X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie że jest zawsze :)

olka a jak Ty sie czujesz ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby nie chciało mi się już pracować.. A jutro zaczynamy kontrolę z zusu i pewnie posiedzą ze dwa tygodnie :( Brakuje mi porządnego snu.. I boli mnie brzuch w okolicach blizn po laparo.. A tak w sumie całkiem nieźle.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Dziękuję za miłe słowa, wsparcie i trzymanie kciuków. Mój cały poród i pobyt w szpitalu jest za duży do opisania co się działo, ale w skrócie to tak:
    Porobili mi badania i powiedzieli, że jak chcę to mogę spróbować naturalnie rodzić, bo jeszcze teraz dałabym radę więc stwierdziłam, że nie zaszkodzi spróbować. Miało być jedno podejście wywoływania i jak by się nie udało to od razu CC. Oczywiście w praktyce wyszło inaczej. Miałam 3 podejścia. Męczyli mnie cały dzień i wieczorem stwierdzili, że spróbujemy na następny. Powiedziałam, że już nie wytrzymam z bólu i nie chce naturalnie, bo nie tak się umawialiśmy. Piguły się zmieniły i doszli do wniosku, że idę na cięcie. Myślałam, że będzie ok, ale znieczulenie nie zadziałało. Dali najpierw coś do wdychania, ale i to nie zadziałało więc musieli mnie uśpić. Męża wyprosili.
    Po wybudzeniu przewieźli mnie na salę i dali Synka przytulić <3 najpiękniejsza chwila w życiu <3 płakałam strasznie ze szczęścia.
    Opiekę miałam dobrą, jedzenie szpitalne też, wredne piguły też były, ale to szkoda pisać. Miałam salę rodzinną więc mąż był ze mną przez cały pobyt :)

Ogólnie u Nas wszystko dobrze. Jeszcze dochodzę do siebie. Blizny się goją. Mały w końcu ma apetyt i nie nadążam pokarmu ściągać. Noce nieprzespane, ale kocham to <3 mam w końcu swoją rodzinę w komplecie <3

Pozdrawiamy Was dziewczyny! Trzymam za każdą kciuki! Za kolejne zielone kropki na forum i kolejne dzieciaczki :) Dużo zdrówka dla mamusiek, dużo wytrwałości dla staraczek. Jestem z Wami myślami i dalej kibicuję. Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, więc może jakoś z biegu wbiję się w temat. Jak to Misty mówiła: uroki matki polki :D
    Całuję :*

Rudasek, Nati89, przedszkolanka:), Little Frog, Natka098, Fidelissa, Z., Maniuś, Macierzanka:), martusia1986, Misty87 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mbofn4.jpg
    23lebmo.jpg

Tak na poczatek :-)

Fidelissa, Natka098, olka30, Z., Macierzanka:), martusia1986, Anaaa:) lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada i Aaana gratulacje:)))

Monia trzymam kciuki. Coś czuje, że będzie dobrze?

Another wspieram.

Ja dzis pol dnia nie miałam prądu:)

Łóżeczko dostarczył kurier ufff nareszcie.

Juz wszystko prawie mam.
    Ale nie spieszy mi sie do szpitala. Ja muszę fryzjera we wtorek zaliczyć i hennę.
    W środę spotkanie z anestezjologiem i położna.

Alka oby wizyta była udana:)

Anutka, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Driada i Aaana gratulacje:)))

Monia trzymam kciuki. Coś czuje, że będzie dobrze?

Another wspieram.

Ja dzis pol dnia nie miałam prądu:)

Łóżeczko dostarczył kurier ufff nareszcie.

Juz wszystko prawie mam.
    Ale nie spieszy mi sie do szpitala. Ja muszę fryzjera we wtorek zaliczyć i hennę.
    W środę spotkanie z anestezjologiem i położna.

Alka oby wizyta była udana:)
    A kiedy pakowac torbe do szpitala ???

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wyniki bety.... tyle razy sie zastanawiałam jak to powiedzieć... i nie wiem ... może poprostu : JESTEM W CIĄŻY chyba. Beta 52,090 mIU/ml co odpowiada 3-4 tydzień. Mam nadzieje , że ponowna beta w sobotę ładnie przyrośnie.
    Nie wiem jak Bogu dziękować.....
    a podobno pozostało nam tylko in vitro... plemniczek męża albo plemniczki poradziły sobie :)
    tyko pytanie czy jeden czy dwa :) obojętne- byle zdrowe. Jestem strasznie szczęśliwa.. oboje się z męzem popłakaliśmy. Nie wierze, nadal nie wierze.
    TO CUD !!!
    mam dziś z męzem wizyte u endokrynooga :O i co ja mu powiem ????

Natka098, Little Frog, Fidelissa, Z., Anutka, santoocha, Maniuś, Macierzanka:), olka30, martusia1986, Anaaa:), Misty87, Kaśka28, zizia_a, Another lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mam wyniki bety.... tyle razy sie zastanawiałam jak to powiedzieć... i nie wiem ... może poprostu : JESTEM W CIĄŻY chyba. Beta 52,090 mIU/ml co odpowiada 3-4 tydzień. Mam nadzieje , że ponowna beta w sobotę ładnie przyrośnie.
    a podobno pozostało nam tylko in vitro... plemniczek męża albo plemniczki poradziły sobie :)
    tyko pytanie czy jeden czy dwa :) obojętne- byle zdrowe. Jestem strasznie szczęśliwa.. oboje się z męzem popłakaliśmy. Nie wierze, nadal nie wierze.
    TO CUD !!!

gratulacje

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratulacje :)a jednak:)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje ale można będzie gratulować jak usłysze <3 i w sobote beta ładnie przyrośnie.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję i zdrowia życzę ;]

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    A kiedy pakowac torbe do szpitala ???
    Anutka ja juz mam spakowane dwie torby:

1. Moje rzeczy
    2. Papierowe ręczniki podkłady seni, pieluchy bela i dla młodego - to najwiecej miejsca zabiera i wody mineralne.

Dobrze ze ciuchy młodego mam miec tylko na wyjście:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:39

Anutka lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    TO CUD !!!
    Suuuuuuper Monia gratulacje:)
    Witaminki jesz?
    Spytaj endo czy masz cos zażywać poprostu.

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha maź ma wizytę czy Ty?

qq87j44jhto0od0f.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie witaminki :O nie jestem w temacie :O co mam brać ? zapytam dzis :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oboje :) co do naszej niepłodności .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia gratulacje :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Z. Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    TO CUD !!!

Moniu Gratuluję! Bardzo bardzo się cieszę :)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Anutka ja juz mam spakowane dwie torby:

1. Moje rzeczy
    2. Papierowe ręczniki podkłady seni, pieluchy bela i dla młodego - to najwiecej miejsca zabiera i wody mineralne.

Dobrze ze ciuchy młodego mam miec tylko na wyjście:)
    Tez mam kupiony taki zestaw dla siebie tylko nie wiem koedy powinno sie torbe pakowac :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    TO CUD !!!
    Juz gratulowalam na pomagamy... ale Monia moge to robic codziennie tak na to czekalas... az sie poplakalam a Lena szaleje :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1349 1350 1351 1352 1353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ