, cała sie trzese, to niemożliwe nie napewno niemożliwe
zrobiłam dziś test firmy maluszek i widze po raz pierwszy w życiu cień- cienia... nie to niemożliwe... nie moge wam dzis zdjęcia pokazać po teraz nie mam czasu a poza tym baterie w aparacie szlag trafił jak na złość... nie umiem dojść do siebie- to chyba sen ....
nigdy nie miałam nawet cienia cienia ale to pomyłka napewno bo nie mam żadnych objawów ....Little Frog, zizia_a, Z., santoocha, Fidelissa, Anaaa:), Natka098, sara_nar, martusia1986, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się melduję. Siedzę grzecznie w domku, bo jak się wypuszczam z niego na dłużej to potem cierpię na twardy brzuch i wole nie ryzykować.
Namiętnie przeglądam internety i robię już zakupy wyprawkowe. Apteka internetowa gemini i wszystko w jednym miejscu, a resztę rzeczy na allegro. Ale wybór jest niemiłosiernie ogromny! Trochę też używanych rzeczy na olx wyhaczam.
Driada i Anaa - GRATULACJE !!!
Monia... a może jednak. Wydaje mi się że jak masz cień cienia to szanse są większe niż fifty-fifty Ale wiem co czujesz, ja też nie dowierzałam i czekałam niecierpliwie na kolejny poranek, sprawdzić czy ufok dalej tam jest
Teraz na tapecie to chyba Fidelisa i Santocha...Z., Fidelissa, Maniuś, Anaaa:), Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lenka, maszyna jest porzadna czeka..bo poki co jestem strasznie przeziebiona i nie mam ani siły ani ochoty na siedzenie...a po drugie Pan DR mi wczoraj powiedzial, zeby mnie siedziec a wiecej lezec czy chodzić :d co nie zmienia faktu ze zaczynam produkcje jak tylko wylecze katar bo z tamponem w nosie sie nie da nic zrobic
a owieczki mam takie
rozek, posciel i ochraniacz
http://wrzucaj.net/images/2014/10/16/10733318854038037963708203215441o.jpgZ., Lena87, olka30, Anaaa:), Natka098, Anutka, Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki w ten szary poranek
Żabko, czasem przychodzi dołek i negatywne emocje. Na początku jest się pełnym entuzjazmu do tego wszystkiego a później z każdą kolejną nieudaną próbą tego całego optymizmu zaczyna trochę brakować. Ale jesteś na końcu cyklu, mam nadzieję, że się udało i humor będziesz miała dzięki temu zdecydowanie lepszy. Kciukam mocno
Another życzę Ci szybkiego wyprostowania sytuacji
Anaaa i Driada, gratuluje Wam udanych porodów i maleństw przy sobie! Czekamy na więcej wieści
Moniu, zaciskam mocno kciuki aby ten cień zciemniał i były dwie tłuste krechy, powtórzysz jutro?
Pozdrawiam Was ciepło wszystkie!Anaaa:), Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć dziewczyny,
Monia, powtórz test, powtórz test! Ale spokojnie i na chłodne, moje cienie cienia zawsze okazywały się przedwczesną radością Trzymam kciuki, że u Ciebie są bliźniaki
Rudasku, śliczne owieczki!
Anaaa! Gratulacje! czekamy na fotki! Miałaś cesrkę?
Ja i mój wykres pełgamy...
Wczoraj miałam poważną rozmowę z mężem, powiedziałam wszystkie swoje lęki...
Jaki on kochany...Poczułam się bezpiecznie...olać te ciążę, nie to nie!
Z., olka30, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kurcze, jakie te pierdołki do dzidziusia są boskie
Owieczki bardzo ładne podobała Mi się jeszcze ta pościel w sowy
Z. jak się czujesz ?
Złota ściskam mocno !
Nadzwyczaj dobrze, przez 3 dni męczyły mnie mdłości, z jednej strony fajnie bo objaw, z drugiej strony nie fajne uczucie jakbym nonstop pływała na statku tudzież jechała autokarem po serpentynach w górach, a wczoraj przestało i dziś też nie ma więc z kolei zamartwiam się czy wszystko okej. Poza tym odkryłam, że kropek na zdjęciu USG jest 5 dni młodszy w stosunku do ostatniej miesiączki, ale tłumaczę sobie to, że owu była 17 dc a nie książkowo 14 dc, a 2 dni to już takiej dużej różnicy nie robi?
Staram się nie zamartwiać i myśleć pozytywnie bo i tak nie mam na nic wpływu. Będzie co ma być
A jak Twój nastrój?Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was z rana.
Anaaa gratulacje
Monia mnie też kilka razy cień oszukał, ale tym razem cienie wychodziły przez tydzień.. Powtórz test jutro, jak cień będzie tam dalej to nie ma bata
Powiedzcie mi dziewczyny co brać na skurcze łydek?? Magnez w dawce końskiej nie pomaga, noce mnie wykańczająAnaaa:) lubi tę wiadomość