Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś muszę Ale czuję się jak zombii.. Łeb mnie zaczyna boleć z niewyspania i czekam na to babsko z ZUSu. Poślady spięte itd.. Chociaż ja i tak mam luza, bo nie lubię się przejmować czymś czego i tak nie zmienię, przecież mnie nikt nie zeżre. Ale moja koleżanka sieję panikę więc też mnie lekkie nerwy biorą (głównie na nią).
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Hellloł witam sie z kawa
czuje sie o niebo lepiej glowa juz praktycznie nie boli gardlo ic a nic ..syrop z melcza działa jednak tesciowa miala racje
jesczze mały katarek ale chyba poszaleje na weseleu
ja dzis dzwonei do Novum umowic nas do doktorka
tylko teraz niech @ sie konczy bo trzeba sexa zaliczyc pozniej 3 dni tabu sex i badanko nasionek wogole teraz sie zorientowalam ze zrobilismy badania miedzy 6a7 tyg kurcji a nie midzy 7-8 ;/olka30, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Olka powodzenia nie ma nic gorszego jak kontrole z ZUSu i Skarbowki...noo jeszcze Sanepid
Ja noc mialam ciezka. Mam dosc tego zelaza! Boze jak moje dzieci przez to cierpia! Kuba robi po tym nowym zelazie kupe raz na 2-3 dni ale z takim bolem, ze masakra! Spi i nagle ryk jakby go ze skory obdzierali tak ze 6 razy przez kilka godz zanim zrobi. Kamilek tez cierpi ale nie az tak. Mam dosc plakalam dzis razem z nimi. -
Misty87 wrote:Dzien dobry!
Olka powodzenia nie ma nic gorszego jak kontrole z ZUSu i Skarbowki...noo jeszcze Sanepid
Ja noc mialam ciezka. Mam dosc tego zelaza! Boze jak moje dzieci przez to cierpia! Kuba robi po tym nowym zelazie kupe raz na 2-3 dni ale z takim bolem, ze masakra! Spi i nagle ryk jakby go ze skory obdzierali tak ze 6 razy przez kilka godz zanim zrobi. Kamilek tez cierpi ale nie az tak. Mam dosc plakalam dzis razem z nimi.
Moze czopki glicerynowa im daj? -
Fidelissa wrote:Anutka i Rudasek pisałyście o skurczami łydek, prawda?
Ja tez miałam straszne, teraz od 3 miesięcy nie mam.
Co robię?
Zażywam cyklo3 fort rano i wieczorem oraz magnesin- magnes w czystej postaci 500mg, 1/2 rano i 1/2 przed snem.
Ponieważ biorę pregnal plus nie zazywam magne b6 wg mnie za dużo witamin tez nie dobrze....
A przede wszystkim wieczorem przed pójściem spać smaruje stopy i łydki żelem za 17 zł z kasztanowca ziaji.
I jak ręka odjął. Polecam Wam:)
Po co sie męczyć
Ja nie pytałam o skurcze, bo poki co ich nie mam i oby jak najdłuzej jedyna doleglowośc to ból kregosłupa..wykancza mnie
ale dziekuje za info..ja zażywam asmag forte 2 tabletki dziennie moze zapobiegne tym skurczom:)
a tak w ogóle to dzien dobry bardzoFidelissa lubi tę wiadomość
-
Zelazo dostaja dzieci na anemie. Zaczely 3dni przed wyjsciem. Do tej pory kupki robilycczesto i bez problemu. Od tamtej pory jest masakra. Mam czopki i ratuje sie nimi, bo to jedyna rzecz, ktora pomaga. Kamilek jeszcze zrobi sam raz na dzien. U niego jest problem chyba z gazami. Oj czytalam juz wiele, niemowleta nawet do 4mc tak maja wiekszosc. Kuba robi rzadziej i juz teraz mam pewnosc, ze z bolem. Bede dzwonic zaraz do osrodka spytac, czy moge isc z nimi na ponowna morfologie po weekendzie, a nie za poltorej tyg.
Nic gorszego od bolu i cierpienia wlasnego dziecka -
Witam się popołudniowo. Normalnie nie mam sił, ale i tak jest cudownie
Widzieć słodką buźkę i oczka dzieciątka jak się tak w Ciebie wpatruje, to aż serce ściska
Mam złe wyniki krwi, będę musiała brać żelazo. Miałam dzisiaj wizytę położnej, wszystko jest ok. Trochę problemów z załatwieniem lekarzy dla dziecka jest, bo wszyscy na urlopach a terminy są ustalone przez szpital .. no i oczywiście cała papierologia ehh ale jakoś ogarniamy. Mam nadzieję, że będzie ok.
Monia gratuluję !! Rośnijcie :*
Misty przytulam domyślam się jak się czujesz
Pozdrawiam wszystkie. Lecę robić obiadZłota, olka30, Fidelissa, Misty87, Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Misty a nie można co drugi dzień dawać? Ja mam takie żelazo, też mam problemy a co dopiero noworodek, wyczytałam że co drugi dzień,zawsze to lżej, nie wiem jak na takiego malucha się podaje..
dzień dobry wszystkimolka30, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty a biorą to w saszetkach, cze w syropie? Bo jak w saszetkach, to rozdzielaj na wszytskie posiłki, a nie na raz. W syropie nie powinno powodować zaparć.
Można tez rozgotować zmielone siemię lniane i ten kleik bez ziarenek podawać dzieciom.