X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie że jest zawsze :)

olka a jak Ty sie czujesz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby nie chciało mi się już pracować.. A jutro zaczynamy kontrolę z zusu i pewnie posiedzą ze dwa tygodnie :( Brakuje mi porządnego snu.. I boli mnie brzuch w okolicach blizn po laparo.. A tak w sumie całkiem nieźle.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Dziękuję za miłe słowa, wsparcie i trzymanie kciuków. Mój cały poród i pobyt w szpitalu jest za duży do opisania co się działo, ale w skrócie to tak:
    Porobili mi badania i powiedzieli, że jak chcę to mogę spróbować naturalnie rodzić, bo jeszcze teraz dałabym radę więc stwierdziłam, że nie zaszkodzi spróbować. Miało być jedno podejście wywoływania i jak by się nie udało to od razu CC. Oczywiście w praktyce wyszło inaczej. Miałam 3 podejścia. Męczyli mnie cały dzień i wieczorem stwierdzili, że spróbujemy na następny. Powiedziałam, że już nie wytrzymam z bólu i nie chce naturalnie, bo nie tak się umawialiśmy. Piguły się zmieniły i doszli do wniosku, że idę na cięcie. Myślałam, że będzie ok, ale znieczulenie nie zadziałało. Dali najpierw coś do wdychania, ale i to nie zadziałało więc musieli mnie uśpić. Męża wyprosili.
    Po wybudzeniu przewieźli mnie na salę i dali Synka przytulić <3 najpiękniejsza chwila w życiu <3 płakałam strasznie ze szczęścia.
    Opiekę miałam dobrą, jedzenie szpitalne też, wredne piguły też były, ale to szkoda pisać. Miałam salę rodzinną więc mąż był ze mną przez cały pobyt :)

Ogólnie u Nas wszystko dobrze. Jeszcze dochodzę do siebie. Blizny się goją. Mały w końcu ma apetyt i nie nadążam pokarmu ściągać. Noce nieprzespane, ale kocham to <3 mam w końcu swoją rodzinę w komplecie <3

Pozdrawiamy Was dziewczyny! Trzymam za każdą kciuki! Za kolejne zielone kropki na forum i kolejne dzieciaczki :) Dużo zdrówka dla mamusiek, dużo wytrwałości dla staraczek. Jestem z Wami myślami i dalej kibicuję. Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, więc może jakoś z biegu wbiję się w temat. Jak to Misty mówiła: uroki matki polki :D
    Całuję :*

Rudasek, Nati89, przedszkolanka:), Little Frog, Natka098, Fidelissa, Z., Maniuś, Macierzanka:), martusia1986, Misty87 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mbofn4.jpg
    23lebmo.jpg

Tak na poczatek :-)

Fidelissa, Natka098, olka30, Z., Macierzanka:), martusia1986, Anaaa:) lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada i Aaana gratulacje:)))

Monia trzymam kciuki. Coś czuje, że będzie dobrze?

Another wspieram.

Ja dzis pol dnia nie miałam prądu:)

Łóżeczko dostarczył kurier ufff nareszcie.

Juz wszystko prawie mam.
    Ale nie spieszy mi sie do szpitala. Ja muszę fryzjera we wtorek zaliczyć i hennę.
    W środę spotkanie z anestezjologiem i położna.

Alka oby wizyta była udana:)

Anutka, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Driada i Aaana gratulacje:)))

Monia trzymam kciuki. Coś czuje, że będzie dobrze?

Another wspieram.

Ja dzis pol dnia nie miałam prądu:)

Łóżeczko dostarczył kurier ufff nareszcie.

Juz wszystko prawie mam.
    Ale nie spieszy mi sie do szpitala. Ja muszę fryzjera we wtorek zaliczyć i hennę.
    W środę spotkanie z anestezjologiem i położna.

Alka oby wizyta była udana:)
    A kiedy pakowac torbe do szpitala ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wyniki bety.... tyle razy sie zastanawiałam jak to powiedzieć... i nie wiem ... może poprostu : JESTEM W CIĄŻY chyba. Beta 52,090 mIU/ml co odpowiada 3-4 tydzień. Mam nadzieje , że ponowna beta w sobotę ładnie przyrośnie.
    Nie wiem jak Bogu dziękować.....
    a podobno pozostało nam tylko in vitro... plemniczek męża albo plemniczki poradziły sobie :)
    tyko pytanie czy jeden czy dwa :) obojętne- byle zdrowe. Jestem strasznie szczęśliwa.. oboje się z męzem popłakaliśmy. Nie wierze, nadal nie wierze.
    TO CUD !!!
    mam dziś z męzem wizyte u endokrynooga :O i co ja mu powiem ????

Natka098, Little Frog, Fidelissa, Z., Anutka, santoocha, Maniuś, Macierzanka:), olka30, martusia1986, Anaaa:), Misty87, Kaśka28, zizia_a, Another lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mam wyniki bety.... tyle razy sie zastanawiałam jak to powiedzieć... i nie wiem ... może poprostu : JESTEM W CIĄŻY chyba. Beta 52,090 mIU/ml co odpowiada 3-4 tydzień. Mam nadzieje , że ponowna beta w sobotę ładnie przyrośnie.
    a podobno pozostało nam tylko in vitro... plemniczek męża albo plemniczki poradziły sobie :)
    tyko pytanie czy jeden czy dwa :) obojętne- byle zdrowe. Jestem strasznie szczęśliwa.. oboje się z męzem popłakaliśmy. Nie wierze, nadal nie wierze.
    TO CUD !!!

gratulacje

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratulacje :)a jednak:)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje ale można będzie gratulować jak usłysze <3 i w sobote beta ładnie przyrośnie.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję i zdrowia życzę ;]

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    A kiedy pakowac torbe do szpitala ???
    Anutka ja juz mam spakowane dwie torby:

1. Moje rzeczy
    2. Papierowe ręczniki podkłady seni, pieluchy bela i dla młodego - to najwiecej miejsca zabiera i wody mineralne.

Dobrze ze ciuchy młodego mam miec tylko na wyjście:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:39

Anutka lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    TO CUD !!!
    Suuuuuuper Monia gratulacje:)
    Witaminki jesz?
    Spytaj endo czy masz cos zażywać poprostu.

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha maź ma wizytę czy Ty?

qq87j44jhto0od0f.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie witaminki :O nie jestem w temacie :O co mam brać ? zapytam dzis :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oboje :) co do naszej niepłodności .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratulacje :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Z. Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    TO CUD !!!

Moniu Gratuluję! Bardzo bardzo się cieszę :)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Anutka ja juz mam spakowane dwie torby:

1. Moje rzeczy
    2. Papierowe ręczniki podkłady seni, pieluchy bela i dla młodego - to najwiecej miejsca zabiera i wody mineralne.

Dobrze ze ciuchy młodego mam miec tylko na wyjście:)
    Tez mam kupiony taki zestaw dla siebie tylko nie wiem koedy powinno sie torbe pakowac :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    TO CUD !!!
    Juz gratulowalam na pomagamy... ale Monia moge to robic codziennie tak na to czekalas... az sie poplakalam a Lena szaleje :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1349 1350 1351 1352 1353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ